Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Σήμερα θα παρευρεθεί και ο Nick Mason.

Βίντεο από χθες με το Come On Big Bum

Edit:Σήμερα πιθανώς να γίνει το έγκλημα.Βασικά κάθε μέρα που θα έρχεται για τα shows στο Λονδίνο έτσι θα λέμε αλλά οι φήμες οργιάζουν για σήμερα,από διάφορες πηγές.
Και επειδή στις συναντήσεις Γκίλμορ-Γουότερς έχω 100%,είμαι περίεργος να δω!

Επιβαβαιωμενο πλεον

Yes, it?s tonight.

David will be joining Roger Waters for ?Comfortably Numb? at London?s O2 shortly this evening. I?d love to hear of and from anyone with a golden ticket, or from anyone who has a ticket for upcoming Wall shows, or from anyone who has used tickets from earlier Wall shows, for that matter. Heck, if you?ve ever had a ticket for anything, do join in.

If you don?t fall into the above categories, as thoroughly depressing as that is, don?t feel left out. Please feel free to spill forth anything remotely Wall-related. Favourite tracks and lyrics would be an ideal starting point.

And if your mind is stuck on songs from 1963, as is mine after the previous post (in spite of the rather witty, I thought, playlist I?ve been tweeting about this past hour), I?d still like to remember those which I may have missed.

You should expect to see some nice photos of tonight?s performance, by the way, as Polly is there, armed with a camera. You may have heard that the shows are being recorded for a future DVD release, although I obviously couldn?t tell you about any such plans, as I don?t know them, so please don?t ask. All I can say is that tonight?s ?Comfortably Numb? is being recorded, so that it may be posted on various websites, but is not intended to make it to DVD.

Look on the bright side: that means you?ll get to see it sooner.

I should also remind you that tonight is most definitely a one-off; David is not repeating his special guest performance at a later occasion, I?m sorry to disappoint those of you with fingers crossed and tickets for later shows.

Ποιά είναι η πηγή?

το blog του gilmour.com

Ανατριχίλα…

:slight_smile:

ΟΧΙ ΡΕ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Αρα χλωμό πλέον για Αθήνα :(:(:(:(:(:frowning:

tonight is [U]most definitely[/U] a one-off;

Πού να μην έλεγε και most definitely o άνθρωπος :lol:

αν οργανωθουμε ολοι κ αρχισουμε να του στελνουμε mail και μηνυματα οτι θελουμε να τον δουμε και στην Αθηνα κατι μπορει να γινει… :stuck_out_tongue:

Ντάξει ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι; Μόνο για το Comfortably Numb ανέβηκε… Σιγά το reunion για ένα κομμάτι… Κ εκεί όλα τα υπόλοιπα μόνος του τα’παιξε ο Waters. Επιπλέον βρίσκω κ άλλους λόγους να μην έρθει ο Gilmour Αθήνα. Πρώτον θα ερχόταν όλο το ταξίδι για να συμμετέχει σ’ένα κομμάτι κ να φύγει μετά; Με τον Waters δεν κάνουν κ παρέα. Δεύτερον μπορεί να παίζει κ θέμα copyrights άν εμφανιστεί στο live που θα μαγνητοσκοπηθεί. Αυτά βέβαια για μένα είναι ψιλά γράμματα, άν ο Gilmour συμμετείχε σ’όλα τα τραγούδια του show να το καταλάβω κ να σκάω κ εγώ μαζί σας. :slight_smile:

Ουτε εγω σκαω ιδιαιτερα απλα ειναι η φαση ‘i was there’ σαν το περσινο am i evil στο sonisphere…

Βασικα bragging rights ειναι και εαν εσκαγε μονο την μια μερα οσοι τον βλεπανε θα ελεγαν ‘ΧΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ ΠΑΡΕΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΥΠΟΥΠΗΓΕΣΤΟΣΑΒΒΑΤΟ κτλ κτλ…’

Τα μπέρδεψε τα λόγια λίγο ο Γκιλμουράκος ε? :lol:

(Ελάτε να πούμε κι 'άλλα τέτοια να παρηγορηθούμε εμείς που δεν ήμασταν εκεί. :p)

Όσα δε φτάνει η αλεπού… :stuck_out_tongue:

Σοβαρά τώρα, φαντάζομαι έπαιξε ρόλο το ότι ήταν στα κι-εγώ-δεν-ξέρω-πόσα μέτρα πάνω από τη γη παίζοντας κιθάρα, κάτι που είχε να κάνει 30 χρόνια. Λογικό το βρίσκω να του έχει πάει το σκ… στην κάλτσα, είναι και μιας ηλικίας ο άνθρωπος! :lol:

Το χτεσινο μαγνητοσκοπηθηκε

Αν μαγνητοσκόπησαν την πρόβα (το οποίο είναι το πιθανότερο), φαντάζομαι ότι μπορούν να κάνουν μια μίξη του live με τη συναυλία, προκειμένου να διορθωθούν τα όποια λάθη.

(το ίδιο είχε γίνει στο The Wall @ Berlin)

το γαμημένο μεταπτυχιακό με είχε αποτρέψει να πάρω εισητήριο για χθές… ΣΚΑΤΑ!!! Το μεγαλύτερο όνειρο μου χάθηκε για πάντα… και συνέβαινε δίπλα μου!!! Είναι να τρελαίνεσαι…

Καλα λενε λοιπον οτι ενα μεταπτυχιακο ειναι αχρηστο πλεον

σωστόοοοοοοοοος…

μάλιστα… :frowning:

Σχολια δυο φιλων μου που ειδαν το θεαμα στο Λονδινο:

Σχολιο πρωτου: “Tα πρωτα 20 λεπτα ειχα πλανταξει στο κλαμα. Με κοιτουσε η δικια μου λες και ημουν χαζος.”

Σχολιο δευτερου: “Δεν ηθελα να βγαλω φωτογραφιες για να μην παρω τα ματια μου απο την σκηνη. Ο ηχος ηταν τοσο ρεαλιστικος (Dolby Surround) που δεν ηξερες αν καποιοι ηχοι ερχονται απο την σκηνη ή απο πισω σου. Ο διπλανος μας τρομαζε καθε λιγο και λιγακι.”

Ε, με πεισανε, σε λιγη ωρα αναχωρηση για Manchester! :smiley: