Αδίκως περιμένεις… Απαξιούμε και να σε βρίσουμε… Τα τρίτα των posers γαμάνε τους Stones χαλαρά…
Σου πήρα όλη τη δόξα, τώρα δικαιούμαι εγώ το κράξιμο
Αδίκως περιμένεις… Απαξιούμε και να σε βρίσουμε… Τα τρίτα των posers γαμάνε τους Stones χαλαρά…
Σου πήρα όλη τη δόξα, τώρα δικαιούμαι εγώ το κράξιμο
Γμτ, και είχα όρεξη για βρισίδι… :lol: :lol: !!!
Πάντως εγώ βρίζω τους Stones επειδή θα πληρώσω διπλό εισιτήριο… Και δεν θα είναι 80 Χ 2. Να πω και τη μαναβική μου… Κάποτε είχα πληρώσει 250 Χ 2 για Andrea Boccelli…
Α! Και όσο για τα σχόλια περί των τρίτων των posers…εμ βέβαια, τι περιμένεις από άνθρωπο που μισεί τους Floyd;; :lol:
(Άσχετο, τελειώσαμε at last με Monte και Karvou οπότε να κανονίσουμε κανένα βραδάκι )
Άντε κανονίστε να γνωρίσω από κοντά, τον γίγαντα τον karvou και να τα χώσω στου Λουκ για τα Playback του Νικολάκη και τις ζειμπεκιές του Μπρούνο…
Poios o logos na perimeneis mpineliki?
Peri orekseos kolokythopita. Kanenas den mporei na krinei ta gousta tou allou. Exeis tin apopsi sou gia tous Guns, tous Jovi kai gia opoiondipote kai tha xairomoun na sizitousame se tetoio epipedo.
Eksallou an einai dynaton na krino tous Stones mousika. Tha itan geloio ek merous mou. Oi Stones san mousikoi einai idea. Exoun grapsei apisteuta kommatia.
Den krino to mousiko kommati twn Stones, to emporiko krinw kai kyriws se autin tin ilikia.
Kai to pithanotero einai osoi pane na gyrisoun ekstasiasmenoi kai ta sxolia peri “Thewn” tha einai anapofeukta. Dyskola mporeis na antistatheis se ola auta ta skinika kai ta effe, alla na mou lete oti oi Stones sta 60 tous einai akomi gamw ta live groups, otan oi idioi to amfisvitousan sta 25 tous…
Έλα μωρέ, για πλάκα το είπα. Αυτό έλειπε να βριζόμουν με άλλους για μουσική! (Εκτός αν ακούσω κακό λόγο για τους Purple :lol: )!
Δεν έχεις άδικο σε ό,τι γράφεις, η μόνη ένστασή μου είναι η εξής: Για μένα καλή live εμφάνιση δεν είναι να μην κάνεις λάθη. Καλή εμφάνιση είναι να βγάζεις ένταση, συναίσθημα και πάθος! Οι Stones δεν ήταν στα 25 καλοί επειδή τα έκαναν τα λαθάκια τους…αλλά από κει και πέρα κάθε φορά τα έσπαγαν!!
Και τώρα κάπως έτσι είναι. Μπορεί να μην παίζουν παπάδες ή μπορεί να κάνουν φάλτσα ή οτιδήποτε αλλά όπως και να το κάνουμε σε πορώνουν!! Και για αυτό θα πάμε να τους δούμε
Vasika einai to idio tour… Kai egw me tous Killing Joke tous eida.
Έλα μωρέ, για πλάκα το είπα. Αυτό έλειπε να βριζόμουν με άλλους για μουσική! (Εκτός αν ακούσω κακό λόγο για τους Purple :lol: )!
Δεν έχεις άδικο σε ό,τι γράφεις, η μόνη ένστασή μου είναι η εξής: Για μένα καλή live εμφάνιση δεν είναι να μην κάνεις λάθη. Καλή εμφάνιση είναι να βγάζεις ένταση, συναίσθημα και πάθος! Οι Stones δεν ήταν στα 25 καλοί επειδή τα έκαναν τα λαθάκια τους…αλλά από κει και πέρα κάθε φορά τα έσπαγαν!!
Και τώρα κάπως έτσι είναι. Μπορεί να μην παίζουν παπάδες ή μπορεί να κάνουν φάλτσα ή οτιδήποτε αλλά όπως και να το κάνουμε σε πορώνουν!! Και για αυτό θα πάμε να τους δούμε :D[/quote]
Symfono sxetika me to pathos tin entasi kai to synaisthima.
Dystyxos omos auta DEN eida sto Licks DVD kai apogoiteutika…
Αστο ρε φιλαράκι, αφού δεν συνενοούμαστε!
Τι μ’ενδιαφέρει εμένα αν τρέχεις το site των GnR κι αν έχεις ασχοληθεί με το promotion?
Και τι σχέση έχουν αυτά με τους Stones. 8)
Έλεος!
Έχεις να πεις κάτι για τις τιμές των εισητηρίων, για ποιό λόγο κατά τη γνώμη σου είναι τόσο ακριβά (αφού έχεις ασχοληθεί και με το promotion) κι εκεί θα σε ακούσω και θα σεβαστώ την άποψή σου.
Τώρα αυτά τα “Anyway, esy pane, afou goustareis kiolas, kai ase emas na sxoliazoume tis times kai na snobaroume.…” πέστα σε κανέναν άλλον, γιατί κι εγώ τυχαίνει να μην είμαι κανένα ανίδεο 16χρονο.
Κωστή, είσαι λάθος στην τοποθέτησή σου.
Δεν συγκρίνουμε GnR, Crue και Stones, αυτή είναι και η ένστασή μου στους άλλους.
Όποιος το κάνει…είναι απλά άσχετος!
Επί του θέματος έχουμε κάτι να πούμε ή θα αναλωνόμαστε σε χαζοκοντρίτσες?? :?:
giati einai toso akriba ?
aploustata - exoun komple skhnika pollwn tonwn.
deuteron - kostizei na sthnei na ksesthneis auto to prama
triton - eimaste ligo se agonh grammh - kai kostizei perissotero na erthei kapioios
tetarton - einai gerontes kai oligon ligourgia - kai on top of that,exoun ena X kase.
ki egw an eimoun 60 feuga pantws tha poulaga ton xrono mou AKRIBA !
einai to idio me ta CD’s ta 15 e ein akriba. ki omws i xondrikh einia 6-7 e. ta alla ta trwne dianomeis kai magazia. to solution ? agorazeis apo etairies pou sta dinoun pio fthna.
kai na yparxoun etairies pou ta dinoun kai 10 kai 12. epishs sta gigs ta kapws pio "xamhlwn “kybikwn” stous pagkous exoun 10e kai me dwra kamia fora. opote…
kostizoun auta ta pragmata ki exei psilopethanei i fash. an den poulas diskous - epeidh oloi tous katebazoun, e poly apla tha xtyphseis stis synaulies na ta pareis pisw…
ase - pou ti na peis ston promoter - exw 1000 sales kai 1000000000 downloads fere me ?
meta oi etairies apaitoun kai pososta epi twn live… dioti to downloading tis SKIZEI !
sta skyladika edw - einai nomos auto - siga siga to kanoun ki eksw…
well - to de me noiazei - einai efkolo kai ypekfygh. to thema einai support what you like to see it thrive.
Δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι το νέο, αλλά το Mad.gr σήμερα γράφει τα εξής:
Φήμες θέλουν τους Rolling Stones να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα σχετικά με την επερχόμενη συναυλία τους στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, η πολυαναμενόμενη συναυλία των Rolling Stones στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Στελέχη της αγοράς επιμένουν ότιο η μπάντα αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, χωρίς να διευκρινίζονται ποια, εξ’ ου και οι Stones συζητούν και με άλλες εταιρείες για την διοργάνωση της συναυλίας.
… :roll: DiDi Music θέλανε… Ρε τι τραβάμε τελευταία στιγμή…
Den nomizo to Mad na vazei nea pou den exoun diastaurothei me kapoio tropo.
Alla i Didi den kanei tin paragogi, kanei ton mesazonta. I paragogi einai twn Rolling Stones
An proekypsan problimata pou den mporei na ta lysei i Didi, e symvainoun auta. Min tous kremasoume kiolas…
I paragogi einai terastia. An ontos isxyoun oi fimes, den nomizo oti tha dyskoleutoun na broun allo synergati stin Ellada…
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ…ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ STONES ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΡΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ…
Άρχισαν πάλι οι @%#$κίες! Η συναυλία θα γίνει κανονικά από τη DiDi, τελεία και παύλα! Το Mad ας ασχοληθεί με ποιο τραγούδι θα πάει στη Eurovision και ας αφήσει τη συναυλία των Stones και τις αερολογίες!!
Του Καρβέλα θα πάει … αφού είναι στημένο… Ο Τερζής παραιτήθηκε… το είπε το Star…
Ρε παιδιά έχει ακουστεί τπτ για το support των Stones;;
Φαντάζομαι ότι θα είναι σχετικά “καλό” όνομα…
Πήγε κανείς στο Ticket House για εισητήρια? Γίνεται χαμός? Μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτά κάθε μέρα? Παίρνω τηλ αλλά είναι κατειλ.
Απ’ ότι μου είπε ο Cozy είχε πολύ κόσμο. Check και το κειμενάκι όπου να 'ναι στην αρχική.
To τσίμπησα το εισητηριάκι!
90 ευρώπουλα βέβαια…
80 το εισητήριο και 10 η παροχή υπηρεσιών… :x