Αυτά που έχουν ομοιοκαταληξία με τα φρύδια, τα μύδια και τα κουνουπίδια?
dio με τα 1000…για το άλμπουμ που λέγεται heaven and helll
για την επιθετικότητα στην φωνή του, για το ΄τοι κρατάει ακόμα σε σχέση με τον ozzy που “έσπασε”…
ναι, και τα στρειδια
αν και πηγενω με χιλια black sabbath
με τις βλακειε που ozzy κανει εδω εχει reality show η μουσικη πηγε περιπατο
εχο απομακρυνθει λιγo θα ελαγα απο το band
james dio… i
ντιο εννοειται!!!
Ο DIO ειναι πολυ φωνάρα αλλα ο Ozzy ειναι πιο παρανοικος!
ωραιο post.
Ενα ντουετο οζζυ με ντιο πρεπει να δουμε καποια στιγμη… Παντως αυτο που με δεν μου αρεσει στον ντιο ειναι οτι εχει εμμονη με τα αργοσυρτα κομματια,δλδ οταν κανει εναν δισκο σχεδον τα μισα τραγουδια θα ειναι αργοσυρτα.
I Speed At Night, Mob Rules, We Rock, Stand Up And Shout…
Κομματια του ozzy δεν μπορει να πει κανεις, του dio μπορει αλλα οχι τοσο καλα. Ιεροσιλοι ο ozzy ασκησε τεραστια επιρροη στη metal .Ασε που ο ozzy ειναι ο μονος που μπορει να φαει τον batman
Dio: Η καλήτερη metal φωνί!
Ozzy: Ο καλήτερος showman! :roll:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ .
ΑΝ ΜΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ…DIO
Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ. Η φωνή του κοντού ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!
Show είναι να πετάς κουβάδες με νερό? :-k
Ozzy
(μίλησε ο κολόγερας πάλι)…8)
DIO DIO DIO…!!!
Eυκολάκι.
Dio…
βρε πως αλλάζουν οι καιροί … απο εκεί που ο ούζο ήταν θεος, και λέγαμε μόνο 10-20 οτι τον γουστάρουμε dio πιο πολύ τώρα είναι 5:1 με τον ούζο ο d…
χαχαχα…
σιγα τον παπαροτι που δεν μπορει να πει κανεις τραγουδια του…χαλαρωσε!δηλαδη φανταζεσαι τον οζζυ να ερμηνευει το stargazer…#-o θα ηταν πολυ τραγωδια:roll:
Αρνούμαι κατηγορηματικά να ψηφίσω σε αυτό το poll. Ο Dio έχει αντικειμενικά πολύ καλύτερη φωνή, με Sabbath-Rainbow έβγαλε τρελές δισκάρες, η solo πορεία του προσωπικά μου φαίνεται κλάσεις ανώτερη απο του Ozzy (για κάποιον ανεξήγητο λόγο ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα τα προσωπικά του άλμπουμ). Από την άλλη ο γέρος έχει ξεφτυλιστεί πάρα πολύ με το reality, η Sharon τον κάνει ό,τι θέλει, κτλ κτλ. Όμως αγαπητοί συνφορουμίτες υπάρχουν 6 λόγοι για τους οποίους ο γερο-Ozzy δεν πρόκειται ποτέ να κατέβει απο τον θρόνο του όσο και να προσπαθήσει…Black Sabbath, Paranoid, Master of…κτλ.
Πόρισμα: εξακολουθώ να αρνούμαι να ψηφίσω.