Πρίν λίγα λεπτά , αντάλλαξα email με τον Στάθη.
Η απάντησή του με ικανοποίησε
Αυτά, για το θέμα με τον Σερβετά
Πρίν λίγα λεπτά , αντάλλαξα email με τον Στάθη.
Η απάντησή του με ικανοποίησε
Αυτά, για το θέμα με τον Σερβετά
Μας μεταφέρεις λίγο την απάντηση να μας ικανοποιήσεις κι εμάς???
Πρώτα πρώτα να διευκρινίσω ότι τον Στάθη τον γνωρίζω ραδιοφωνικά από το 1985 , και προσωπικά από το 1996. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την χειρονομία του να μου χαρίσει ένα αντίτυπο βιντεοκασέτας με το Live in Germany των Rainbow, το 1996 και να δω έτσι για πρώτη φορά “live” το κορυφαίο γκρουπ όλων των εποχών (κατά τα γούστα μου)
Ξέρω πολύ καλά πόσο πολύ αγαπά κι εκτιμά o Στάθης τον κοντό, και είμαι σίγουρος οτι πονάει κι αυτός μαζί μας το ίδιο.
Σίγουρα εχθές, μια και η εκπομπή ήταν ζωντανή, δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης από τoν Στάθη, στα σχόλια του Σερβετά
Στο email του, με λίγα λόγια, ο Στάθης συμφώνησε οτι αυτό που έκανε ο Σερβετάς ήταν χοντράδα (για να το πώ ευγενικά )
Case is closed
Συμφωνα με αυτα που εγραψε ο Geezer Butler τον ξαναεπιασαν πονοι στο στομαχι του και ακολουθησε οτι ακολουθησε?
Ρε μπορεί κάποιος να βάλει λινκ για το γκρουπ των συλληπητηρίων στο φέησμπουκ γιατί δεν το βρίσκω? Πλιζ
http://www.facebook.com/?ref=home#!/OfficialRonnieJamesDio?ref=ts
Αν εννοείς το official είναι αυτό!
Α ρε Kangoura θα μας καταστρέψεις και έχουμε μια ολόκληρη μέρα να βγάλουμε…
Εγώ θα συνεχίσω λίγο ακόμα την γκρίνια. Ίσως γιατί γερνάω. Αν ο Στάθης (δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά από παλιά μου είναι συμπαθής -εποχές Jammin’-τηλεοπτικά) θεωρεί ότι ο Σερβετάς έκανε μαλακία, ας φροντίσει να το περάσει με κάποιον τρόπο. Ας το δικαιολογήσουν κάπως, δε θα πω εγώ πώς…
Με το να στείλει ένα προσωπικό mail δεν κλείνει κανένα θέμα, παρά μόνο για σένα (μην το πάρεις προσωπικά, νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)…
Σε μία χιουμοριστική αλλά και δηκτική εκπομπή, που ακουμπάει τόσα θέματα, είναι υπερβολική η απαίτησή μου για ένα γ…ένο λεπτό σεβασμού σε έναν σπουδαίο άνθρωπο;
ρε παιδια ενταξει…
ακομη και εδω ακουσα χαζομαρες…
τι να κανουμε τωρα??
επανασταση?
η βλακεια χωρις προθεση συγχωρείτε παντα…
παντως διαβαζοντας αυτα που ειπε ο Geezer και βλεποντας και το βιντεο απο το καναλι ενα εχω να πω. . .
[SIZE=“5”]και γαμω τον καρκινο…!![/SIZE]
δεν ξέρω τι λαλακία είπε ο κατα τ άλλα συμπαθέστατος Σερβετάς για τον Dio, αλλά αν είναι κάτι προσβλητικό οφείλει να επανορθώσει…
Αν και σταματησε η συγκεκριμενη συζητηση, το 'χω απορια.
Γιατι ειναι κακο που ο συγκεκριμενος προτιμησε τους Metallica ας πουμε;;;
Ή γιατι του απαγορευει αυτο να στεναχωρηθει για το χαμο του Ronnie;;;
Τεσπα… και μια παρακληση.
Ας μην ασχολουμαστε στο τοπικ αυτο, με τους αρβυλα ρε παιδια …ημαρτον.
για να κλεισουμε κ το θεμα με τις μαλακιες του ραδια αρβυλα, σημερα περιμενω να το μαζεψουν κ να ζητησουν συγνωμη για το χτεσινο καρναβαλι, αλλιως τους κοβω (οχι οτι θα τους κανω κανα κακο αλλα σπαστικα κ δεν γουσταρω)…
κ να επαναλαβω οτι δεν ηταν οι μαλακιες του σερβετα τοσο ενοχλητικες οσο το μηνυμα που διαβασαν αργοτερα κ γελαγαν (γιατι αν δεν το θεωρουσαν αστειο δεν θα το διαβαζαν) οτι τον ελεγαν dio γιατι η γιαγια του ειχε 2 δαχτυλα…
κ μονο που ο χρηστος κανει το σημα των devil horns εμενα με ενοχλει…bring them back που λεει κ ο dee snider…
κ σημερα που το συζητουσα στη σχολη με κατι φιλαρακια, οι 4 με ρωτησαν ποιος ειναι ο dio κ ο 1 απλως καταλαβε τι παιχτηκε…κ μ λεγαν “σιγα μωρε κ τι εγινε”…που δειχνει οτι οι περισσοτεροι δεν καταλαβαν τι παιχτηκε κ απλως γελουσαν απο την αγνοια τους με κατι προσβλητικο για πολυ κοσμο…
αλλα επαναλαμβανω ας πεθαινε η beyonce κ θα τον εβλεπες τον κανακη τι κλαμα θα εριχνε…αντε, που συνεχεια ειναι ετσι () ακομα κ αν παιζει linkin park στη εκπομπη… μη σας πω οτι το κανει ακομα k στους βλακ eyed peas…
συγνωμη αν κουρασε καποιους το θεμα αλλα οσοι το ειδαν καταλαβαινουν, ισως συνεχιστει αυτη η κουβεντα στο θρεντ του ραδιο αρβυλα…
Με καλύπτεις απόλυτα. Προσωπικά, θα ήθελα να το σταματήσω εδώ…
[SIZE=“4”]Αφιέρωμα στον Ronnie James Dio[/SIZE]
Έξι δεκαετίες προσφοράς στο χώρο του Rock. Ο Ronnie James Dio «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών και ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ετοίμασε ένα αφιέρωμα για να τιμήσει τη μεγάλη «φωνή» του σκληρού ήχου.
Αυτό το Σάββατο 22 Μαΐου, 01:00 με 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, ακούστε τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του. Από τους Rainbow και τους Black Sabbath μέχρι και το προσωπικό του σχήμα αλλά και το μεγάλο φινάλε με τους Heaven and Hell.
Σαββάτο 22 Μαΐου: ?Sing me a song, you’re a singer?. Το αφιέρωμα του NovaΣΠΟΡ FM στον Ronnie James Dio.
καλό είναι να μην παρασυρόμαστε επειδή μας πνίγει το δίκιο και γράφουμε επικών διαστάσεων χοντρομαλακιάρες όμως ε.
δεν το ειδα αλλα σας πιστευω οτι εγινε μαλακια…δεν το περιμενα απ τον σερβετα που τον ειχα και σε εκτιμηση…#-o#-o#-o:?
αν ο dio ηταν ελληνας θα κανανε κατι τετοιο?ασφαλως και οχι…
το οτι τους βλεπουν μονο μερικες χιλιαδες κοσμος σε μια χωρα οπως το τριτοκοσμικο ελλαδισταν δεν τους δινει το δικαιωμα να κανουν χαζα αστειακια για εναν μεγαλο καλλιτεχη που μολις πεθανε…
ελα ρε με την χαζομαρα…!!
περισσότερος dio εδω…
[SPOILER]ποτε κυκλοφορισαν οι Deluxe Editionς απο Heaven And Hell, Mob Rules και Live Evil ??
χαμπαρι δεν πηρα…
[SIZE=“4”]
Heaven And Hell (Deluxe Edition)[/SIZE]
This Re-mastered Deluxe Expanded Edition offers a complete second disc of bonus tracks from the same period. Eight live cuts from various locations on the U.S. Heaven And Hell tour offer a fan’s-eye insight into the kind of reception the band were receiving when they took the album to their devoted audience. Also featured is a rare mono cut of the track ‘Lady Evil’ previously only available as a 7" Single B-Side.
Disc 1
- Neon Knights
- Children Of The Sea
- Lady Evil
- Heaven And Hell
- Wishing Well
- Die Young
- Walk Away
- Lonely Is The Word
Disc 2 - Live
- Children Of The Sea
- Heaven And Hell
- Lady Evil
- Neon Knights
- Children Of The Sea
- Heaven And Hell
- Die Young
[SIZE=“4”]Mob Rules (Deluxe Edition)[/SIZE]
Accompanying this Re-mastered Deluxe Expanded Edition of the album is a second disc featuring a complete live concert performance recorded at London’s Hammersmith Odeon in December 1981 on The Mob Rules Tour. Also featured is a live version of ‘Die Young’ from the same tour and a rare demo version of the title track, specifically written for the movie, Heavy Metal, the animated collection of fantasy short stories taken from the comic books of the same name.
Disc 1
- Turn Up The Night
- Voodoo
- The Sign Of The Southern Cross
- E5150
- The Mob Rules
- Country Girl
- Slipping Away
- Falling Off The Edge Of The World
- Over And Over
- Die Young
- The Mob Rules
Disc 2 - Live At Hammersmith Odeon
- E5150
- Neon Knights
- N.I.B.
- Children Of The Sea
- Country Girl
- Black Sabbath
- War Pigs
- Slipping Away
- Iron Man
- The Mob Rules
- Heaven & Hell
- Paranoid
- Voodoo
- Children Of The Grave
[SIZE=“4”]Live Evil (Deluxe Edition)[/SIZE]
Disc 1
- E5150
- Neon Knights
- N.I.B.
- Children Of The Sea
- Voodoo
- Black Sabbath
- War Pigs
- Iron Man
Disc 2
- The Mob Rules
- Heaven And Hell
- The Sign Of The Southern Cross/ Heaven and Hell (continued)
- Paranoid
- Children Of The Grave
- Fluff
απο το Play με 11.99 το καθενα…
*οποιος πει οτι δεν κολλάει αυτο που γραφω ειναι ηλιθιος…!!!
αντε…ασχολιθητε με κατι που εχει σχεση με τον dio και αφηστε το ραδιο παντοφλα…[/SPOILER]
Για ακούστε αυτό. Η τελευταία του ηχογράφηση.
Η φωνή φαινεται καταπονημένη πάντως …
http://www.youtube.com/watch?v=zUqaFyPI9ZQ&feature=player_embedded#!
λαθος…σβηστε το…
ειναι λιγο καταπονημένη αλλα με αυτα που περασε τι να περιμενεις…
ποτε εγινε αυτη η ηχογράφηση?