Αύριο είμαι O2 για Roger!!! Και μετά 17 & 18 Μαΐου!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!! σόρυ παιδιά για αυτό που θα πώ αλλά ελπίζω να δώ και Gilmour!
Σορρυ και γω γι’αυτό που θα πω αλλά ελπίζω όχι
Η αποστολή τελείωσε.
Αγαπάω όλο τον κόσμο.Μόνο αυτό.
Edit:
Ότι να 'ναι,από την χαρά μου πόσταρα σε λάθος θρεντ!
Απ οτι φαινεται θα τον δεις τελικα αποψε…
Ειναι σιγουρα εκει, να δουμε αν θα παιξει κιολας!
Ξέρεις / έμαθες τπτ;;;
Ισχύει αυτό που λέει ο Pentagrammer:)
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ??? Σήμερα ήμουν στο O2 αλλά δεν εμφανίστηκε!
Ωραία -1!:D:D:D
Τίποτα τίποτα!!
Πώς το είδες,έλεγε;:lol::lol:
Άντε ρε και τρόμαξα γιατί έχω πάλι εισητήρια για 17 και 18!
Λοιπόν… Όλα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΤΑΤΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Δυστυχώς όμως ήταν 1-2 πράγματα που με έκαναν να μη το απολαύσω όπως ήθελα…
Αρχικά είχα δίπλα μου έναν αμερικάνο γιδοβοσκό από το Denver πού όταν άρχισα να τραγουδάω, άκουσον άκουσον μου την είπε η αδελφάρα!! Φυσικά τον έγραψα στα @@ μου και μετά το διάλλειμα εξαφανίστηκε… Άλλωστε δεν περίμενα και περισσότερα από έναν άνθρωπο (ο Θεός να τον κάνει) που τον έλεγαν Jeffrey…
Μετά έχασα τελείως τη μπάλα!
Προς όλους τους συμφορουμίτες: Σας ζηλεύω ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που θα τον δείτε στην Ελλάδα μιάς και εγώ δεν θα μπορέσω με τη καμία να κατέβω… το κοινό σήμερα τουλάχιστον ήταν σαν να βλέπει τηλεόραση… απαθές, άψυχο, ανύπαρκτο! Ενώ μπροστά τους εξελλισόταν ΜΑΓΕΙΑ αυτοί στ’ αρχίδια τους… τί να πώ… αυτό δεν το έχω ξαναδεί…
Στα της συναυλίας τώρα… Συγκινήθηκα που είδα τον Roger στην έδρα του… Τι να σας πω τώρα… απλά ότι έχετε δεί στα video είναι μούφα… ΜΟΥΦΑ!! από κοντά είναι ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ!!! ΤΕΛΕΙΟ!! πως το λένε ρε αδερφέ?? ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!! απλά σας λέω ότι στα thin ice, abitw 1, vera, bring the boys και comfortably numb έκλαιγα!!!
Καλά, δεν μας λες και τίποτα καινούριο…τα ξέρουμε αυτά! Σαν την Ελλάδα σχεδόν πουθενά!
Παιδιά, ανταλλάζω 3 εισητήρια αρένας του Σαββάτου με αντίστοιχα της Παρασκευής.
Δυστυχώς 3 φίλοι μου άργησαν να πάνε και δεν πρόλαβαν. Όποιος/α λοιπόν έχει 3 Παρασκευιάτικα για αρένα και θέλει 3 Σαββατιάτικα (ένα απο αυτά είναι το 001), παρακαλώ ας μου στείλει pm…merci!
Άλλα 5 live στας Λονδίνας… για να δούμε!!!
Πάντως εχθές ήταν στο Λονδίνο ο Gilmour,και δεν εννοώ στην πόλη γενικά αλλά στην O2 μέσα!
Άντε να δούμε!
Καποιος που τον ειδε Ευρωπη… ποση ωρα ειναι το διαλειμμα? Στις ΗΠΑ ηταν μιση ωρα και χαλαγε το feeling[-X. Και δεν ηταν σε στυλ encore break, μιλαμε για κανονικο διαλειμμα, ανοιξαν τα φωτα, ο κοσμος πηγαινοερχοταν κτλ
Edit: Ε ρε και να γλυκαθει ο γερο Gilmour και να πει “Θα παιξω σε ολες απο εδω και περα” loool
Βλέποντας το πρόγραμμα και χθες 25 λεπτά ήταν το διάλειμμα στην O2.
Μου είπε και ο Μήτσος ο Floyd ότι άργησε να ξεκινήσει και ένα τέταρτο!
ο Μητσος ο Floyd, σαν να λεμε ο Μπαμπης ο σουγιας?
Εδω στην Ελλαδα να δεις ποσο θα αργησει, που οι μισοι θα εχουν μαζι το iphone και την φωτογραφικη για να ποσταρουν στο facebook μετα η κατα την διαρκεια της συναυλιας…
Για καποιους που ρωτανε για τα ? 55 στο ticket house Αθηνας υπαρχουν ακομα μονο για Σαββατο… Πριν λιγο πηρα τα δικα μου…:yahoo::yahoo::yahoo:
Η Παρασκευη που ρωτησα ειναι σχεδον sold out…Εχουν λιγα τον ? 88 και τα VIP
Σαββατου υπαρχουν ακομα για ολλα τα βαλαντια αλλα ετσι οπως παει οχι για πολυ ακομα.
Ps… Ευχομαι αν ειναι να εμφανιστει ο Gilmour να μας τιμισει το Σαββατο:roll::roll:
Και γιατι οχι την Παρασκευη ρε φιλαρακο δηλαδη? Στο πηγαδι κατουρησαμε εμεις?:lol::lol:
Γεια!
Έχω εισιτήρια για αρένα το Σάββατο, τα οποία ανταλλάζω με Παρασκευής! Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τη μέρα ας μου πει γιατί είναι μεγάλη ανάγκη. Φχαριστώ!
Πρέπει να έχουμε φτάσει καμιά 20άρα ζητήσεις ανταλλαγών Παρασκευής - Σαββάτου
ακυρο το ποσταρα σε λαθος θεμα