Κοίτα στο live δεν πήγα, όπως θα χετε καταλάβει δεν τη βρίσκω με τέτοια μουσική. Το σχόλιο το κανα επειδή μου φάνηκε υπερβολικό το ποστ του montechristo(αν δεν κάνω λάθος). Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν υπεισέρχομαι στη προβληματική λογική του Karja. Αντιθέτως εγω γουστάρω να διαβάζω για ένα καλό live και το κατα πόσο ικανοποιηθήκατε απ αυτό έστω και αν δεν παρεβρέθηκα. Απλά για να εξηγήσω λίγο καλύτερα το σχόλιο μου, μία ημέρα εθνικής εορτής πρέπει να εκφράζει το σύνολο του πλυθησμού (η τουλάχιστον την πλειοψηφία αυτού) και με τον Waters φυσικά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει!
Ελπίζω να μην το πήρατε στραβά γιατί πιο πολύ χιουμοριστικό ήταν…
Δεν καταλαβαινω γιατι ενα αντικειμενικα ωραιο θεαμα πρεπει να μας βαζει σε τετοιες διαδικασιες και να μιζεριαζουν καποιοι χωρις λογο.
Οκ κατανοω οτι ειναι αναγκαιο να υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ειναι ικανοποιημενοι με τιποτα ετσι απλα για να το παιξουν κατι ανωτερο απο τους αλλους, αλλά ειμαι βεβαιη οτι τουλαχιστον αυτοι που ευχαριστηθηκαν τη συναυλια δεν προκειται να χαλαστουν απο τετοιες μικροπρεπειες!
O Roger ηταν απαιχτος,όποιος ειχε την πνευματικη διαυγεια να το καταλαβει- ηταν τυχερος, διαφορετικα κριμα για οποιον ενω ηταν εκει δεν ειδε, δεν ακουσε και δεν ενοιωσε τπτ.(Λυπηρο…)
Όχι ρε, το δικό σου ήταν σαφές ότι ήταν χιουμοριστικό (όπως και του montecristo), Ντου νοτ γουόρι!!!
__Κατ’ αρχήν, έχω δείξει νομίζω το ποιος είμαι εδώ μέσα εδώ και τόσα χρόνια καθώς και το αν είμαι αγενής, κακόβουλος κλπ… Και σε όλους που έχουμε ανταλλάξει απόψεις, και με τον Slekkas που τα έχουμε πει κι απο κοντά, ακόμα και στη Zizel ένα μήνυμα /απάντηση που της έστειλα σε άλλο topic. ΟΠΟΤΕ, παρακαλώ ακούστε με προσεκτικά και χωρίς να έχετε έξω τα μαχαίρια, ΟΚ;
__Καταρχήν, ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ FLOYD… δεν μου αρέσουν απλά, τους λατρεύω. Με έχουν ταξιδέψει σε απίστευτα μονοπάτια -ακόμα θυμάμαι την πρώτη ακρόαση του Dark Side στη δευτέρα γυμνασίου (ενώ όλοι οι φίλοι άκουγαν τα γνωστά “γαβ-γαβ”, καθόλου της μόδας το rock τότε). ΣΟΚ! Την επόμενη μέρα είπα στην -αρκετά μεγαλύτερη- φίλη που μου το είχε δανείσει: “Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ. Τον άκουσα μία φορά απ’ την αρχή μέχρι το τέλος και τ’ αφτιά, το μυαλό μου έχει γεμίσει. Πάρτον πίσω, θα στον ξαναζητήσω σε κανα μήνα, μόλις συνέλθω” -κυριολεκτώ! Εχω να σας λέω ατελείωτες ιστορίες για τα βιώματα, τις ενδοσκοπήσεις, τα ρίγη καλλιτεχνικής έκφρασης και συγκίνησης, τους συνειρμούς και τις σκέψεις που έκανα παρέα μαζί με τους δίσκους τους. Οσο για τον Waters, δε μου αρέσει απλά, τον λατρεύω (με την ισορροπημένη όμως έννοια!! όχι ότι λέει και κάνει να αποτελεί θέσφατο, αλλά τον λατρεύω ως καλλιτέχνης προς καλλιτέχνη, ως άνθρωπος προς άνθρωπο γι’ αυτά που έχει κάνει και στην πνευματική, ψυχική, διανοητική και φιλοσοφική, εικαστική και φυσικα μουσική ανάταση στην οποία με έχει κάνει κοινωνό), κι αυτόν, όχι μόνο για το έργο του στους Floyd, αλλά και έξω απ’ αυτό. ΟΚ; ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…
__Ημουν με μία μεγάλη παρέα μουσικών (διάφορες ηλικίες, όλοι πάνω απο 20, μέχρι 40). ΚΑΛΩΝ μουσικών. Ατομα που αγαπούν τους Floyd (και δει τον Waters) και οι πιο πολλοί το εχουν αποδείξει (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο). Εχουν παρευρεθεί σε εκατοντάδες συναυλίες και εδώ και έξω, χιλιάδες cd, dvd, κασέτες και δίσκοι… κλπ κλπ κλπ.
__Λοιπόν, όλοι σχεδόν (μαζί μ’ αυτούς κι εγώ), είπαν ότι ήταν υπέροχη συναυλία (ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ότι δεν έβλεπες και ήταν σαν ν’ ακούς σε 7.2 dts ένα εξαιρετικό live στο saCD του σπιτιού σου, αίσχος), ήταν χάλι-πάλι διοργάνωση (ουδεμία βελτίωση), αλλά και κάποια απ’ τα πράγματα που είπαν /είπαμε (και τα οποία έχω γράψει στην πρώτη μου απάντηση), ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο KARJA ΕΙΠΕ! Γιατί νομίζω πως απο μία μεριά και σε έναν μικρότερο βαθμό, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ! Περιμένετε, αφήστε το μυαλό σας καθαρό, πέρα απο την συναισθηματική φόρτιση των μαγικών στιγμών που ζήσαμε προχθες και ακούστε όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και μία άλλη άποψη.
__Δεν λέω πως τάσσομαι υπερ των όσων έγραψε (ούτε φυσικά στον απαράδεκτο τρόπου που προσβάλει τα υπόλοιμα ισότημα μέλη του frorum), ΑΛΛΑ, μέσα σ’ αυτά βλέπω μεγάλα μέρη της αλήθειας, που είναι κρίμα να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο απ’ αυτό για το οποίο κατηγορούμε τον Karga, προσπερνώντας έτσι μεγάλα μέρη αλήθειας. Και εξηγούμαι:
__Σαν είπα πριν αν παραδέχομαι και πόσο τον Waters, όχι μόνο ως μουσικό, αλλά και ως στιχουργό και “ακτιβιστή”. Η γνώμη μου δεν θ’ αλλάξει απ’ τη μιά μέρα στην άλλη για το άτομό του, όπως δε θ’ αλλάξει με το αν ο Slekkas πει κάποια στιγμή μια μαλακία -κρίνουμε απ’ το σύνολο, άσχετα αν αυτή η μαλακία θα με πειράξει. Λοιπόν, καλός ο Waters, συγκινήθηκα τρομερά μόλις βγήκε στη σκηνή και μας χαιρέτησε σε πολύ καλά ελληνικά, αλλά γνωρίζοντας ότι πρόσφατα μετακόμισε απο την Αγγλία στις Η.Π.Α. για να διαμαρτυρηθεί που στην Αγγλία θα απαγορεύσουν το κυνήγι της αλεπούς… ε, τι να πω; ΞΕΝΕΡΩΣΑ. Τόσα γαμημένα χρόνια, τόσα γεγονότα, τόσες συναυλίες και προσπάθειες, και βρήκες τώρα να μετακομίσεις εις ένδειξη διαμαρτυρίας!! Και μάλιστα για ποιο γαμηνένο λόγο; Ολοι οι προηγούμενοι δε σου έκαναν, οι πόλεμοι για τους οποίους κόπτεσαι τόσο; Η μήπως ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ το μόνο για το οποίο κόπτεσαι είναι το αν θα σκοτώνεις ως γνήσιος τζέντλμαν αλεπούδες (μαζί με το άλλο “ρεμάλι” -με την καλή έννοια, είμαι κατά των διακρίσεων με βάση το κοινωνικό στάτους- τον φίλο σου τον Clapton που ξαφνικά γίνατε μέλη της υψηλής /βασιλικής κοινωνίας και είστε και στον ίδιο σύλλογο ενώ παλιά ούτε που θα σας δέχονταν να περάσετε απ’ έξω, ή ούτε που θα σας ενδιέφερε να περάσετε απ’ έξω); ΕΛΕΟΣ. Και ΠΟΥ πας για να διαμαρτηρηθείς; ΣΤΙΣ Η.Π.Α… ρε παιδιά, είναι ή δεν είναι γελοίο, σε βάζει ή όχι σε υποψίες… “τέλος πάντων” λες, παίζει και το “in the flesh” και το ξεχνάς… Μετά αρχίζουν κάτι χαζο-ποπ παρουσιάσεις /ερμηνείες (ειδικά με μία απ’ τις μαύρες τραγουδίστριες, η μόνη που παραδέχτηκα ήταν αυτή που είπε το Gig), αλλά μέχρι να στραβομουτσουνιάσεις, έχει αρχίσει το φανταστικά εκτελεσμένο “set controls for the heart of the sun” και το ‘χεις ξεχάσει και αυτό. Μετά, όταν φυσικά αρχίζουν τ’ αντιπολεμικά τραγούδια, ξαναθυμάσαι τις αλεπούδες, αλλά τις διαδέχονται τα πρόβατα i[/i] και σε στέλνουν αδιάβαστο.
__Ρε παιδιά, όσο και “ευάλωτοι” να είμαστε συναισθηματικά, μην τρελαθούμε κιόλας… ώρες - ώρες, όντως είχες την εντύπωση ότι αυτό είναι ένα καλοστημένο show. ΔΕΝ ξέρω αν έχει βγει για να μαζέψει λεφτά (για χρηματοδοτήσει τις συναυλίες που όντως θα κάνει ώστε να μπορεί να κυνηγά ανενόχλητος αλεπούδες στην Γηραιά Αλβιόνα), παίζοντας ένα best of κι όλοκληρο το album με τις περισσότερες πωλήσεις… προσωπικά ΔΕ το νομίζω… αλλά αυτό το καλοστημένο SHOW, ε, ΔΕΝ ταιριάζει στον Waters με τις μνημειώδεις συναυλίες και τους σκοπούς για τους οποίους τις έκανε. Τέλος, αυτές οι γαμωφλόγες τι ήταν; Ποιά η χρησιμότητα στο live. OΚ, οι προβολείς με το ελικόπτερο ναι, να μας βάλει στη θέση αυτών που όντως του κυνηγούσαν ελικόπτερα κλπ κλπ, εξαιρετικό /ανατριχιαστικό εύρημα που σε τοποθετεί μέσα στην κατάσταση και τους στοίχους του τραγουδιού. Οκ, η οθόνη και τα όσα προέβαλε, σε έκαναν να σκεφτείς παραπέρα το νόημα πίσω απο τις λέξεις, βοηθούσε αυτούς που κάθονταν μακριά να βλέπει κάτι παραπάνω κλπ κλπ. Οι φλόγες ήταν στο τέλος για να πούμε WOW… Οταν έστησε ολόκληρο τοίχος στην άλλη συναυλία του, δεν ήταν για να πούμε WOW, ήταν για να μας στείλει αδιάβαστούς και να μας περάσει κάποιο μήνυμα.
__ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ… κάτι λένε… Αλλωστε ο Karja προφανώς επηρεάσθηκε όπως φαίνεται και απο την άθλια διοργάνωση. Εχει δίκαιο, δε μπορώ εγώ να δίνω τα ωραία μου λεφτά και να μη βλέπω τίποτα (ξέρετε πόσους άγνωστους άκουσα να λένε “πω-πω τι ήχος είναι αυτός, πώς παίζουν έτσι, τι ζούμε;!!” και μετά απο λίγο “έλα ρε πούστη μου, πάω και παίρνω τη δισκογραφία του… cd ακούμε ή θα δούμε και τίποτα;!”). Δεν επιτρέπεται να βάζουν μέσα ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου, χωρίς να τους φροντίζουν όπως έπρεπε. Αυτοί που ήταν πίσω - πίσω, ούτε το σεισμό ένιωσαν, ούτε την μπότα του drummer, ούτε και έβλεπαν τίποτα… στο τέλος μόνο, κάτι “αναπτήρες” που άναψαν (γιατί απο εκεί που ήταν έτσι φαινόταν). Και αν εσάς όλα αυτά δε σας λένε κάτι, παραείστε οπαδοί αγαπητοί φίλοι και φίλες. Δεν είπα να πάρουμε τα όπλα (άλλωστε όπως είπα σε προηγούμενο μήνυμα, όλα αυτά ήταν σε μικρό βαθμό σε σχέση με το υπόλοιπο).
__ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δε λέω ότι συντάσσομαι (σε καμία περίπτωση) με τον Karja, ούτε ότι πιστεύω αυτά που λέει! Πολύ υπερβολικά, έως και προσβλητικά προς άλλα μέλη (δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτό)!! Αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί ξενέρωσε με κάποια πράγματα. Το πόσο βέβαια και το τι είπε γενικά, ε, είναι αστείο, εντάξει έχει περάσει τόσο στην αντίπερα όχθη της υπερβολής που απλά δεν υπάρχει χώρος για συζήτηση.
Υ.Γ. παρακαλώ πολύ, έχετε στο νου σας πως ότι γράφω, μπορεί να φαίνεται λίγο μονόπλευρο, ΑΛΛΑ αυτό είναι εξαιτίας της φύσης του μηνύματός μου (παρουσιάζει ένα άλλο / διαφορετικό /ένα ακόμα μέρος της αλήθειας που είναι λίγο αντίθετο με το σύνολο. επειδή έχει “αρνητικό πρόσημο” χτυπάει πιο πολύ, όμως είναι σαφώς ένα μικρό ποσοστιαία κομμάτι της μεν, υπαρκτό δε και είναι κρίμα να μη το βλέπουμε και αυτό). Το αν μου άρεσε η συναυλία ή όχι και το αν την θεωρώ εξαιρετική και μοναδική το έχω ήδη γράψει σε προηγούμενο μήνυμά μου, παρακαλώ λάβετε κι αυτό υπ’ όψιν. Να σκεφτόμαστε όμως και “την άλλη άποψη /πλευρά του νομίσματος”… συνήθως έχουμε πολλά να κερδίσουμε, ακόμα κι αν το κάνουμε απο “φιλολογικό ενδιαφέρον”…
Υ.Γ. 2 ξέχασα στο προηγούμενο μήνυμα να γράψω καλά λόγια ΚΑΙ για τον σαξοφωνίστα! Πίσω απο τους drummer και κιθαρίστα μεν, αλλά πολύ κοντά δε!!
Από ότι ξέρω, οι περισσότεροι καλλιτέχνες που πάνε από Μ. Βρετανία στην Αμερική πάνε εξαιτίας της φορολογίας που υπάρχει στο νησί, τα υπόλοιπα είναι προφάσεις.
Το κλάσιμο της DIDI σε μας τους κάτω του 1.80 είναι πράγματι πολύ μεγάλο, αλλά αυτό δεν αφορά τον Waters και το live που έδωσε (σε όσους μπόρεσαν να το δουν) επομένως θεωρώ ότι η άποψη μας για το Live θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε για να το παρακολουθήσουμε. Αν δηλαδή σε ένα σινεμά είναι κακό το ποπ κόρν και μας πιάσει κόψιμο, είναι κακή και η ταινία? [εγώ πάντως θα στείλω επιστολή διαμαρτυρίας στη DIDI με απαίτηση να ρίξει λίγα μπάζα και να φτιάξει έστω ένα υποτυπώδες πρανές. προτρέπω και τους υπόλοιπους…]
Εμένα δε με νοιάζει αν ο Waters είναι ψευτοεπαναστάτης ή όχι (έχω πει και παλαιότερα ότι δε με νοιάζει η πολιτική άποψη του καλλιτέχνη και το μόνο που με νοιάζει και κρίνω είναι το έργο του), αλλά θεωρώ επίσης λάθος να κόψουμε από την κριτική μας για το live τα συναισθήματα και τη χαρά που μας προξένησε. Εξάλλου τη μουσική την ακούμε για τα (συνήθως ευχάριστα) συναισθήματα που μας προκαλεί.
Τα φλογοβόλα, ίσως ταίριαζαν με τον ήλιο που ποτέ δεν είδαμε. Και εμένα μου φάνηκαν λίγο ξεκάρφωτα αλλά δε με πείραξαν τόσο (να μη σου πω δε με πείραξαν και καθόλου)
Τέλος, το να είσαι πραγματικός επαναστάτης έστω για μια περίοδο της ζωής σου (ακόμα περισσότερο για όλη σου τη ζωή) είναι κάτι πολύ δύσκολο που πολλοί λίγοι το παίρνουν απόφαση. Εγώ τουλάχιστον δεν κακίζω κάποιον αν δεν έχει το θάρρος να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο και προτιμά να ζήσει μία ήρεμη ζωή. Άσε που ακόμα και οι πραγματικοί επαναστάτες, ΔΕΝ ήταν επαναστάτες σε όλα, αλλά μόνο σε αυτά που οι ίδιοι θεωρούσαν σημαντικά…
Αυτά από μένα. Να ξανατονίσω μόνο ότι αν σε κάποιον δεν άρεσε το Live, δεν έχω πρόβλημα να το πει, αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι να μου λένε ότι κακώς μου άρεσε (και φυσικά και ο τρόπος που το λέει…)
__Φίλε μου, συμφωνούμε, το βλέπεις πολύ σωστά το θέμα. Βέβαια, όπως είπες, ΕΣΕΝΑ δε σε πειράζει, κάτι που σημαίνει ότι άλλους τους πειράζει (όπως με πειράζει π.χ. να μου κάνει μάθημα περι σοσιαλισμού ένας κομμουνιστής με Poshe). Τέλος πάντων… Το πιο σημαντικό είναι αυτό που λες, ότι αυτός έχει κάνει κάτι… Γι’ αυτό είπα ότι κρινόμαστε απο το σύνολο -απλά σε ξενερώνουν κάποια πράγματα και καλό είναι να μπορείς να τα βλέπεις ΚΑΙ αυτά, άσχετα αν θα επιλέξεις να τα παραμερίσεις… Τουλάχιστον τα είδες.
__Τέλος να σου πω ότι δεν έχεις δίκαιο για το ότι δεν βλέπαμε. Δεν είναι θέμα ποπ-κορν… α να χαθείς, προσπαθείς να κατευθείνεις και να παραπληνήσεις τις μάζες ( :lol: ). Κακό παράδειγμα. Πας για σινεμά, έχει καταπληκτικό ήχο, αλλά η εικόνα είναι ένα χάλι… δεν βλέπεται…
Αυτό είναι το σωστό παράδειγμα. 8)
__Βέβαια, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, είναι της Didi, όχι του Waters, αν και έχει κι αυτός ένα μέρος ευθύνης για το ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ να παίξει. Πολλές φορές πολλοί καλλιτέχνες έχουν αρνηθεί να παίξουν αν δε τους άρεσαν οι συνθήκες για χάρη των οπαδών τους (και ο ίδιος ο Waters έχει δηλώσει ότι απαιχθάνεται τα γεγονότα που ταλαιπωρήται χωρίς λόγο ο κόσμος… γκού-χου, γκούχου). Είναι ένας λόγος που πολλά συγκροτήματα δεν έχουν έρθει στη χώρα μας και καλά έκαναν.
Παρασύρθηκα με τα ποπ-κορν, είναι αλήθεια. Βλέπεις, τώρα που κλειδώθηκε το topic “Ιδρώνετε όταν χέζετε?”, δεν έχω κάπου να εκφραστώ .
Βασικά το σωστό παράδειγμα είναι να είσαι σε μία αίθουσα που δεν έχει κλίση και να μη μπορείς να δεις τίποτα. Η ταινία καλή ήταν. Εσύ δε την είδες!!!
Χαλάλι που που ήμουν δύο μέρες άυπνος (μόλις ξύπνησα 8) μετά από 14ωρο ύπνο)
Χαλάλι που τίμησα δις τον ΟΣΕ και αυτός για να μου το ανταποδώσει με φόρτωσε τόσο στο πήγαινε, τόσο και στο έλα σε τρένα με χαλασμένες μηχανές και έφτασα μετά βίας στο Terra Vibe μίση ώρα πριν τη συναυλία
Χαλάλι που έσκασα περί τα 80 ευρώ σε μεταφορικά, σαντουιτς και μπύρες
Χαλάλι που πέρασα τη νύχτα μετά τη συναυλία σε σιδηροδρομικούς σταθμούς
Χαλάλι το εισιτήριο των 50 ευρώ, αν και σκεφτόμουν για καιρό αν αξίζει
Χαλάλι που ο συναυλιακός χώρος είναι στη μέση του πουθενά και δεν κατάλαβα και το λόγο (οι ιδιοκτήτες-διοργανωτές τα μόνα χρήματα που έχουν ξοδέψει θα’ναι αυτά της αγοράς του χωραφιού-χώρου)
Χαλάλι τα γιουχαίσματα και τα κωλοδάχτυλα κάθε φορα που στην οθόνη έσκαγε μούρη ο Bush (τελείως άκυρη η σύνδεση των Αράβων που τον φιλοξένησαν με την education του George στο Texas)
Χαλάλι που είμαι καταδικασμένος να βλέπω τους αγαπημένους καλλιτέχνες των φίλων μου αφού οι δικοί μου δεν υπάρχουν από χρόνια
Θα μπορούσα να λέω για ώρες πόσα πράγματα θα μπορούσαν να με ξενερώσουν, όμως όπως και να το κάνουμε ρε γαμώτο, ήταν μια υπέροχη-μαγευτική-αξέχαστη συναυλία. Ο ήχος απίστευτος και πεντακάθαρος και όποιος είπε κάποιος (νομίζω ο Shadowcaster) ούτε βούιζαν τα αυτιά μετά τη συναυλία ούτε πονοκεφάλους είχαμε. Τα περισσότερα από τα τραγούδια δεν ξέφευγαν εκτελεστικά καθόλου από τις εκδόσεις που υπάρχουν στα albums των Floyd (και μένα εν προκειμένω δε με πείραξε καθόλου), ο κιθαρίστας που έπαιζε τα solo (όχι ο White, ο άλλος) έφερε μια 80’s ατμόσφαιρα (με παίξιμο και εμφάνιση), αρκέτα διαφορετική από εκείνη που έχουμε συνδέσει με τους Floyd και εγώ τη γούσταρα τρελά. Οι λικνιζόμενες support τραγουδίστριες ήταν όντως λίγο ξεκάρφωτες, αλλά δε βαριέσαι, στο Us and Them έκανα απίστευτα φωνητικά και στην υπόλοιπη συναυλία.
Αν και εκτιμώ περισσότερο το Dark Side από το The Wall, νομίζω πως το πρώτο μισό της συναυλίας ήταν πολύ καλύτερο, ίσως γιατί φέρνει περισσότερο την υπογραφή του Waters.
Αντέ του χρόνου ο Plant Ίσως να έχω μαζέψει μέχρι τότε χρήματα και γι’άλλη συναυλία
Χα χα χα!!!ρε συ,πάει για να κυνηγήσει καγιότε,όχι για τίποτε άλλο,τον παρεξήγησες!!!Χα χα χα!!!Κατά βάθος τις λατρεύει τις αλεπουδίτσες…
Έ ρε κακόμοιρε έλληνα “επαναστάτη”,η χειραγώγηση πάει σύννεφο κι εσύ κοιμάσαι τον “ύπνο του δικαίου,του σφαχτού”…
Άντε,ετοιμαστείτε για το επόμενο λαϊβ στο τείχος των δακρύων…(ή σε οποιοδήποτε άλλο…Τείχος να 'ναι κι ότι να 'ναι).
Here’s to the losers…
Πάω να κάνω μια δήλωση, και στην επιστροφη μου θα απαντήσω, χωρίς παθιασμένες φαμφάρες. Περιμένετε, διαβάστε και μετα αν θέλετε πατάξτε.
Πλήρωσα, normal εισητήριο, και εδώ και ryche ktl.
Μου άρεσε. Και ας είχε κάμποσα playback. κι ας μήν είδα “διαπυρο” ήλιο η αστροναύτες να υπτανται. Ο Waters έπαιξε σχεδόν αποκλειστικά FLOYD. Έχει και 4-5 solo νομίζω ?
Αν ήθελε τόσο πολύ ναναι στους floyd μπορούσε. Αλλα όλοι σχεδόν οι floyd - ενώ είναι “μεγάλοι” είναι “μικροί” στα βιογραφικά και στισ ανάμεσα τους σχέσεις…
Αλήθεια αν εκάνε τα σόλο tour - πόσοι θα ημαστάν-ησασταν εκεί ???
Πολλοί πήγαν για να “μαγευτούν” και ακόμα και χάλια να ήταν θα ήταν μαγεμένοι.
Επίσης μαγεύτικα - απο τον ενοχλητικό καπνό των μπαφο και μή καπνιζώντων, που ξεφυσούσαν αριστερά και δεξιά. Very considerate. Γιαυτό και έκραξα. Δεν μιζέριασα,
και εύχομαι να μην μιζεριάσε κιανείς. Α και ποιά ακριβώς μελή του forum κράζω ??? Αυτά τα ολίγα…
np. Matilda Mother…
Επίσης αν κάποιος σε κάνει να δακρύζεις … βλ. leaving beirut, δεν έχει δικάιωμα να είναι fake. He’s got to be true.
Χα χα χα!!!ρε συ,πάει για να κυνηγήσει καγιότε,όχι για τίποτε άλλο,τον παρεξήγησες!!!Χα χα χα!!!Κατά βάθος τις λατρεύει τις αλεπουδίτσες…
Έ ρε κακόμοιρε έλληνα “επαναστάτη”,η χειραγώγηση πάει σύννεφο κι εσύ κοιμάσαι τον “ύπνο του δικαίου,του σφαχτού”…
Άντε,ετοιμαστείτε για το επόμενο λαϊβ στο τείχος των δακρύων…(ή σε οποιοδήποτε άλλο…Τείχος να 'ναι κι ότι να 'ναι).
Here’s to the losers…[/quote]
__Σου επιστρέφω όλες τις βλακείες (δηλαδή, δεν είναι έτσι; Απ’ το μυαλό μου τα έβγαλα; η βλακεία, η απραξία και η απάθεια θα ήταν να έλεγα “δε βαριέσαι”. να μην ξέρω και μη δίνω σημασία -οπότε δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα το στιλάκι σου, είναι αβάσημο -απλά να προσπαθήσουμε να την πούμε σε κάποιον, χωρίς ούτε καν επιχειρήματα, χωρίς να ξέρουμε τον άλλον- άρα, μια βλακεία και μισή) και μομφές που μου χάρησες. Κάτσε στην απραξία σου και κάνε μας μάθημα χειραγώγησης.Κακόμοιρε αφυπνιστή της κακιάς ώρας (ειρωνία γαρ και έλλειψη επιχειρηματολογίας). Μερικοί ίσως το βρουν κι αστείο μάλιστα, αν και εγώ με τα γελοία θεάματα θλίβομαι…
Here’s to the internet-gurus & opinion-leaders-wannabes…
here’s to the free people that express their freedom by making a selection out of a limited amount of definite choices that others lay before them, for them. your freedom no longer frees you.
Εγώ θεωρώ το θέαμα του Waters ελλειπές, την απόδοση του καλή αν και ήταν υποβοηθούμενη, και τα κινητρά του θολά. Ο τύπος βγήκε παγανιά με τα old hits.
Της πρώην μπαντας του. Είναι αυτό ενδειξη καλλιτέχνη που προσπαθεί να τεχνουργήσει και να μυήσει τους οπαδούς στην νεότερη έκφανση της τέχνης του ?
ΤΣΟΥ ! Το αποτέλεσμα ένα και το αυτό. Σας άρεσε. Μεγεια σας και μαγκιά σας. Μου άρεσε αν και δεν τρελάθηκα.
Τωρά που βλέπετε οτι κατηγορώ άλλους και τί τσαμπουνάτε δεν ξέρω είλικρινά…
Είπα τι με ενόχλησε και είπα οτι σε αντίθεση με πολλούς την βρήκα καλή την παράσταση του αλλα σε καμία περρίπτωση κάτι παραπάνω απο μια glorified PF, coverband ! AYTA !
Πες τα!!! Πες τα!!! Και πού πας την διοργάνωση; 9 ξεκίναγε η συναυλία και 9:30 ήταν ουρές τα αυτοκίνητα στην εθνική!!! Άσε το κωλοπαρκάρισμα!!! Στου διαόλου την μάνα και 4+4=8 χλμ. περπάτημα για να δω αυτό το “υπερθέαμα” !!! Έλεος ρε !!!
Here’s to the losers…[/quote]
__Σου επιστρέφω όλες τις βλακείες (δηλαδή, δεν είναι έτσι; Απ’ το μυαλό μου τα έβγαλα; η βλακεία, η απραξία και η απάθεια θα ήταν να έλεγα “δε βαριέσαι”. να μην ξέρω και μη δίνω σημασία -οπότε δε μπορώ να καταλάβω με τίποτα το στιλάκι σου, είναι αβάσημο -απλά να προσπαθήσουμε να την πούμε σε κάποιον, χωρίς ούτε καν επιχειρήματα, χωρίς να ξέρουμε τον άλλον- άρα, μια βλακεία και μισή) και μομφές που μου χάρησες. Κάτσε στην απραξία σου και κάνε μας μάθημα χειραγώγησης.Κακόμοιρε αφυπνιστή της κακιάς ώρας (ειρωνία γαρ και έλλειψη επιχειρηματολογίας). Μερικοί ίσως το βρουν κι αστείο μάλιστα, αν και εγώ με τα γελοία θεάματα θλίβομαι…
Here’s to the internet-gurus & opinion-leaders-wannabes…[/quote]
8O 8O Φιλαράκι ,λυπάμαι αλλά δυστυχώς εδώ έχουμε ένα πρόβλημα αντίληψης/συνεννόησης (ίδιον του έλληνος,χαχα)
Διότι,η μόνη πρόθεση που είχα ήταν να ενισχύσω με ειρωνικό τρόπο αυτά που ανέφερες…
Και συνεπώς το “κακόμοιρε έλληνα επαναστάτη” δεν πήγαινε σε εσένα αλλά σε όσους ζούν με τις ψευδαισθήσεις που τους πασάρουν τα περιοδικά και το μαρκετινγκ της showbiz…
Ελπίζω αυτή τη φορά να έγινα κατανοητός…
Καλό καλοκαίρι
Χαλάρωσε, τώρα θα δεις Guns ‘N’ Roses (ποιοί??) και δεν θα ασχοληθείς με τη διοργάνωση!
Τουλάχιστον ο Waters είχε την ευθιξία και την αναγνωρισιμότητα να μην περιοδεύει ως Pink Floyd!!
Άλλοι που γίνονται και headliners κι έχουν να τραγουδήσουν 35 χρόνια το καταφέρνουν με την αξία τους κι όχι με το όνομα του πρώην συγκροτήματός τους!!!
Ρε ούστ!!!
(βασικά, αυτό το post δεν΄ήξερα που έπρεπε να το γράψω. Εδώ (που κατηγορείται ο Waters ότι κάνει περιοδία με τραγούδια των Floyd) ή στις φήμες για το rockwave (που πλακώσανε όλοι να μας πείσουν ότι ο Axl είναι οι Guns και είναι και μεγάλο όνομα!!))
Έτσι.
:lol:
Αλλά η συναυλία του καλοκαιριού ήταν οι… Stones, χαχαχα.
[quote="“By-Tor”"]
__ :oops: :oops: Τι να πω… ήμουν προκατηλλημένος μάλλον… Τόσο λάθος κατάλαβα…; :oops:
__Χαχα, και να φανταστεί κανείς ότι σκέφτηκα να γράψω “κάτι τέτοιο δεν περίμενα να τ’ ακούσω απο άτομο που ακούει τη μουσική που ακούς εσύ”, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν χαζό. Τελικά όμως, είχα δίκαιο… Δεν είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα άτομο που ακούει τη μουσική που ακούς εσύ, αποδείχτηκε! :lol:
__Τώρα πώς είνα δυνατόν να παρεξηγησα εγώ τόσο… Μάλλον περίμενα αντιδράσεις σ’ αυτό που έγραψα και έτσι διάβασα μάλλον προχειρα το μήνυμά σου. ΣΥΓΝΩΜΗ. :oops:
__Καλό καλοκαίρι. 8)
Να σαι καλά,δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά,καλά μπάνια!
Ερώτηση:
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά το βίντεο της συναυλίας του Waters;