Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Απαράδεκτοι… ξεκινάει η εκπομπή με 15 δευτερόλεπτα του Mistreated και έπειτα λέει μια χαζομάρα ο Σερβετάς και γελάνε για κάνα 5λεπτο. Καμία σχεδόν αναφορά στον Dio και την ιστορία του.

Από τον Παναγιωτόπουλο δεν περίμενα τίποτα περισσότερο, έχει γίνει πια η γλάστρα της εκπομπής και γενικά της tv.

Επίσης έχει γίνει γραφικός με το κόλλημα του με Purple-Blackmore. Θυμάμαι ένα παλιότερο σκηνικό από το jammin.
Είχε φέρει στην εκπομπή τον Cobham, έναν από τους κορυφαίους jazz ντράμερ και ακόμη και σε αυτόν αντί να να κάνει σοβαρές ερωτήσεις τον ρωτούσε για τους Rainbow…
Πάλι καλά που δεν προσπάθησε να του ζητήσει και συνδρομή για το φαν κλαμπ των Purple :thumbdown:

φιλε expresso απ οτι θυμαμαι τον ειχε ρωτησει για τον θανατο του cozy powell(μολις ειχε πεθανει τοτε)…να πει την γνωμη του κ.λ.π…

την ειχα παρακολουθησει την συγκεκριμενη συνεντευξη και εχει μεινει στη μνημη μου…

Πρόσφατη πρέπει να είναι. Εν μέσω χημειοθεραπειών …

Έχει όγκο η φωνή, έχει την γνωστή χροιά, αλλά δεν έχει την διάρκεια.
Είναι βέβαια και rough ηχογράφηση … σίγουρα όταν βγεί το cd του ξάδερφου, θα ακούγεται καλύτερα

σε μενα παει αυτο?? αν ναι, διευκρινησε λιγο…:wink:

και σε εσένα πάει, προφανώς.

καλα ναι…
μπραβο του που ειχε τις ψυχικες δυναμεις παντως…
ωρες ωρες βλεπω τον εαυτο μου ποσο νωθρός ειμαι και εκνευριζομαι…
ο dio με αυτα που περασε και ειχε εκανε και ηχογραφισεις…!!

*ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ…!!
υπαρχει το thread το δικο τους…!
πειτε τα εκει…!!

φωναρα ως το τελος :cry: α ρε Dio…

δε μου λες ομως που διαφωνεις…

@ crimson idol
το κλεινουμε το θεμα οσονουπω…

για την εκπομπή δεν το συζητάμε καν, ντροπή κι αίσχος.

από κει κ πέρα, γιατί το τραβάς μέχρι εκεί που δεν πάει? είναι δυνατόν κάποιος που δεν ξέρει τον dio να νιώσει όπως εσύ? κι εγώ το πα στην αδερφή μου, αρχικά αναρωτήθηκε ποιός είναι ο dio, μετά κατάλαβε, αλλά δεν έπεσε σε καμια κατάθλιψη… ε δε μου φάνηκε καθόλου περίεργο…

αυτό με την beyonce ούτε για πλάκα όμως. γενικά, όσοι συγκρίνουνε θανάτους (έστε κι έμμεσα) κι άλλα τέτοια τραγικά, ας το σκεφτούνε λίγο πριν γράψουνε.

Ξέρει κανείς από πού μπορώ να το ακούσω ονλάιν?

δεν συγκρινα θανατους, απλως αναφερω οτι ο κανακης ειναι wannabe rock (κ το πιο heavy που ακουει ειναι linkin park ξερω γω) κ κανει μπαμ σε ανθρωπους που γουσταρουν αυτη τη μουσικη…
τη beyonce την εγραψα γιατι εχω βαρεθει να τον ακουω να κλαιγεται για μπαντες που ερχονται μονο αθηνα η δουλευει κ δεν μπορει να δει αλλα στη beyonce ηταν πρωτος-πρωτος κ σε συνεντευξη εξω απο το οακα την εκθειαζε…

Εδώ

10 χαρακτήρες

Πας εδώ http://www.sport-fm.gr/
Και θα πατήσεις Live Radio στο πρωτελευταιο tab πάνω δεξιά

εδω…:

Τι χρυσά παιδιά που έχει αυτό το φόρουμ!!!:smiley:

Θενξ.

ωραια κινηση, θα το ακουσω σιγουρα…
θα εχουμε ξεκινησει τις μπυρες απο τον τελικο κ θα συνεχισουμε με dio, super…

Σήμερα κατέβηκα κέντρο για κάτι δουλειές και πέτυχα 4 άτομα με μπλούζα Dio στο δρόμο!!!

Να ενας τροπος να τιμησεις τον αθανατο.

Αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου κι εγώ! Μαλάκες γείτονες δεν 8α κοιμηθεί κανείς σας!!!

Έ καλά το 1:00-3:00 δεν είναι και καμια εμπορική ώρα, ε…
τέλος πάντων, εμείς εδώ τον τιμήσαμε και θα τον ξανατιμήσουμε ραδιοφωνικά.