Ronnie James Dio Hospitalized - European Tour Cancelled!

Πριν λίγο το διαβασα και εγω και τρελάθηκα. Θα του έβλεπα και στην Βουλγαρια ρε πουστη μου. :frowning: Κριμα. Ελπιζω τουλάχιστον να μη εχουμε καμία επιδεινωση της υγείας του.

“I would like to voice my great disappointment on the cancellation of the Heaven And Hell summer tour. Wendy, my doctors and I have worked so hard to make it happen for all of you, the ones we care so much about, that this set back could be devastating, but we will not let it be. With your continued love and support, we will carry on and thrive. There will be other tours, more music, more life and much more magic. RONNIE JAMES DIO”

Μεγάλα λόγια από έναν μεγάλο άνθρωπο …

θα περιμένουμε ρε Ronnie, μέχρι την επόμενη περιοδεία. Εσύ νά’σαι καλά !

Τι να πεις…ο μεγαλύτερος κοντός του κόσμου…πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά:):!:

Kαι μένα μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το γεγονός ότι η περιοδεία του καλοκαιριού εμφανιζόταν σχεδόν ως σίγουρη. Για καρκίνο μιλάμε παιδιά. Προέχει ο κοντός να είναι καλά και ας μην ξαναβγεί ξανά σε περιοδεία. Μπροστά στον άνθρωπο και στην υγεία του, όλα τ’άλλα είναι δευτερεύοντα, πόσω μάλλον σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση. Ας μπορεί να ζήσει στο μέλλον μία ζωή αξιοπρεπή (όσοι έχουν συγγενείς με καρκίνο, ζώντες ή μη, ξέρουν τι εννοώ) και όταν νιώσει καλύτερα, ας ξανασκεφτεί για το αν και με ποιο τρόπο μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρά του… Μαζί του είμαστε.

Δεν πειραζει,ας κατσει να ξεκουραστει και βλεπουμε.Αναμενομενο και λογικο ηταν…:slight_smile:

Το φοβόμουν. Δεν υπήρξε update της υγείας του για τον Απρίλιο και ήταν αναμενόμενη μία τέτοια βόμβα. Και δεν ανησυχώ για το live, αλλά για το αν ο Dio τα καταφέρει τελικά. Εντάξει, οι αμφιβολίες δεν βοηθούν, αλλά για να ακυρώνει live ο τύπος (για τα οποία ζει), τα πράγματα μάλλον είναι σκούρα. Ντάμν.

Δεν ξέρω αν είχατε δει αυτή την συνέντευξη

http://www.vh1.com/video/interview/ronnie-james-dio/512147/ronnie-james-dio-black-carpet-interview.jhtml

Ολα πήγαιναν τόσο καλά ρε γαμώτο … τι στον @!#$%#$ στράβωσε τελικά ;

θα φροντίσω να μάθω από πρώτο χέρι (Wendy και Diana) και θα σας πω …

Eνταξει δεν νομιζω να ειναι θεμα υγειας κομπλε ειναι.Αλλα αν τελειωσε πριν λιγο καιρο τα πηγαινε ελα με τα νοσοκομεια θα επρεπε τον Ιουνιο κιολας να ταξιδευει παλι.Να περναει καθε βδομαδα απο 3 χωρες, και τα γνωστα .Οποτε θα αραξει λιγο να βρει τη φυσικη του κατασταση και πολυ συντομα θα ακουμε παλι "And if you listen to fools The Mob Rules. "

Χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες, δε σημαίνει ότι απαραίτητα συμβαίνει κάτι άσχημο. Μπορεί απλά οι γιατροί να του απαγόρευσαν την περιοδεία. Ρε γμτ και καλά να είσαι, επιβαρύνεσαι. Και αν κοντεύεις τα 70, ακόμα περισσότερο. Αν συνυπολογίσουμε και τον καρκίνο…τι περιοδεία να βγάλεις;

Αυτο ευχομαι και εγω να μην εχει να κανει με επιδεινωση της υγειας του η ακυρωση, αλλα να ειναι προληπτικα και για ξεκουραση… Τι να πω, μακαρι να ειναι ετσι…

Μακάρι νά’ναι αυτός ο λόγος:):!:

Τι να πω…προφανώς ήταν πολύ αισιόδοξα τα πλάνα…Και μέχρι πριν λίγες μέρες πρρόσθεσαν και νέα shows στην περιοδεία…

Ας ελπισουμε οτι είναι για προληπτικούς λόγους…

MEDICAL UPDATE δεν θα βγάλει η Wendy? :-k Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι το σημαντικότερο όλων…

Πάω να γράψω ένα κειμενάκι στο Ronnie να το στείλω…

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ! ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

Long Live The King Of RnR!

δεν ειναι ετσι πρεπει να περασει απο το σταδιο της “αποθεραπειας”.χημειοθεραπειες, ακτινοβολιες σου τσακιζουν τον οργανισμο.αν λαβεις υποψην κ την ηλικια του.θελει χρονο να σταθεις ξανα στα ποδια σου ποσω μαλλον για live…

Tony Iommi - ‘I am deeply sorry that we?ve had to come to the decision to cancel the European tour, we were all really looking forward to playing those shows. Believe me if Ronnie could have done them he would have, he?s never the one to cancel any shows. Thank you so much for your understanding. Ronnie?s health comes first so lets …all wish him a speedy recovery. Get well soon my friend!’

Geezer Butler - "It?s with great sadness that Heaven and Hell won?t be able to do the dates we had booked in Europe this summer. As everybody knows, Ronnie James Dio was diagnosed with cancer late last year. He?s done remarkably well; but, not surprisingly, it?s all been a bit much on him. We were all too optimistic in our hopes of going out this summer. Our thoughts and prayers continue to be with Ronnie and Wendy for being his rock.

Cheers for everybody?s support during this time of worry, and we hope to see everybody soon!"

Αναμενομενες ανακοινωσεις και φυσικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται καν να ζητανε συγγνωμη, η υγεια προεχει και ολοι οι φαν το καταλαβαινουν αυτο…

Και βέβαια επιβεβαιώνεται το γεγονός, οτι η ματαίωση της περιοδείας δεν έγινε επειδή η υγεία του κοντού δεν πάει καλά. Απλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, για περιοδείες και συναυλίες κάθε δύο μέρες…

Ε, ναι ρε παιδιά… Είπαμε θεός ο Dio αλλά μέχρι κι ο θεός την 7η μέρα ξεκουράστηκε! :wink:

Ας έρθει ο άνθρωπος στα ίσα του και είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε εδώ γύρω. Ίσως μέχρι και Ελλάδα…

Δεν ξέρω αν κανείς από εσάς είναι ήδη μέλος στο facebook-group “Dio: Killing the Cancer” που έχουμε δημιουργήσει από την πρώτη στιγμή που μάθαμε τα δυσάρεστα.

Αnyway, μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες θα ετοιμάσουμε ένα βιβλίο-λεύκωμα, με φωτογραφίες οπαδών με τον Ronnie, μαζί με ευχές. Το project θα υλοποιηθεί στο Dubai, από τον φίλο μου (και μέγιστο Dio Fan) τον Mohammed.

To βιβλίο θα παραδοθεί στα χέρια του κοντού, στις 10 Ιουλίου, στα γενέθλιά του.

Αν κάποιοι θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε να ετοιμάσετε :

• κάποια φωτογραφία σας με τον Ronnie, (ή κάποια άλλη φωτογραφία σας αγκαλιά με ένα LP του, ή κάνοντας το devil horns ή δεν ξέρω τι άλλο),

• κάποια ευχή σας ή κάποιο άλλο προσωπικό σας μήνυμα για τον Ronnie

και να τα ποστάρετε στο συγκεκριμένο facebook group
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=199300517896&ref=ts

ή να τα στείλετε απ ευθείας στον Mohammed
http://www.facebook.com/profile.php?id=754465415

Eίστε όλοι ευπρόσδεκτοι (το group έχει ήδη 12.500 μέλη - δεν ξέρω πόσοι θα προλάβουν να συμμετάσχουν στο project, αλλά προβλέπω να προκύψει εγκυκλοπαίδεια ολόκληρη :lol: )

Πιστεύω οτι ο κοντός θα πάθει την πλάκα του !

Έλα ρε φίλε. Τέλεια ενέργεια!!! Πραγματικά υπάρχει άλλος στο χώρο της μουσικής “μας” που να απολαμβάνει τέτοιο σεβασμό;;;

Πάω να στείλω την δικιά μου με τον ΘΕΟ!!!

edit: Kangoura κάτι άσχετο. Ξέρεις τον Φώτη Πανταζόγλου;;

Αρκεί να πώ οτι σχεδόν κάθε βράδυ “σκοτωνόμαστε” στο Call of Duty ? :smiley:

(sorry για το off topic)