Δεν υπαρχει διασκευη με Dio και Halford σ’αυτο το τραγουδι. Ο Owens τραγουδαει. Επισης ο Malmsteen κατακρεουργει το τραγουδι οταν προσπαθει να παιξει τα σολο.
Σοβαρα? Ηξερα οτι υπαρχει διασκευη και με τον Owens αλλα δεν ηξερα οτι ειναι αυτη…
Η τσιριδα στην αρχη του Tim ειναι?
Ε ναι, ετσι κι αλλιως δεν διακρινεται πουθενα ουτε η φωνη του Ντιο ουτε η φωνη του Χαλφορντ.
Ασε που ο Ντιο δεν θα συμμετειχε σε τριμπιουτ αλμπουμ του Οζζυ.
Αισχρή βεντούζα του Dio λέμε!!!
Dio για πολλους λογους ενας απο αυτους οι Rainbow
Πσιτ, στο κομματι ακουγονται σε μερικα σημεια δυο φωνες…:-s
Ναι, αλλά και τις δυο τις έχει ηχογραφήσει ο Ripper. Η διασκευή υπάρχει στα “Bat Head soup:A tribute to Ozzy” και στο “Flying high again: A tribute to Randy Rhoads”.
Όσο για το poll ψηφίζω Dio.
Τι λες μωρε8O ; Το σολο του Malmsteen ειναι πολυ καλυτερο απο το αρχικο
Ε καλα, εσενα μπορει να σου αρεσει περισσοτερο. Εμενα μου φαινεται ως μια ανουσια επιδειξη τεχνικης και ταχυτητας. Ενω του Rhoads μου φαινεται τρομερα μελωδικο.
Σορρυ αν φανηκα επιθετικος. Παντως στο τελος ειναι και του Malmsteen μελωδικο
Ο Μαλμστιν γενικα μου αρεσει, αλλα στο συγκεκριμενο τραγουδι οχι. Αν σου αρεσε τοσο πολυ, ακου τους δισκους του με τον Jeff Scot Soto αν δεν το εχεις ηδη κανει. Παιζει πιο ουσιαστικα απο ποτε και γραφει ριφφαρες.
Μη σκας, δεν παρεξηγουμαι ευκολα.
+1
:thumbup:
Ο Randy το εχει στοιχειωσει το κομματι…
Dio γιατί είναι 1 σκαλί πιο πάνω από τον Οζζυ.
+111111111111111111111111
εναν οροφο πιο πανω
Dio γιατι ειναι ενα οργανο μονος του ενω ο ozzy δεν ειναι
αν ενοεις τα οργανα που εχεις αναμεσα στα ποδια σου μπορει και να ειναι.
Αμα οι DIO BLACK SABBATH και RAINBOW επαιζαν μουσικη με τα οργανα αναμεσα στα ποδια μου τοτε αυτα εννοω
Φωνητικα ο Dio είναι κλάσεις ανωτερος.Sabbath προτιμω με Ozzy,αν και εχει καταντήσει περιγελος.Προτιμω να τον θυμαμαι οπως ηταν ΠΟΛΥ παλιοτερα(οτι εχω ακουσει και εχω δει απο αυτον δηλαδη).
Dio, απο τις καλυτερες και δυναμικοτερες μεταλ φωνες. Ο αλλος ουτε στους καλυτερους δε νομιζω να μπαινει…