Ronnie James Dio vs Ozzy Osbourne

ο καλυτερος μουσικος που συνεργαστηκε ποτε ο ozzy ειτε με sabbath ειτε με solo ηταν ο randy roads με διαφορα…απιστευτος κιθαριστας…ολα τα κιθαριστικα μερη του blizzard και του diary of a madman αγγιζουν την τελειοτητα οσων αφορα τεχνικη,εμπνευση,ταχυτητα…μεγαλη ποικιλια απο εξυπνα riffs και ανεπαναληπτα μελωδικα σολο με κλασσικες επιρροες (καμμια σχεση βεβαια με τις μπουρμπουλιθρες του παναθλιου malmsteen και ολων των μιμητων του)…

ολοι οι επομενοι κιθαριστες που συνεργαστηκε καλοι, αλλα καμμια σχεση με το επιπεδο του randy…

o iommι μορφη,μεγαλη riffoμηχανη,εγραψε υμνους,αλλα στα σολο του παναθλιος αφου ειχε και το προβλημα με το δαχτυλο…

Σωστός αλλά με λάθος τρόπο… Ο Dio ειναι ο ΜΟΝΟΣ από τους δύο που γράφει μουσική. Ο Ozzy ξέρει μόνο τη φυσαρμόνικα του Wizard… O Dio άμα λάχει ξέρει μπάσο και τρομπέτα… Νομίζω δε χρειάζεται σύγκριση. Ο Ozzy είναι showman, ενώ ο Dio ένας ολοκληρωμένος μουσικός… Απλά ο Ozzy είναι μουτράκλα και κατάφαρε να είναι πάντα δίπλα στους καλύτερους, έχοντας ως μεγαλύτερη συνεισφορά το ίδιο του το όνομα… (μαγκιά του)

Και πληκτρα.

Dio και με διαφορά εκτός και αν αλλάξει το θέμα του poll και γίνει Dio vs Sharon όποτε αναγκαστικά θα ψηφίσω Sharon λόγω συναδελφικότητας (bitches united) xa xa xa xa xa xa xa:lol: :lol:

:lol:

must have albums και DVD απο dio και ozzy? Μπορειτε να με κατατοπισετε λιγο για το πιους δισκους και DVD επιβαλεται να εχω απο αυτους τους 2 βασιλαδες της ροκ?(Ισως το τοπικ ειναι ασχετο αλλα, anyway…).#-o

ολα αλλα αν δεν γουσταρεις να διαθεσεις πολλα χρηματα τσιμπα απο ντιο holy diver και last in line και ozzy, blizzard of ozz, the ultimate sin και diary of a madman. αυτα θα σου στοιχισουν περιπου 35 ευρω αλλα μην τα τσιγκουνευτεις…

παντως πιστευω πως αν τα παρεις θα καταληξεις να εχεις ολη τους τη δισκογραφια :slight_smile:
αν οχι παρατα τα απο τωρα και αλλαξε ειδος μουσικης :smiley: . (δεν στο λεω κοροιδευτικα. απλα για να κανεις αυτην την ερωτηση παει να πει οτι εισαι σχετικα καινουργιος, και αν δεν σου αρεσουν αυτα παει να πει οτι δεν θα σου αρεσει τιποτ’ αλλο απ’την μεταλ…οκ…σχεδον τιποτα)

Οχι ρε μεγαλε μη μου το κανεις αυτο, γουσταρω και μεταλ και ροκ,hard κτλπ, απλα εχω απο εδω και απο εκει καποια κομματια σκορπια και τωρα θελω να εχω κατι σαν best off απο τα συγκροτηματα που μου αρεσουν.8)Για υτο ρωταω πια ειναι/θεωρουνται τα καλυτερα τους.

δεν σου’πα τιποτα…απλα ΑΝ δεν σου αρεσουν τα αλμπουμ που σου ειπα παρατα τα :slight_smile:

Μην τα παρατας. Απλα πανε παρε τα 3 πρωτα των Rainbow (αυτα με τον Dio δηλαδη) και τα 4 πρωτα των Sabbath.

:thumbdown: :thumbdown: :stuck_out_tongue:

• Ozzy + xalara…

Ronnie gaiti mas porwnei.
Dio dagkwto. Kuriws gia tin simmetoxi tou stous rainbow kai deytereyontws gia solo douleia kai sabbath.

Οzzy!!!

Θεος.Απλως θεος.

Τι θεος μωρε; Διαβολος ομως μπορει. Απορω γιατι τους συγκρινετε. Ο Dio ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης σε ολη την ιστορια της συγχρονης μουσικης(20ος και 21ος αιωνας) (Τους παλιοτερους δεν τους εχω ακουσει:p ). Αλλωστε ο ozzy δεν ειναι τραγουδιστης

Ακριβως!! Ηταν, δεν ειναι…

Αν και μεγαλος fan των Rainbow και Sabbath (με Dio) ψηφισα Οzzy για ενα λογο , διοτι ο Dio δεν εχει να δειξει τπτ στην προσωπικη του καριερα αντιθέτως ο Ozzy τραγουδησε και αλλα μεγαλα κοματια μετα τους Sabbath .

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Πλακα κανεις…

Οχι δν κανω πλακα … δλδ ειναι μεγαλα κομματια χαζομεταλιες σαν το Holy Diver και το Rainbow In The Dark ?
Αλλα κανεις δν μπορει να πει κατι τετοιο για τα πχ : Mr.Crowley , το Crazy Train , το Mama, I’m Coming Home και το Over The Mountains .

Xαζομεταλιες δεν θα τα ελεγα… Επισης, γουστα ειναι αυτα, αλλα νταξ ο Ντιο και στη προσωπικη του καριερα εχει κομματαρες… Μονο και μονο το Don’t Talk To Strangers μηδενιζει πολλα κομματια του Οζζυ…