Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Πριν λίγο μίλησα με κάποιο φιλικό άτομο από εξωτερικό, που ετοιμάζεται κι αυτό για το LA. Ο φίλος αυτός μου είπε , οτι μίλησε με την σειρά του με κάποιο άλλο άτομο, το οποίο ήταν παρόν στις τελευταίες στιγμές του Ronnie

Ο φίλος μου λοιπόν με πληροφόρησε για 2 γεγονότα, τα οποία με έκανα κομμάτια.

1. η επιλογή των ευρωπαίων οπαδών που προσκλήθησαν ονομαστικά δεν έγινε από την Wendy, αλλά ήταν επιθυμία του Ronnie …

2. πληροφορήθηκα, για το ποιά ήταν η τελευταία κουβέντα του ronnie πριν φύγει για την άλλη μεριά του ουράνιου τόξου … δεν θα σας την πω ακόμα αν δεν το διασταυρώσω … αν όμως είναι αλήθεια … θα γίνεται κι εσείς λιώμα …

:cry:

Εντάξει, όταν είχα ακούσει να μπαίνει η εισαγωγή με τα ντραμς ήμουνα…αααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α!!!
Δεν το πίστευα θυμάμαι και δεν το περίμενα. Τι κομμάτι…τι ερμηνεία…τι εξύψωση στα ουράνια…
Και η φωνή του αψεγάδιαστη…
Δεν πέθανες ποτέ ρε, μας δουλεύεις. Πα να το βάλω να παίξει.

α ρε James,μπραβο στα ‘‘παιδια’’ :slight_smile: τι συγκινητικο καθε φορα που μπαινω σε αυτο το thread και διαβαζω νεα πραματα.

Θα ήθελα να γράψω “άποψη μου και άποψη σου”, αλλά από ότι φαίνεται και από αυτό περί stockhausen, μάλλον δεν κατάλαβες ποια είναι ακριβώς η άποψη μου. Ίσως να μη το εξήγησα κι εγώ σωστά. Τέλος πάντων.

Συμφωνώ με Vangelis. Με έχει καλύψει. Δε νιώθω πως προσέβαλλαν τη μνήμη του Dio γιατί είπαν πως τα devil horns τα έδειχνε η γιαγιά του όταν τον χαιρετούσε γιατί της είχαν κοπεί τα υπόλοιπα δάχτυλα. Να είχαν πει “ο Dio ήταν ηλίθιος ή γλάστρα” να συμφωνούσα μαζί σου. Το να θεωρείς προσβλητικό το ότι είπαν 10 καλά πράγματα και έκαναν χαβαλέ για το devil’s horn, το θεωρώ μάλλον υπερβολή. Καταλαβαίνω γιατί να μην αρέσει σε κάποιον, αλλά δεν είναι και προσβολή στη μνήμη του νεκρού.

1)Πωωωωωωωω…Τρομερα συγκινητικο…Δεν εχω λογια:cry:
2)Ωχ ειλικρινα δεν ειμαι σιγουρη οτι θα το αντεξουμε αυτο…

κανε οσο πιο γρηγορα μπορεις.μην μας αφηνεις σε αναμενα καρβουνα

ελα μωρε βλακακο

πηγαινε πιες καμια τσικουδια που θα μας κρινεις κιολας

πιθηκε.

awake,τις τελευταιες μερες εχεις κανει μερικα απο τα πιο εμετικα και θλιβερα ποστ σου εδω μεσα,τοχεις παρει πρεφα?

αλλα τι ξερουμε εμεις…παιρνω γρακχο και παμε να δουμε τασπαειτιβι μαζι με κανα ρακακι,μιας και ειμαστε πιθηκοι και εκπομπες απο λοβοτομημενους μας αξιζουν μονο:)…

καντε το ολοι,μετραει…:wink:

Αρχίσαμε πάλι…:pΔεν φτιάχνουν και το chat να μπινελικώνεστε εκεί.

αυτο…παιζει αυτο το θρεντ να με κανει συνειδητοποιησω οτι η επαφη μου με την μουσικη και το σαιτ γενικοτερα ειναι κατι περισσοτερο …ειναι κομματι της ζωης…ακομα και μηνες να μηνεις μακρυα…γιατι μονο ατομα του φορουμ(και κατεπεκταση του μεταλ κλπ) μπορουν να καταλαβουν να νιωσουν τα συναισθηματα που δημιουργουντε με τραγουδια απο rainbow sabbath και την σχεση του μεγιστου…με ολα αυτα
(προσωπικοτητα ,συμπεριφορα,συναυλιες,φαν κλπ)…

ειλικρινα νιωθουμε και μεις περιφανοι που ενας απο μας ειχε τετοια εκτιμηση απο τον Θεο!

καλη δυναμη σε οτι περασεις…

…ειναι πρωτογνωρω να περιμενουμε …τις ειπωθηκε τις τελαιυταιες στιγμες…
ενως ανθρωπου που δεν μας ξερει…πολλοι δεν το εχουν δει απο κοντα και ομως τον νιωθουμε μεσα στην καρδια μας!..

Χτες δεν ημουν σπιτι και δεν μπηκα στο forum και τωρα ειδα ολα τα υπολοιπα μηνυματα… Και για ακομα μια φορα τις τελευταιες μερες εκλαψα… Πολυ συγκινητικο αυτο που εγραψε ο Geezer, οπως και γενικα οι δηλωσεις απο ολους τους μουσικους και τους φαν… Δειχνει το ποσο λαμπερο αστρο ΕΙΝΑΙ ο DIO για την μουσικη που ολοι αγαπαμε… Μονο καλα λογια για εναν ανθρωπο με ταλεντο, ηθος, αξιοπρεπεια και σεβασμο προς ολους με τους οποιους συναναστρεφοταν… Αυτες τις μερες ειναι η μοναδικη μου σκεψη και ο χαμος του πιστευω οτι θα μου αφησει ανεξιτηλα σημαδια… Δεν ξερω αν αυτο φανει υπερβολικο σε καποιους, αλλα νιωθω τοσο χαλια, σαν να εχασα καποιον κοντινο μου… Οσο για αυτο που ανεφερε ο Cozy με τα ατομα που φορουσαν μπλουζες του DIO, εγω απο την Κυριακη το βραδυ μονο μπλουζες του DIO φοραω… Δεν μπορω να κανω αλλιως…

Θα ηθελα και εγω να παρακαλεσω τον Kangoura να δωσει τα συλληπητηρια ολων μας στην Wendy και να της μεταφερει την αγαπη μας…

[SIZE=“4”]DIO ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…[/SIZE]

Μπααα καθόλου ψηλέ. Πίστεψε με πολλοί νιώθουν έτσι ακριβώς… :frowning:

επειδη εκτος απο εμπαθης εισαι κ βασιλιας της ανακριβειας να πουμε τα γεγονοτα οπως πραγματικα ειναι

ενα ποστ εκανα εδω μεσα κ το εκανα edit γιατι ηταν λαθος . οκ ?

κατα τα αλλα, εσυ κ ο αλλος ο ‘‘χιωτης’’ ο φιλος σου εδω και καιρο, τπτ αλλο απο εμπαθεια κ ανακριβεια απεναντι στο προσωπο μου

αρκετα λοιπον ασχοληθηκα με τους 2 σας

παρτε την εμπαθεια σας κ βαλτε την στην κωλο σας

αιντε.

Μιας και ήθελε αρκετός κόσμος και εγω έτσι κι αλλιως σε mood Dio είμαι ακόμα, σήμερα η εκπομπή θα είναι και πάλι αφιερωμένη στον Dio, απλά λίγο …διαφορετική.
Όπως και να έχει μηνύματα οπαδών θα διαβάζονται και τα λοιπά γνωστά.

Η εκπομπή είναι 10-12 το βράδυ είναι και περισσότερα στο αντίστοιχο thread (το banner του σταθμού είναι δεξιά στην οθόνη στο φόρουμ έτσι κι αλλιώς).

lol,εχεις ενα θεμα με τη καταγωγη τελικα ε?Τοσο πολυ?Μα καλα,τι σου καναν στο στρατο?Και δεχνεις τοοοοσο χαρωπο αγορι:lol:!!!

Ενηγουεης,εντιτ ξε-εντιτ,εγραψες παλι τη πιπα σου,την ειδαμε μερικοι και δεν πα να λες οτι θες,φανηκε και παλι τι μυαλα κουβαλας και ποσο αμπαλος και κομπλεξικος εισαι,ακομα και σε τετοια θεματα…

Αντε κανα plane πισω στο Holland να smoke that excellent ‘‘royal hash’’, fry your brain out και πουλακο:)

πω, ρε λούπιν, κούραση κι εσύ όμως ε. έχουμε πάρει πρέφα τι παίζει με τον αγουέηκ δεν χρειαζόμαστε να μας το εξηγούν κάθε δεύτερο ποστ και γενικά αν αυτά που έχετε να πείτε δεν είναι τόσο σημαντικά ώστε να τα πείτε και μέσω πμ πάρτε πούλο και οι δυο από θρεντ που είναι εις μνήμη κάποιου ανθρώπου.

bye lupin

βασικα αυτο.πως φτασατε μεχρι και στο θρεντ γιατο θανατο του ντιο να βριζεστε δεν το καταλαβαινω.:slight_smile:

Έχει ένα δίκιο ο somn, Lupin.

Έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε από τον καθυστερημένο.

ok,sorry,ειχα κλειστο το τριτο ματι μου…νεξτ ταιμ ομως που θα ακουτε για πιθηκια και χλευασμους για μια απωλεια ενος καλλιτεχνη επιπεδου Ντιο,μην απορειτε παλι…

Τσαο στο φιδακι το διαμαντη παραπανω:bye:

οβερ εντ αουτ