αργησα να δω το ποστ σου και την εχασα την εκπομπη. θα ξανακανετε αφιερωμα?
Πολύ πιθανό να γίνει κάτι την Παρασκευή 10-12 που έχει κανονικά εκπομπή. I’ll let you know…
thank you!
Αντίο μεγάλε. Πονάει πολύ το παιδί του καθενός μέσα του όταν ένας παραμυθάς φεύγει.
Επειδή δεν πρόλαβα να πω κάτι 2 μέρες τώρα, Awake αν τύχει και πεθάνει(εννοείται μακριά από μας) κάποιος από όλους αυτούς που είχες στο προχθεσινό σου Post πριν το κάνεις Edit, κάνε εκστρατεία για να ξεπεράσει το Thread και το Death Magnetic σε Posts και άμα το καταφέρεις άνοιξε σαμπάνια για να το γιορτάσεις. Έχει και η γλοιωδία τα όρια της.
Ας γράψω και εγώ κάτι.
Έφυγε ένας άνθρωπος( με μία φωνή…άστα να πάνε.Έφυγε ένας καλλιτέχνης που έχει μεγαλώσει στα πόδια του εκατομμύρια κόσμου.Μόνο με την απίστευτη φωνή του.
Στάθηκα τυχερός και τον είδα live τον περασμένο Ιούλιο.Ακόμα θυμάμαι την στιγμή που άνοιξε το στόμα του για πρώτη φορά και τραγούδησε.Είχα μείνει μαλάκας.Αλλά πάνω από όλα θυμάμαι την ζεστή ευγένεια που είχε πάνω στην σκηνή,την ταπεινότητα,την τρυφερότητα που μας μιλούσε λες και ήμασταν εγγόνια του.Ένας άνθρωπος γλυκός που σε γέμιζε με αγάπη.Διάολε πόσο σημαντικό είναι αυτό.Αυτά θα μείνουν.Όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται.Θα μείνει η μουσική του και η ζεστασιά του,η αγάπη που έδειχνε.
Ναι και εγώ έκλαψα.Ναι και εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ την Κυριακή.Όλοι το κάναμε.
Εύχομαι κάθε φορά που το θυμόμαστε,κάθε φορά που ακούμε τα τραγούδια του να σκάμε ένα μικρό χαμόγελο δείγμα των όμορφων συναισθημάτων που μας είχα χαρίσει.
Οπότε όπως σωστά είπε και ο Παναγιωτόπουλος χθες στην Αρβύλα,δεν πρέπει να μας πάρουν πάλι τα ζουμιά.Εμπρός ας χώσουμε το Stargazer και αν είναι να κλάψουμε πάλι ας είναι από χαρά και από έκσταση.
Ο Awake εν τω μεταξύ τι στο διάολο έγραψε και έχει γίνει χαμός;
Τις γνωστές παπαριές του, μην ασχολείσαι.
Εγώ από περιέργεια και μόνο έψαξα το ράδιο αρβύλα πάντως και παραδέχομαι πως γέλασα
Μόλις μου έγινε μια απίστευτη τιμή …
Εχω μείνει παγοκολώνα … 8O
Πριν λίγα λεπτά, έλαβα ένα email από την ιδιαιτέρα γραμματέα της Wendy , που με προσκαλεί στο L.A. , στο memorial service του Ronnie …
Μόνο 4 οπαδοί του Ronnie από όλη την Ευρώπη , έλαβαν ατομική πρόσκληση
Ενας Ιταλός, ένας Φιλανδός, μια Ολλανδέζα … κι ένας Έλληνας … :o
Μας έχουν κλείσει και ξενοδοχείο λέει, και η Wendy θα χαρεί πολύ να μας δεί … 8O
Ρίχτε μου καμιά σφαλιάρα να συνέλθω παρακαλώ … γιατί έχω παραλύσει τώρα :eek:
για πες 6 νουμερα για τζοκερ…
συγχαρητηρια, θα ζησεις κατι ________ (δεν βρισκω λεξη)…
ριξε κ λιγο χωμα απο μας…
δηλαδη φιλε σε τι θα συμμετασχεις ακριβως?
να σου πω… οποιαδηποτε αλλη στιγμη αν ηταν μαλλον και γω θα γελουσα…αλλα οχι 2 μερες μετα τον θανατο του ανθρωπου ρε συ…
Για μένα δεν είναι αμαρτία αυτό που έκαναν. Εξάλλου δεν είναι πως ο Έλληνας ξέρει ποιος είναι ο Dio. Αμφιβάλλω αν υπάρχουν πάνω από 50,000 Έλληνες που ήξεραν ποιος είναι ο Dio ή έστω τι είναι. Για τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια είναι απλά ένα όνομα. Όπως είναι για εμάς π.χ. ο Stockhausen ή ο Bazelitz που αν μας πει κάποιος πως πέθαναν και ψάξουμε το έργο τους κατά πάσα πιθανότητα θα βάλουμε τα γέλια και θα κάνουμε χαβαλέ.
έντιτ: Έχεις δίκιο, μάλλον υπερέβαλλα στο νούμερο σκεπτόμενος τη δικιά μου γενιά. Μεγαλύτερο είναι αλλά και πάλι μικρό σε σχέση με το υπόλοιπο που μένει
νομιζω οτι ειναι παρα πολυ περισσοτεροι απο οσους ανεφερες…
ο αριθμος ειναι πολυ μεγαλος…και στις παλαιοτερες γενιες που τον ζησανε στην εποχη του αλλα και στη νεοτερη γενια…
kangouras θα σε παρακαλούσα όταν δεις την Wendy να της δώσεις τα συλληπτήρια αλλά και την τεράστια αγάπη για τον Dio εκ μέρους όλων των των Ελλήνων rockαδων - metalαδων (πες το όπως θέλεις) …
νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους όλων μας …
Πολύ μεγάλη τιμή πραγματικά.
πραγματικα φιλε εισαι απιστευτα τυχερος που θα παρευρεθεις και οπως ειπε και ο guardian of the blind τα συλλυπητηρια ολων μας δωσε
είναι πραγματικά απίστευτη η “ευαισθητοποίηση” του κόσμου αλλά και των υπόλοιπων rock stars, στην απώλεια του Ronnie …
βλέπουμε, (και φαντάζομαι ακόμα ουσιαστικά δεν είδαμε τίποτα) πρωτόγνωρες, πρωτοφανείς εκδηλώσεις αγάπης, σεβασμού και αναγνώρισης …
(Ποιός ξέρει τι έχω να βιώσω κι εγώ στο Los Angeles το επόμενο weekend)
Πάρτε ένα χαρακτηριστικό δείγμα (που με έκανε να ανατριχιάσω) :
Kiss’ Paul Stanley cupped the microphone in his hand and stood in the
middle of the stage, pointing toward the sky. “Let’s make sure he can
hear us up there,” the guitarist said, leading thousands of fans in a
chant during a Kiss concert in Geneva, Switzerland, on Monday night…
Aχ ρε Ronnie …
Μπράβο στους φραγκοφονιάδες!:(Σοβαρά!Συγκινητικό!
Και μία απίστευτη δουλειά του.
http://www.youtube.com/watch#!v=UbEp8in1S-E&feature=related
Μεγάλος ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
το αγαπημενο μου τραγουδι και το καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων (κατα τη γνωμη μου βεβαια ετσι? μην πεσετε να με φατε) εκτελεσμενο απο μια αγαπημενη μου μπαντα και αδικημενη. ενας φορος τιμης στον αγαπημενο μας DIO.
http://www.youtube.com/watch?v=9yLLtTnLxms
Εγώ πάντως δεν θα πέσω να σε φάω, γιατί απλά συμφωνώ 100%
Mε τον Ronnie όμως διαφωνούσα … αυτός επέμενε στο Heaven & Hell !