Nα αλλάξεις γρήγορα avatar ντροπή! :lol:
…και όσοι ψηφίσατε Dio με ευκολία καλό θα είναι να ρίξετε καμιά ματιά στο youtube για να δείτε ποιος ήταν και τι live έκανε ο Ozzy στα 80’.
Γρήγορα κι όλας…
Ronnie James Dio > Ozzy Osbourne
ετσι!
Θα ήθελα να προτείνω στα αφεντικά του φόρουμ να αλλάξουν επιτέλους το όνομα αυτού του θέματος και να το γράψουν σωστά…
Άκου εκεί Ozzy Osbourn VS Ronny James Dio…
Ούτε καν σαν λάθος δε μπορεί να λογιστεί αυτό το πράμα…
Την φωνάρα παντως ο ozzy την είχε μεχρι το 74(μετά αρχισε να χάνει από το πολύ κάψιμο).Όχι οτι ήταν κακός αλλα δεs κι εσύ κανα Live του 70 και θα δεις διαφορα.
Πάντως πάλι προτιμώ Dio.(Μόνο το Stargazer Live να ακούσει καποιος αρκεί )
Ο Dio έχει κλάσης ανώτερη φωνή από τον Ozzy, αλλά νομίζω ότι το δημοψήφισμα δεν είναι για το ποιος έχει καλύτερη φωνή, αλλά γενικά ως μουσικοί. Αν ψάχνεται ΜΟΝΟ φωνές καλό είναι να πάτε και κανά μέγαρο μουσικής, καμιά όπερα κλπ να γουστάρετε και αφήστε τους φάλτσους να τραγουδάνε Τhanks god from the bomb!!!
O Dio γραφει και καλυτερη μουσικη κατα τη γνώμη μου…
το μονο που υπερτερει ο Ozzy στον Dio κατα τη γνωμη μου ειναι οτι εχει συνεργαστει με καλυτερους κιθαριστες(Rhandy Roads, Zakk Wylde etc.). καλος και ο Ιρλανδος (Vivian Patrick Cambpell), δε λεω, αλλα…
dio me xilia re paidia,ti na leme twra;; 8)
dio με κλειστα τα ματια γιατι εχει φωναρα.
Dio για τη φωνάρα που είχε, για το ήθος (που δεν είχε ο Ozzy) και για τη μεγαλύτερη επιρροή που άσκησε στην εξέλιξη του μέταλ.
Μάλλον προς τον κοντό τείνω περισσότερο :lol: :lol: :lol: :lol:
ozzy για να σας τη σπασω… :twisted:
«Εμείς απλά μπήκαμε στο στούντιο, τζαμάραμε και γράψαμε τα τραγούδια. Έτσι όπως έγινε το “Back In Black” και όλοι οι δίσκοι των Sabbath. Δε χρειάζομαι τον Bob Rock για να μου πει τι να κάνω, όπως συμβαίνει με αυτή τη “Vagina Monologues” (σ.σ.: αγγλικά ξέρετε, μη τα μεταφράζουμε και όλα…) μπάντα, τους Metallica. Όταν ξέρεις προς τα που πηγαίνεις δε χρειάζεται να ρωτάς για γαμ*** οδηγίες. Ο νέος δίσκος ακούγεται σαν τους κλασικούς του Ozzy. Έχει μπαλάντες σε πιάνο, ένα ακουστικό κομμάτι και μετά είναι το βαρύ πράγμα. Από την αρχή ο Ozzy μου έλεγε: Zakk, πρέπει να κάνουμε ένα νέο “No More Tears”! Αυτό το πράγμα θα είναι ικανό να σταθεί δίπλα στο “Diary Of A Madman”!».
ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ Ε-Ρ-Χ-Ε-Τ-Ε Ο FATHER !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ενδιαφέρον αλλά περίμενε να τον ακούσεις κιολας.
DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO, DIO…!!!
Σωστά, γιατι ο Blackmore υστερεί 8O των παραπάνω…
Ρε δεν πατε καλα εδω μεσα…
Ε προφανως μιλαει για τις σολο καριερες. Αλλα και παλι, ο Οζζυ δουλεψε μ’εναν Αϊομι που τους πηδαει ολους αναποδα. Απο κοντα του παντως ο Ραντι.
Σωστά, γιατι ο Blackmore υστερεί 8O των παραπάνω…
Ρε δεν πατε καλα εδω μεσα…[/quote]
για τις σολο καριερες λεω ρε :o
Δεν τιθεται θεμα συγκρισης.
Ο DIO ειναι εκατομμυρια φορες καλυτερος απο τον OZZY.