Thessaloniki ginontan tis popis…
Για να καταλάβω, σε περίπτωση ακύρωσης, μας επιστρέφονται μόνο τα 80 ευρώ?
Και σε περίπτωση που το δώσουμε σε άλλον για 90 ευρώ, τότε θεωρούμαστε μαύρη αγορά?
Και τέλος, αφού ο μεσάζων (Ticket House) χρεώνει 10 ευρώ για την παροχή εισητηρίου, τότε στην επίσημη ανακοίνωση της, η DIDI γιατί έλεγε ότι το εισητήριο κοστίζει 90 ευρώ και όχι 80? Δηλαδή μπορούσα να το αγοράσω από τά γραφεία της DIDI για 80 ευρώ?
Γιατί νομίζω κάποιος πιάνει κάποιων τον κώλο με αυτή την υπόθεση?
Τελευταία απορία: Τις επόμενες φορές που θα πάω στο Ticket House, να ζητήσω και απόδειξη παροχής εισητηρίου, γιατί αλλιώς κάποιος φοροδιαφεύγει?
Ας απαντήσει κάποιος please…
8O
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> Ayta mono sto Elladistan ginontai.
8O[/quote]
Το τσίμπησα κι εγώ 8)
Μ’ αρέσει που φαίνεται αυτό, γιατί όλοι τα χώνανε στους Stones για το ακριβό εισιτήριο.
Βγάλτε τα 10 της Ticket House, βγάλτε και το (είμαι σίγουρη φουσκωμένο) ποσοστό της DiDi και δείτε πόσα θα μείνουν.
Το πρωί πάντως έμαθα πως η ουρά έφτανε ως την Ιπποκράτους (!)
Κόσμος που περνούσε ρωτούσε αν η ουρά ήταν… για τη Eurovision :lol:
Πάντως άκουσα στο ραδιόφωνο πως ναι μεν τα εισιτήρια κινούνται, αλλά όχι με τους ρυθμούς που θα ήθελε η DiDi… Και πάλι περίεργο μου φάνηκε που είχε τόσο κόσμο από τόσο νωρίς, ως γνωστόν είμαστε της τελευταίας στιγμής.
Ξέρει κανείς τι ώρες είναι ανοιχτά?
Συνήθως, είναι ανοικτά μέχρι αργά (9 το βράδυ), αλλά ας το επιβεβαιώσει κι άλλος, μη σε πάρω στο λαιμό μου…
8O[/quote]
Το τσίμπησα κι εγώ 8)
Μ’ αρέσει που φαίνεται αυτό, γιατί όλοι τα χώνανε στους Stones για το ακριβό εισιτήριο.
Βγάλτε τα 10 της Ticket House, βγάλτε και το (είμαι σίγουρη φουσκωμένο) ποσοστό της DiDi και δείτε πόσα θα μείνουν.
Το πρωί πάντως έμαθα πως η ουρά έφτανε ως την Ιπποκράτους (!)
Κόσμος που περνούσε ρωτούσε αν η ουρά ήταν… για τη Eurovision :lol:
Πάντως άκουσα στο ραδιόφωνο πως ναι μεν τα εισιτήρια κινούνται, αλλά όχι με τους ρυθμούς που θα ήθελε η DiDi… Και πάλι περίεργο μου φάνηκε που είχε τόσο κόσμο από τόσο νωρίς, ως γνωστόν είμαστε της τελευταίας στιγμής.[/quote]ma kai vevaia to meridio eythynhs twn diorganotwn einai poly megalo,to legame oti tha pesei baza apo oles tis bantes. oso gia tous agrotsobanous pou rwtousan an einai gia tin Eurovision? E aytoi nomizoun oti oi Rolling Stones tha einai to support tis Vissh…
Θέλω μόνο να πώ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ!!! 8O
Σε κάποιες θύρες PL3, PL2 και VIP τα εισητήρια ήδη τελειώσανε!! 8O
20000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΥΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΧΤΕΣ.ΣΦΑΓΗ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΓΚΑΡΕΨΟΥΜΕ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ…
Turin, εισιτήρια μπορείς να πάρεις και μέσω internet (www.ticketpro.gr) και υπάρχει και το Ticket House της Θεσσαλονίκης.
Το Ticket House της Αθήνας λειτουργεί κανονικά:
Δευτέρα ? Τετάρτη ? Σάββατο 10:00 ? 16:00
Tρίτη ? Πέμπτη ? Παρασκευή 10:00 ? 21:00
20.000 εισιτήρια σε μια μέρα?! Μια χαρά πάνε νομίζω…
Τσίμπησα και γώ το μαγικό χαρτάκι. Σήμερα πάντως, λόγω βροχής στην Αθήνα, δεν είχε μεγάλη ουρά όπως εχθές που έφτασε μέχρι την Ιπποκράτους. Σήμερα ήταν μέχρι την έξοδο της στοάς στην Ticket House. Και ώρα αναμονής μόνο 35 λεπτά.
Αυτά τα δέκα ευρώ που πάνε? 10ευρώ x 75000 κόσμος είναι 750000 ευρώ. Μιλάμε για πολύ χρήμα. Έ, ρε κόσμος που έχει να φάει από αύτη τη συναυλία.
H προμήθεια της Ticket House είναι τα 10 Ευρώ.
Τι ακριβώς σχέση διατηρεί η Ticket House με τη DiDi;
[quote=“Fotini”]
Τι ακριβώς σχέση διατηρεί η Ticket House με τη DiDi;[/quote]Kqai to eishthrio apo pou skata tha to pareis??? Tha sto riksei o theos??? Apo to ticket house tha to pareis kai ayta kiolas einai prwsimfwnimena metaxy ticket house kai Didi. Oso gia ayto pou vgalane ypsiloteres times gia agores me pistotikh karta nomizw oti mono sto Elladistan kai stin ypoloipes tritomkosmikes xwres borei na ginei. A,tsekarete ligo kai tis times stin Italia. Thelw na tis mathw.i
Τι ακριβώς σχέση διατηρεί η Ticket House με τη DiDi;[/quote]Kqai to eishthrio apo pou skata tha to pareis??? Tha sto riksei o theos??? Apo to ticket house tha to pareis kai ayta kiolas einai prwsimfwnimena metaxy ticket house kai Didi. Oso gia ayto pou vgalane ypsiloteres times gia agores me pistotikh karta nomizw oti mono sto Elladistan kai stin ypoloipes tritomkosmikes xwres borei na ginei. A,tsekarete ligo kai tis times stin Italia. Thelw na tis mathw.i[/quote]
Pantos gia Agglia pou tsekara einai idies oi times.
Ap’tin stigmi pou kanoun pantou tin diorganosi oi Stones, oi times einai prokathorismenes pantou.
Μιλάμε σοβαρά 750000 ευρώ προμήθεια για την ticket house? Να πώ ότι έχει το απίστευτο προσωπικό που πρέπει να θρέψει το καταλαβαίνω. Αλλά 4 άτομα ήταν μέσα που έδιναν εισητήρια και 2 χαζοχαρούμενες γκόμενες που μοίραζαν φυλλάδια, άντε και δύο securit-άδες. 10 άτομα σύνολο. Άντε να ήταν 20 τα άτομα και να δούλευαν σε βάρδιες. Η όλη φάση με τα εισητήρια δε θα κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι. Μέχρι το Σάββατο θα έχουν φύγει τα εισητήρια. Μη τρελαθούμε κι’όλας.
Sorry aderfe, alla an nomizeis oti mexri to Savvato tha exoun poulithei 75.000 eisitiria, eisai bathia nyxtomenos.
Stin Ellada zeis, oxi sto Londino. Pera apo tous 20-30.000 poromenous pou asxolountai synexos me to thema, oi ypoloipoi tha ta paroun me to pasooooooo tous…
Συμφωνώ με Αξλ : οι φανατικοί τρέξαμε πρώτοι -πρώτοι, αλλά πιστεύω πως η κίνηση θα πέσει πολύ, ήδη από την επόμενη βδομάδα. Στην Ελλάδα της τελευταίας στιγμής μην περιμένετε να εξαφανιστούν τα εισιτήρια από τον Μάρτιο. Οι τιμές με την πιστωτική ήταν ακριβότερες, εκτός αν είχες american express : τότε οι τιμές είναι κοινές. Οι stones έχουν χορηγό την american express και γι’αυτό έχει γίνει αυτό το κόλπο μπας και πουληθεί καμία πιστωτική παραπάνω. Το ίδιο κόλπο νομίζω πως είχε γίνει και με την συναυλία του phil collins.
Επίσης πιστεύω πως το κόλπο με τα 80+10 ευρώ έγινε για φορολογικούς λόγους : δεν πιστεύω να πάρει το ticket house τόσα λεφτά για απλή διανομή. Επειδή έχω την εντύπωση πως με 90 ευρώ εισιτήριο η συναυλία θα ανέβαινε στην φορολογική βαθμίδα, πρέπει να έκαναν κάτι σαν εσωτερική συμφωνία οι δύο τους για να γλυτώσουν κανένα φράγκο από την εφορία. Α ρε Ελλαδάρα αθάνατη !!!
G@mise ta Monte! Pragmati axl sto londino oi times einai idies wstoso exw mia anepivaiveoth pliroforia kai gia ayto rwthsa,toi stin Italia ta eishthria einai toulaxiston 15 euro fthinotera. Kanei diafora sta 75000 eishthria! Kai pragmati ta ypoloipa tha argisoun ta poulithoun,oxi pws den tha einai sold out alla eimaste tis teleytaias stigmis…