Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

+1 κι από εδώ…μακάρι να έρθει πάντως κάποια στιγμή να τον δούμε κι όσοι τον χάσαμε στη Μαλακάσα (:()

Έχει ανακοινωθεί επίσημα καμιά ημερομηνία ή μόνοι μας χαιρόμαστε;

αποτη διαβασα σε προηγουμενες σελιδες οχι
αλλα ειναι πολυ πιθανο:)

τι λετε τωρα ρε 8O8O8O

το’χετε ακουσει πουθενα για δω? η απλα πιστευετε οτι ειναι αρκετα πιθανο…μονο απο εναν ειδα οτι εγραφε οτι εχει κλεισει απο δω μεσα αλλα ειμαι δυσπιστος… :-k

Tο ότι ο Roger Waters θα βγάλει σε περιοδεία το “The Wall” το έχει επιβεβαιώσει ο manager του αλλά πάνω κάτω και ο ίδιος νομίζω.
Λόγω του υψηλού κόστους,του τεράστιου “stage” που θα πρέπει να στηθεί αλλά και της γενικότερης ιδέας και νοοτροπίας που περιβάλει το Wall,από όσο ξέρω θα είναι σε ορισμένες πόλεις του κόσμου.
Ο “other side” του Avopolis έχει αναφέρει πως η Αθήνα βρίσκεται μέσα στις πόλεις που θα εμφανιστεί το show.Από την άλλη εγώ γνωρίζω πως είναι δύσκολο για Ελλάδα καθώς χρειάζεται ένας κλειστός,τεράστιος χώρος για να στηθεί.Όπως και να έχει θα είναι απίστευτη εμπειρία δίχως καμία αμφιβολία…
Χωρίς να είμαι σίγουρος,νομίζω πως ο Mason βλέπει με καλό μάτι την όλη περιοδεία από ότι είχα διαβάσει…
Πάντως θα επιδιώξω να το δω στο Λονδίνο…Ποιός ξέρει όλο και κάποιον παραπάνω μπορεί να δούμε:wink::wink:

ωραιος μαν. αν και απ’οτι ακουω/βλεπω το otherside ειναι αρκετα αναξιοπιστο… αντε να δουμε…

Καλη φαση…Μακαρι να ανακοινωθει κατι.

Ωραία θα ήταν να ξανακούγαμε αυτά τα θεϊκά κομμάτια. Πριν λίγα χρόνια στη Μαλακάσσα ήταν απίστευτη εμπειρία, με φοβερό ήχο.

Σε άλλη περοδεία… Να τα παίξει και εκείνα ολόκληρα :slight_smile:

Απο εγκυρη πηγη ακουσα οτι θα ερθει ο Ροτζερ τελικα απο τα μερη μας 2010-2011 αν και δεν εχει ανακοινωθει τιποτα επισημως ακομα.Δεν μπορω να πω τιποτα παραπανω.Απλα ειμαι παααρα πολυ χαρουμενη :smiley: Περιμενουμε και τα επισημα τωρα

και μονο που φανταζομαι οτι θα ακουω το nobody home live δακρυσα…

Πιθανόν μέσα στον επόμενο μήνα,δηλαδή τον Απρίλιο,θα βγουν ημερομηνίες.
Γίνεται λόγος για 50 συναυλίες.Αν τελικά γίνει σε 8 πόλεις,όπως αρχικά κυκλοφόρησε,σημαίνει ότι σε κάθε πόλη θα έχουμε 6,περίπου,συναυλίες,σχεδιασμός ανάλογος με αυτόν της αντίστοιχης περιοδείας του 1980-1981 δηλαδή.
Από την άλλη μεριά τον τελευταίο μήνα,υπάρχει μία άλλη πληροφορία που αναφέρει ότι θα γίνουν 50 single συναυλίες σε κάθε πόλη.Αυτή η άποψη φαίνεται να επικρατεί όσον αφορά τον σχεδιασμό της όλης περιοδείας.Τίποτα επίσημο όμως ακόμα.
Υπάρχει ο φόβος όμως μήπως αναγκαστούν να μειώσουν το show και την γενικότερη παραγωγή προκειμένου να προσαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις,αν τελικά γίνει σε 50 διαφορετικές πόλεις.Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για show τεραστίων διαστάσεων.Λογικά κάτι τέτοιο θα ξεπεραστεί μιας και ο Roger Waters δεν πρόκειται να ανεβάσει το “Wall” αν δεν είναι σίγουρος για αποτέλεσμα.Όπως και να έχει ο Waters βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.Ήδη λοιπόν μετράμε αντίστροφα!

ενα μηνα υπομονη :papas:[-o<

Παιζει να ειναι μαζι του ο Nick τουλαχιστον;;;

Υπάρχουν πιθανότητες να εμφανιστούν μαζί,ναι.Δεν νομίζω να ακολουθήσει όλη την περιοδεία αλλά μία guest εμφάνιση όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να την κάνει…
Ίδωμεν

Ναι, αλλα αν υπαρχουν λιγες πιθανοτητες να ερθει ο ιδιος ο Waters στο Ελλαντα, σκεψου ποσο λιγες υπαρχουν να ερθει και ο Nick.

Παπαρια δηλαδης. :smiley:

Τον Απρίλιο θα ανακοινωθούν μάλλον οι πρώτες ημερομηνίες… 8)

Ααα έτσι ναι!!Χαχαχαχαχαχαχαχα
Πάντως μην το αποκλείσεις ενδεχόμενο να έρθει από Ελλάδα.Ιδιαίτερα αν πάει για 50+ συναυλίες σε κάθε πόλη,όπως λέγεται.
Τώρα το να έρθει και ο Nick μαζί του Ελλάδα.Ε εντάξει πρέπει να είμαστε πολύ τυχεροί.
Ήδη πάντως έχουν αρχίσει να βγαίνουν και τα πρώτα ονόματα των μουσικών που θα συμμετάσχουν

για λεεεεγε για λεεεεγε

δε φτανει που θα πατησει το ποδι του στην ελλαδα…θελεται να φερει και παρεα?
δηλαδη αν ερθει μονος του θα σας χαλασει?