Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Μαλακες δεν παμε καλα!!!Εχω τρελαθει λεμε!!!

Το πιασες…παιζει gilmour 99% τωρα που θα το κινηματογραφησουν σε dvd. Το ειπε και ο roger…ο gilmour θα παιξει μαζι μου σε ενα live. Αυτα πανε μαζι dvd + gilmour. Δεν γινεται αλλιως…ωρε μανα τι εχει να γινει. θα κλαψουνε μανουλες.

Άσε αγορίνα, όλοι χύσαμε σήμερα. Χύσι, εγκεφαλικό και καρδιακό επεισόδιο όλα μαζί.

[B][SIZE=“3”]ΠΩΩΩΩΩ…[/SIZE][/B] Γαμω τα νεα αυτο, να μην ηταν και η ξενερα με ΚΚ… Αντε να ανακοινωθει και επισημα.

…και η απάντηση…

[I]"Εκ μέρους της ArtOnTheRoadθα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Η ArtOnTheRoadαναλαμβάνει την πραγματοποίηση εκδρομών σε μεγάλα μουσικά ? καλλιτεχνικά events, την ευθύνη όμως σε ότι αφορά την επιλογή οδηγών, ενημέρωση τους για τις λεπτομέρειες της εκδρομής αλλά και bookingτων ξενοδοχείων την έχουν σύμφωνα με τον νόμο τα ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία κατά καιρούς συνεργαζόμαστε.

Μία ατυχής επιλογή συνεργαζόμενου ταξιδιωτικού γραφείου σε συνδυασμό με την συμπεριφορά μίας συγκεκριμένης ομάδας ατόμων στα σύνορα τόσο κατά την αναχώρηση όσο και κατά την επιστροφή προκάλεσε τα συγκεκριμένα προβλήματα

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ως ελάχιστη ένδειξη καλής διάθεσης είναι να αποζημιώσουμε τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη εκδρομή κάνοντας τους δώρο την αξία του εισιτηρίου σε οποιαδήποτε άλλη εκδρομή επιλέξουν από αυτές που θα διοργανωθούν από την ArtOnTheRoad.

Είναι και μία καλή ευκαιρία να αλλάξουν γνώμη για το επίπεδο υπηρεσιών, το οποίο όσοι βρέθηκαν στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι στις 23 Σεπτεμβρίου 2010 για την συναυλία των GunsNRoses ή του ManuChao στην Σόφια στις 14 Απριλίου 2011 (Πάντα σε συνεργασία με ταξιδιωτικά γραφεία), γνωρίζουν καλά και δεν έχουν κανένα παράπονο. Από εκεί και πέρα τα τηλέφωνα μας και το e-mail μας είναι πάντα στη διάθεση όποιου το ζητήσει μέσω του επίσημου site. www.artontheroad.gr[/I]"

http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/692

Μάλιστα…υπάρχει περίπτωση έστω και ένας άνθρωπος να πάει ξανά εκδρομή με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έστω και χωρίς χρέωση? Εγώ προσωπικά θα πλήρωνα για να ΜΗΝ πάω. :-k

Η ArtOnTheRoadαναλαμβάνει την πραγματοποίηση εκδρομών σε μεγάλα μουσικά ? καλλιτεχνικά events, την ευθύνη όμως σε ότι αφορά την επιλογή οδηγών, ενημέρωση τους για τις λεπτομέρειες της εκδρομής αλλά και bookingτων ξενοδοχείων την έχουν σύμφωνα με τον νόμο τα ταξιδιωτικά γραφεία με τα οποία κατά καιρούς συνεργαζόμαστε

χο χο χο…κλαμα λεμε.

ρε μπουφοι πειτε ενα “συγνωμη καναμε μαλακια ειμαστε αχρηστοι” …

σαν μικρα παιδακια “δε φταιμε εμειιιιιιιιιιιιιιιιις…τα ταξιδιωτικα γραφεια φταινεεεεεεεε”

να μαθετε να συνεργαζεστε με σωστα ταξιδιωτικα γραφεια…

ποσες εκδρομες εχουν κανει αυτοι ρε παιδες και εγραψαν “κατα καιρους συνεργαζομαστε”;

Παίδες, απαράδεκτο ό,τι έγινε, και κακώς δεν ζήτησαν ούτε ένα συγνώμη, αλλά στέκονται σε φτηνές δικαιολογίες! Ελπίζω τώρα που θα γίνει συναυλία στην Ελλάδα, να αποζημιώσουν τον κόσμο με free εισιτήρια πχ!

Πάντως, εγώ πήγα στο Βελιγράδι τον Σεπτέμβριο του '10 για τους GnR, και η εκδρομή/οργάνωση ήταν άψογη… και μου κάνει εντύπωση πως τα κατάφεραν και τα έκαναν έτσι…

Anyway, μακάρι να αποζημιωθεί ο κόσμος…

Απ’όσο ξέρω έχουν κάνει 2. Αυτήν στο Zagreb για Waters και πέρσυ Βελιγράδι για G’n’R.

Γελάει ο κόσμος με το δελτίο τύπου!

Τώρα επσρεσο είναι αυτή…

…το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα καλυφθεί από το θρυλικό άλμπουμ «The Wall»…

loool

[irony]Άκουσα ότι θα παίξει 7-8 τραγούδια από το The Wall και τα υπόλοιπα best of.[/irony]

#%&^@%#&^@% ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ???

Εε προφανως εννοει οτι θα παιξει και τα What shall we do now και Last few bricks…

Not.:stuck_out_tongue:

Κόλλησα στην πρώτη ανακοίνωση που έλεγε για τις ημερομηνίες και ούτε καν διάβασα πιο κάτω… Νταξ, ότι να’ναι…

Ουφ ηρεμησα, αφου το ειπε η espresso… :stuck_out_tongue:

Ακόμα είναι φήμη ε?
Μου φαίνεται ότι είναι κάποιο επικοινωνιακό ΚΟΛΠΟ τελικά…

Τι να είναι επικοινωνιακό ΚΟΛΠΟ ρε Γιαννάκο μ’;:roll::roll:

Κεκτημένη ταχύτητα από την παραφιλολογία των αθλητικών detected

Αποκλειεται να ισχυουν αυτα που λεει η espresso τουλαχιστον οχι ολα.Σιγα μην ανακοινωνε ποια μερα θα βιντεοσκοπουνταν…:stuck_out_tongue:

καλα που στη φωτογραφια εβαλαν οντως τον waters…

παντως αμα εχει εσπρεσσο με πρωτοσελιδο ροτζερ γουοτερς το αγοραζω σε 50 χρονια θα το πουλησω για πολλα εκατομυρρια ντολαρς.