Ένα ωραίο banner που βρήκα. Για να φτιαχνόμαστε σιγά σιγά! :vibrate:
Αφού τον έχασα Μαλακάσα, εάν έρθει όντως Αθήνα θα σπεύσω…
Ωραίο το banner
Γεια χαρά μάγκες!!
Ενθουσιάζομαι και μόνο με την ιδέα ότι μπορεί ο Waters να έρθει από Ελλάδα και να παίξει όλο το The Wall.Τα σκηνικά λογικά δεν θα είναι ίδια με την περιοδεία που κάνανε οι Floyd το '80-81;Αν ναι τότε μιλάμε για τεράστια μεγέθη stage κτλ.Το αναφέρω αυτό καθώς σήμερα άκουσα πως είναι λίγο δύσκολο να παίξει Ελλάδα διότι χρειάζεται κλειστός και μεγάλος χώρος,αν όχι τεράστιος,για να ανταποκριθεί στο live.Μακάρι να έρθει!!!
κοιμησου γλυκα μικρε μου πριγκηπα.
Ακραδαντο επιχειρημα πραγματικα.
Μακάρι να έρθει. Βεβαίως θα αναγκαστούμε να τρέχουμε στα χωράφια, να πληρώσουμε ένα σκασμό χρήματα, αλλά θα 'ναι εμπειρία ζωής.
Οταν είχε έρθει για το dsotm πόσο είχε το εισητηριο?
Σ’αυτο θα συμφωνησω & εγω!!Θα ηταν οντως φοβερο να τους δουμε παρεα αλλα το θεωρω εξαιρετικα απιθανο[-X
50 e…
50 και κάποια μπροστά μπροστά 100
Αν ισχύσει κατι τετοιο… μαζεύω απο τώρα λεφτά!!!
Άκυρο βλακεία είπα.
Δεν έχω ιδέα… Εγώ αρχίζω και ετοιμάζομαι για να έχω καλύψει κάθε πιθανότητα πάντως.
…
Δεν εχω λογια, εχω μεινει με το στομα ανοιχτο, δεν το πιστευω!!!8O
Φίλε NickFloyd, υπήρχε ήδη θρεντ. Έπειτα απ’ ότι βλέπω στο λινκ αναφέρεται στον Roger Waters, όχι στους Floyd ως σύνολο (όχι οτι μας χαλάει βέβαια :P)
Επειδη ειχα παει και εγω στη συναυλια του 2006 , εχω να πω οτι ηταν η καλυτερη
ηχητικα συναυλια σε υπαιθριο χωρο που εχω δει.
Θυμαμαι ακομα τα ηχεια που υπηρχαν δεξια και αριστερα απο την κονσολα (δεν το
εχω ξαναδει στη Μαλακασσα) με αποτελεσμα να νομιζεις οτι ακους με surround γυρω-γυρω. Πραγματικη εμπειρια ,κατι διαφορετικο .
Μακαρι να ξαναερθει και το 2012 να ερθει η σειρα του μεγιστου Animals .
Διαβασα παντως καπου 2 μηνες πριν πως για Αθηνα εχει κλεισει η ημερομηνια για 2011. Απλως δεν εχει βγει ανακοινωσει ακομα.
[SIZE=“3”]http://www.youtube.com/watch?v=zv8jpnPpCOc&feature=related[/SIZE]
[B]ΤΡΕΛΛΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ WALL.ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ.
[SIZE=“5”]ΔΙΣΚΑΡΑ [/B][/SIZE]
ρε, εκλεισε waters για αθηνα?
:Dax!Εγω κλαιω ρε οταν ακουω τους δισκους…απο κοντα τι θα κανω δηλαδη;Με βλεπω να λιποθυμαω…Για να μη πω οτι θα παθω καρδιακο επεισοδιο επι τοπου.Ellanor θα ειναι πολλα τα πτωματα…
Αθηνα??ΑΘΗΝΑ?8O
μην τα λετε ετσι αποτομα αυτα…Αμα ερθει Αθηνα δε με νοιαζει ειλικρινα αν θα ξαναπαω σε αλλη συναυλια μετα.
Αν η ψυχολογία μου τότε είναι όπως και τώρα, μάλλον θα βγω με κατάθλιψη.