Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Καλά αυτό που γίνεται είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!

Ένα από τα 3 τελευτάια ποστ στο official page του RJD στο Facebook:

For fans and friends that are coming in for the Memorial Service on 5/30,
we have reserved very low rates at The Ramada Inn Burbank Hotel of $71.09. This is a SPECIAL rate for us. YOU MUST MENTION THE CODE RJD when you book the room. Call (818) 843-5955. Hurry before they sell out!

Έχω μείνει μαλάκας!!!

+1000000

Τα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ τιμούν τον Ronnie James Dio

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/news/5-news/1505--ronnie-james-dio

ετσι πρεπει…

Δεν έχω συνέλθει ακόμα απο το σοκ…Χρόνια είχα να κλαψω έτσι…

There will be a Public Memorial Service for Ronnie James Dio on Sunday, May 30th at 2:00 PM at The Hall Of Liberty located at Forest Lawn Hollywood Hills, 6300 Forest Lawn Drive, Los Angeles, CA 90068.
This will be a celebration of the life and music of Ronnie James Dio and is open to all of his friends and fans from around the world.

For those of you that will be flying in from out of town or out of the country, we have made special rates at various local hotels available to you! Just go to our official Facebook Page for hotel information!

και το ποιό συγκλονιστικό (sorry αν το έχει αναφέρει κάποιος νωρίτερα) το ποστ του Butler με όλες τις λεπτομέρειες όπως τις έζησε τις τελευταίες μέρες…

όταν ψιλοσυνέλθω ίσως βρώ το κουράγιο γράψω κ γω…

God Bless You Ronnie…

κάθε φορά που μπαίνω σ αυτό το θρεντ, δακρύζω…

Mαζί σου. Κι εγώ κάτι παθαίνω. Φυσιολογικό είναι.

@kangouras
Μακάρι να μη χρειαζόταν ποτέ να κάνεις τέτοιο ταξίδι. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Η τιμή που σου έκαναν, είναι τεράστια. Εδώ μείναμε εμείς μαλάκες, πόσω μάλλον εσύ…
Ζήσε αυτήν την εμπειρία, όσο το δυνατόν πιο έντονα. Όπως αξίζει στη μνήμη του μεγάλου απόντα…
Και ψιτ, πούσαι…πες και κάτι από μας…ότι σου έρθει πρόχειρο…

ναι ρε γαμωτ…:frowning: φφφφφφφφ…

Εγώ πήγα χτες ρε παιδιά για μια μπυρίτσα σε ένα μαγαζί εδώ Καβάλα (rockαδικο δε το λες αλλά τεσπά) και επειδή με την παρέα μου πίναμε στην υγειά του Ronnie πήγα να ζητήσω να βάλει κανένα τραγουδάκι. Και κουμπώνει το Temple of the King και όλο το μαγαζί έπινε στην μνήμη του και τσουγκρίζαμε μεταξύ μας εντελώς άγνωστα άτομα.

Αυτός ήταν o Ronnie!!!

Τι ωραία!

Αυτή τη στιγμή, μετά από 3 μέρες που το έμαθα, έχω συνέλθει λίγο…
Έβαλα το Heaven And Hell σήμερα από το πρωί, το ακούω και βλέπω το cover…
Παίζει να ήμουν έτσι για μια ώρα.
Για διάβασμα ούτε λόγος, δεν γίνετε…

Μεγάλος καλλιτέχνης. Από τους μεγαλύτερους.
Δυστυχώς δεν μπόρεσα πότε να τον δω από κοντά. :frowning:

Ronnie James Dio (1942-∞):slight_smile:

δεν μπορω να πω οτι ημουν και απο τους μεγαλυτερους φαν, αλλα ειχε φωναρα και ηταν οροσημο της μεταλ

παντως, ενας ενας αρχιζουν να φευγουν ολοι οι μεγαλοι…

ας περναει καλα οπου και ναναι τωρα

και για μενα το καλυτερο τραγουδι ever…οταν το ακουσα το 2003 live απο τον θεο ηταν η καλυτερη συναυλιακη μου εμπειρια…

τι είπες τώρα… απίστευτο

αυτό ακριβώς !

Mπραβο ρε καγκουρα,εισαι πολυ τυχερος και ειναι τεραστια τιμη! :smiley: την αγαπη απο ολα τα μελη του φορουμ!:metal:

Κάγκουρα εννοείται ότι εκπροσωπείς όλους εμάς στην Ελλάδα που ζούμε και ανασαίνουμε με τα τραγούδια του όλα αυτά τα χρόνια. Και από αυτά που διαβάζω εδώ και καιρό δεν εκπλήσσομαι που σε κάλεσε. :wink:

Δηλαδή εσύ όταν ακούς ότι κάποιος καλλιτέχνης πέθανε… ψάχνεις το έργο του και γελάς?? :-k:-k
Ειδικά αυτός ο stockhausen πράγματικά καραγκιόζης εεε…??

Το να αδιαφορείς και να συνεχίζεις την ζωή σου είναι φυσιολογικό γιατί μπορεί να μην σε άγγιζε το έργο τους. Καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι γνωστοί και άγνωστοι και μπορεί να μας είναι αδιάφορο.

Την στιγμή όμως που κάποιοι υποτίθεται ότι κάνουν ένα μίνι-αφιέρωμα όπως π.χ στο ράδιο αρβύλα, οφείλουν να σεβαστούν την μνήμη του.

Αν δεν τους ενδιέφερε ο Dio ας μην ασχολούνταν καν. Ας έβαζαν ένα βίντεο από άλλο συγκρότημα ή ας έκαναν διάλογο για το ΔΝΤ.

πες τα ρε expresso

χαλαρωστε μωρε πια λες και ειδατε ραδιο αρβυλα πρωτη φορα. αυτο ειναι το “χιουμορ” τους. ειπε ενα καλο ο Σερβετας και το ξεχειλωσαν και το καναν αηδια ως συνηθως. λες και ειχαν κανα ζορι να κανουν τον οποιοδηποτε μουσικο να φανει καραγκιοζης. εδω αλλες κι αλλες μαλακιαρες εχουν πει. το κανατε πια ολοκληρο θεμα.

Οι Μetallica παίξανε την εισαγωγή του Children of the sea και αφιερώσανε το επόμενο τραγούδι τους (Fade to black)