emena den m’arese…eprepe na exo paei gia kafe kalitera… 8O
Ένα από τα καλύτερα live πού έχω δεί! Δεν θα σταθώ στα αρνητικά (τα οποία ήταν ελάχιστα) γιατί δεν υπάρχει και λόγος έτσι αλλιώς! Ομολογώ ότι το πρωτο μέρος ήταν εκείνο πού με άφησε κάγκελο! Όπως επίσης και το Comfortably Numb!!
HAVE A CIGAR!
Απλώς εμπειρία. Μάλλον ακόμα δεν έχω συνέλθει… Μόνο τα Wall και Dark Side… έχω από Floyd και ποτέ δεν ήμουν φανατικός αλλά χθές τα είδα όλα. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί. Ούτε να δώ δεν μπόρεσα καλά καλά τη σκηνή.
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Πραγματική εμπειρία ζωής…
Απίστευτη συναυλία,απίστευτος ήχος,απίστευτος o τεράστιος Waters,απίστευτος λαός…
Τα τραγούδια ένα κι ένα όλα…Σε μερικά ανατρίχιασα…
Τα αρνητικά ωχριούν μπροστά στα θετικά.
Ναι… “Εθνική ημέρα καταπολέμησης της αυπνίας” έτσι θα την ονομάσουμε.
Telika xrisimopoihsan playback h oxi?Pados krima pou den mporesa na pao.
htan poli kalo live me arketo deos kai poli kalh poithta, pragma pou den to perimena gia na po thn alitheia. ta arnhtika vevaia htan oti eprepe na vgaleis to kefali su gia na deis, ektos an eisai 1.90, h klish ths skhnhs, h anamonh ktl. ktl. to thema omos gia mena, einai oti den ginetai na sigrinume afto to live me alla, giati ego den to vlepo san sinavlia, kai oxi giati htan tooooso kalh gia na sigrithei me alles(oxi oti den htan kalh) alla giati poli apla htan kati to optikoakustiko kai oxi apla mia sinavlia mousikhs, an den iphrxan ta efe kai oi othones, amfivallo an tha aposvolonodusan tosoi polloi, kai afta den ta leo gia na meioso thn sinavlia me kanenan tropo, htan aparaithta kai poli kala se sinergasia panta me th parousia tu Waters kai tu ipolipu sxhmatos pou pistevo htan arketa kalo gia na ton stiriksei. par’olo pou pistevo oti se mia sinavlia prepei na vgainei o hxos kai h energeia eksoloklhrou apo ta melh tou sigrotimatos kai oxi apo alla mesa, afto pou eidame extes tha arghsume poli (an) na to ksanadume. pame gia Purple tora :!: :!:
μαλακια που το εχασα αλλα οι εξετασεις του ωδειου δεν αφησαν…
τι να κανω δυο πτυχια επρεπε να παρω…
επαιζε κ ο white ε???
ασχετο αλλα αν τον πετυχτε ποτε με το group του (Wite Flames) να πατε να τον δειτε με τα 1000…
δλδ απο το κακο στο χειροτερο ε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[size=2](μερικα πραγματα δεν αλαζουν:P [/size]
Λοιπόν το μυστήριο της απουσίας του φλεγόμενου γιγαντιαίου ήλιου επιλύθει ,γιά να μη κατηγορουμε τη Didi…Οι τεχνικοί του Waters,δεν ήταν εφικτό να στησουν τον ΗΛΙΟ ,γιά να χαρούμε ΟΛΟΙ εμείς ,καίγοντας ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη Μαλακάσα…
Η εκτόξευσή των σπινθήρων , θα εξεσφεντονίζόταν στα 200-300 μέτρα, μέσα στο δάσος…
Οσοι ήταν μεχρι τη κονσόλα, νιώσαμε στις κάθετεες εκτοσξεύσεις ,τη λαύρα από το κατακόρυφο ξέρασμα του πήδακα της φωτιάς… Σκέψου να το κάναν οριζοντίως…ΑΚόμη θα τρέχαμε και θα καιγόμαστε σα τα ποντίκια,αφού γιά την έξοδο ,με το σύστημα ΚΛΕΨΥΔΡΑ ,περπατάγαμε σαν τους πιγκουίνους ,με βήμα σημαιοτόν…ΕΠ ώμου ΑΡΜ…
ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΆ ΤΟΠΙΚ …ΕΙναι πλεον ΠΕΡΙΤΤΑ ,μετά του Waters ,που ήταν όλα τα λεφτά…ΤΕΛΙΚΑ…Ποιοι Depence και ρυζόγαλα…ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΣΑΣ…
Σιγά μωρέ κάθε χρόνο καίνε τόσα δάση για τα $$$ ας κάψουν μια φορά και κάτι για την καυ$#%$%#α 25.000 ανθρώπων … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παντως τον πύρινο ήλιο τον διαφημιζε η didi. και αν κατάλαβα καλά θα γινόταν πάνω απο τη σκηνή. Ούτε τα άλλα stage props που είχε αλλού είχε εδώ. Πάλι κουτσουρεμένα…
Μια εμπειρια ζωης πραγματικα γιατι θα λεω καποτε στα παιδια μου οτι η μαμας σας σχεδον μυριζε τα ποδια του Roger Waters μιας και ημουν σε μισο μετρο αποσταση απο τη σκηνη…
Δε θα ξεχασω ποτε:
τον ηχο και τη σκηνη,
τις πρωτες νοτες της ηλεκτρικης κιθαρας που εφεραν ριγος σε ολο μου το κορμι,
τα χαμογελα τα νοηματα και τα φιλια που μας εστελναν σε ολη τη διαρκεια του LIVE ολοι οσοι ηταν πανω στη σκηνη,
τις φλογες που ζεσταναν το προσωπο μα και την καρδια μου,
το προσωπο του Syd που γεμισε το video wall στο shine on you crazy diamond και με συγκινησε αφανταστα… ,
το Wish you were here που εφαγε ολες τις μοναδες των κινητων ολων οσων εβλεπα τριγυρω μου…,(και τις δικες μου επισης)
τον παλμο του κοσμου στο another brick in the wall,
τα δακρυα τις φιλης μου στο comfortably numb,
και την χαρμολυπη και το μουδιασμα που ενιωσα οταν τελειωσε η φλογα και εσβησαν τα φωτα, σαν να ειχα οτι αγαπουσα στα χερια μου και ξαφνικα το εχασα …
ολα αυτα κουρνιασαν σε ενα κουτακι του μυαλου μου για να υπαρχουν εκει για παντα… .
(εβγαλα απειρες φωτογραφιες αλλα δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει το “img*” για να ποσταρω καποιες απο αυτες εδω…ας μου το εξηγησει καποιος και θα τις βαλω)
I’ve been mad for fucking years, absolutely years,
been over the edge for yonks, been working me buns off for bands…
Αυτοι οι οπαδιστικοι μικροσυναισθηματισμοί μπορούν να λείπουν.
Ζώντας στην κοινωνια του υπερκαταναλωτισμού και της ευμάρειας,
γίναμε κοινωνοι - ενος event με υπερκοστολογημένα παρελκόμενα, και εισητήριο,
χωρίς να το δούμε στην πληρώτητα του, χωρίς να νιώσουμε πολλοί τίποτα παρά αντιαμερικανίλα, και μαστουροχάρα, ταξιδεύοντας, οχι πουθενά αλλού αλλα μεσα στο ίδιο μας το μυαλό. παρέα με έναν αρκετά εφυσιχασμένο - πρώην σοσιαλιστάκο, που συμβιβάστηκε κι αυτός, αλλά μπορεί κατα καιρούς να προβάλει το έργο του ακόμα,
κρυμμένος πίσω παο ενα WALL, amused to death…
καλά ηταν, απλά, αλλά οτιδήποτε άλλο είναι απλα υποκειμενικές παραφουσκωμένες απο κάποιοιου είδους συναισθηματική φόρτιση, γνώμες… πολλές συναυλίες έχουν γίνει - και κάποιες ακραίες διακυρήξεις, ακούγωνται τουλάχιστον αστείες. Καλύτερη ? με ποιά μεθοδο το αποφαινεστε αυτό ? οι Rush,λ.χ σε εμένα έφεραν άλλες συγκινήσεις… ??@@
οπαδιστικοι μικροσυναισθηματισμοι?
παραφουσκωμενες γνωμες?
ακραιες διακυρηξεις?
που νομιζεις πως απευθυνεσαι?
εγω θα ελεγα να λειπουν οι μιζεριες.
αυτα που βλεπεις να λεγονται και εσυ να εκφραζεσαι με τετοια πικρία
φανταζεις στο μυαλο μου τοσο δα μικρουλης ισα με το κεφαλι μιας
καρφιτσας
και στο λοφο ξαπλωμενη στο χορταρι να ημουν το ιδιο θα με γεμιζε η μουσικη…
ποσο λυπαμαι που τρομαζεις απο τα συναισθηματα αυτων που
γουσταραν την καθε στιγμη εκει, αλλα γιατι αλλο να
πηγαινα σε μια συναυλια αν δεν ζουσα τις στιγμες μεσα απο την μουσικη
και απο το ολο περιβαλον?εσυ για βολτα πηγες καλε μου?και αν ναι
καλα εκανες αλλα μη κρινεις για να μη κριθεις…
αλλωστε ξεχνας πως εγινες και εσυ “κοινωνος ενος event με υπερκοστολογημενα
παρελκομενα και εισητηριο” και αντι να διασκεδασεις- μιας και δεν στο επεβαλε κανεις -
εσυ προτιμησες να βγαλεις χολη για οσους περασαν καλα…
συγνωμη την επομενη φορα θα περασω και θα νιωσω απαισια μονο και μονο για
να σε ικανοποιησω.
Λυπάμαι αλλά δεν φταίει κανένας άλλος…εμείς οι μ@#%$% φταίμε που αντί να τους σιχτιρίσουμε τους λέμε κι ευχαριστώ από πάνω…δυστυχώς…
Zizel… =D> =D> =D> =D> =D> και θέλω κι ένα emotion να προσκυνάει!
Το μεγαλείο της μουσικής των Floyd είναι ακριβώς αυτό που σε μερικούς δεν λέει τίποτα:
Σε βάζουν να ταξιδεύεις μέσα στο ίδιο σου το μυαλό συνειδητοποιώντας τα κακώς κείμενα της πραγματικότητας, οραματιζόμενος το ιδανικό και νιώθοντας ότι δεν απέχει και τόσο…εμείς απέχουμε απ’αυτό!
Αν το μόνο που πήρες από μία τέτοια εμπειρία είναι αυτά που γράφεις παραπάνω, karja, πραγματικά δεν είσαι μεγαλύτερος από το “κεφάλι μίας καρφίτσας” όπως πολύ εύστοχα είπε κι η προλαλήσασσα!
Να μην σ’αρέσει η συγκεκριμένη μουσική το δέχομαι…να προσβάλεις το όνομα ενός διανοούμενου καλλιτέχνη (είτε το θες, είτε όχι, είναι διανοούμενος), σε κάνει ακόμα μικρότερο!!
Άκου και προσκήνα εσύ αμερικανάκια με μπαντάνες και όπλα που το μόνο που έχουν να καυχηθούν είναι το μέγεθος του πέους τους και μάθε επιτέλους να σωπαίνεις και να σέβεσαι τη διαφορετικότητα του καθενός.
Ό,τι δεν μπορείς να καταλάβεις και να νιώσεις, δεν είναι ανάγκη να το πολεμάς…αυτό φανερώνει κομπλεξισμό!
“…you 've become comfortably dumb!”
x2
Μα, τι λές βρε ιερόσυλε; Μιλάς για παραφουσκωμένες γνώμες ΕΝΩ είχες την τιμή να βρεθείς σε ένα όνειρο; Μιλάς εσύ που πανηγύριζες για τους Cult στο Rockwave; Αν είναι δυνατόν. Εδώ γίναμε μάρτυρες μιας κορυφαίας συναυλιακής εμπειρίας και συ μιλάς για έναν 62άχρονο πρώην σοσιαλιστάκο που συμβιβάστηκε;;;;;;;;;
ΚΑΙ ΤΙ ΔΛΔ; Κρύβεται πίσω από ένα The Wall; Tόσο εύκολα το πετάς, χωρίς καν να φαντάζεσαι την δύναμη και την ενέργεια του δίσκου αυτού 27 χρόνια μετά;
Τράβα δες twisted sister λοιπόν και άσε τους Floyd και τον Waters.
Εκτός και αν κάνεις posts μόνο και μόνο για να βλέπεις τις αντιδράσεις των υπολοίπων. Τι να πώ.
x2[/quote]
X3…giati den eisai ikanos oute esy karja oute kanenas allos karjas na krinei pote tha leipsoun h’ pote den tha leipsoun ta synaisthimata.Auto sou einai dyskolo na to katalabeis dhladh?Mhn asxoleisai loipon me tous mikrosynaisthimatismous ths opadikhs plempas kai meine me thn synauliakh sou intelligentzia ston diko sou VIP mikrokosmo opou kanenas xwris to pass tou aposteirwmennou mousikodifh den tha mporei na mpei.Pistepse me oi alloi den zhleuoume estw ki an apexeis ligotero apo thn skhnh.Ante geiaaaa…
Ρε παιδιά, η συναυλία σε μας άρεσε. Σε όσους δεν άρεσε το γεγονός ότι μας άρεσε, τότε… ξύδι (αν και μερικοί από ότι φαίνεται με αυτά που γράφουν το έχουν ρίξει στα ξύδια προ πολλού…).
Δε σου άρεσε? Έχεις κάθε δικαίωμα να το πεις. Να κρίνεις όμως εμάς που μας άρεσε, με τόσο αγενή τρόπο, ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα!
Nihilist: Είχες πάει στο live? Αν ναι, σε πήρε πράγματι ο ύπνος? Αν πάλι ναι, τότε τον έχεις στο τσεπάκι και σε ζηλεύω…
Socrates_Drank_The_Conium: Ως ένα βαθμό συμφωνώ με όσα λες, ότι δε μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τους υπόλοιπους γιατί προσφέρει ολοκληρομένο σόου. Μήπως όμως και αυτό είναι ένα δείγμα του πόσο μπροστά είναι από τους υπόλοιπους; Εγώ όπως και πολλοί άλλοι, τον βλέπουμε περισσότερο ως συνθέτη (και γενικότερα άνθρωπο των Τεχνών με άποψη) και λιγότερο ως ένα πολύ καλό μουσικό που (δεν) παίζει παπάδες. Αυτό γουστάρουμε σε αυτόν (προσωπικά μου φαίνεται και πολύ πιο δύσκολο…)
Karja_Kurunen:
καλά ηταν, απλά, αλλά οτιδήποτε άλλο είναι απλα υποκειμενικές παραφουσκωμένες απο κάποιοιου είδους συναισθηματική φόρτιση, γνώμες…
Καταλαβαίνεις φυσικά ότι και η δική σου άποψη είναι υποκειμενική (μάλιστα, εγώ την βρίσκω επίσης παραφουσκωμένη… )