Τι είπαν οι Αρβύλες κ τους κράζετε??? Δεν το δα…
Παίζει κανά βίντεο?
Τι είπαν οι Αρβύλες κ τους κράζετε??? Δεν το δα…
Παίζει κανά βίντεο?
κι εμενα μου την εδωσε λιγο και δε καθισα να το δω μετα :?
Η εκπομπη ξεκινησε με ενα βιντεακι απο live με τον Dio και ηλπιζα να το αφησουν να παιξει ολοκληρο αλλα το εκοψαν και αρχισαν μες στη τρελη χαρα.Ανεφεραν οτι εφυγε ενας μεγαλος τραγουδιστης κλπ και μετα ελεγαν την ιστορια κ καλα πως δημιουργηθηκε το ολο θεμα με τα devil’s horns αλλα το καναν με πολυ γελοιο τροπο,τους ειχε πιασει νευρικο,κοροιδευαν συνεχεια.Νταξει ΟΚ,τωρα δηλαδη εσεις που βαλατε κ το βιντεακι θελετε κ καλα να μας δειξετε ποσο τον σεβεστε κ τον τιματε;Και μετα το γελοιοποιειτε ετσι.Ντροπη.Αμα ειναι μη κανετε καθολου τιποτα.Εγω δε το βρηκα αστει,ειδικα οταν ο ανθρωπος πεθανε προχτες.Και οσος κοσμος δε τον ηξερε και εβλεπε την εκπομπη δε θα καταλαβει οτι εφυγε ενας τεραστιος καλλιτεχνης+ανθρωπος αλλα ενας καραγκιοζης.
Πηγε να πει ο Παναγιωτοπουλος την ιστορια για τα devil horns. Που του Dio του τα εδειξε η γιαγια του.Oτι στην Ιταλια (που ειναι η καταγωγη του) το κανουνε για να διωχνουν το κακο.Και αρχισε ο Σερβετας κανοντας τα κερατακια “Γεια σου γιαγια”,μετα ελεγε οτι χαιρετανε ετσι γιατι χασανε τα 2 μεσαια δαχτυλα και τους μεινανε τα αλλα δυο.Σπαστηκα και εγω πολυ.Τι λες μαλακιες αμα ξεκινας με το mistreaded απο Rainbow απο το Μοναχο το '77 ???
Μα με κομμάτι Purple ρε Παναγιωτόπουλε?? Είσαι μια μουσίτσα…
Πραγματικα ομως
Λες και δεν του εκαναν τοσα τραγουδια του θεου
Βεβαια παλι καλα να λεμε που δεν εβαλε κανα paranoid η κανα iron man
Νταχι δεν ειναι δικό του αλλά στο συγκεκριμένο live γαμάει…Το τραγουδαει καταπληκτικά και είναι από τις καλύτερες στιγμές της συγκεκριμένης συναυλίας.Στην τελική το τραγουδούσε και ο ίδιος στα Live του συχνά…
Δεν εχω σταματησει να το σκεφτομαι καθολου, ακουω ολη μερα DIO και μου φαινεται απιστευτο οτι δεν θα τον ξαναδω… Οι ιστοριες που γραψανε ο Kangouras και καποιοι αλλοι απο τις εμπειριες τους με τον DIO ειναι φοβερες και δειχνουν σε ολους μας την ποιοτητα και το απαραμιλλο ηθος του [SIZE=“4”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ[/SIZE] DIO… Γνωστο το ποιον του, αλλα ειδικα με την ιστορια με τις πιτσες και τις μπυρες ανατριχιασα… Αιωνιο respect :bow2::respect:για αυτον τον [SIZE=“5”]ΘΕΟ[/SIZE] που μας εδειξε τι θα πει να σεβεσαι και να αγαπας πραγματικα τους φαν σου…
@τουριν
ναι αλλα δεν το λες και αντιπροσωπευτικο τραγουδι
ασε που δεν συγκρινεται η ερμηνεια στο συγκεκριμενο με coverdale ουτε για πλακα
Ναι μωρε απλα γινεται αυτοματα καπως γραφικη επιλογη επειδη το βαλε ο συγκεκριμενος που ειναι ως γνωστον φολα Purplακιας:p
http://webtv.antenna.gr/webtv/radioarvyla
ε οντως το γαμησαν οι μαλακες το θεμα,καλυτερα να το αφηναν χωρις να αναφερουν καν τον θανατο του.
οι μαλακιες αρχισαν απο τον Σερβετα,κλασσικα.
[-X[-X[-X
ti ipane diladi? (ime agglia ke den mou dixni)
Wendy Dio has asked that in lieu of flowers, donations can be made to the “Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund.” You may send your donations to: 12400 Ventura Blvd. #624, Studio City, CA 91604.Thank you for your generous support from all of us at the Niji Entertainment Group.
R.I.P. Ronnie :(:(
Καλημέρα συμπάσχοντες rockers …
ας μαυρίσουμε λίγο ακόμα …
:(:(
Υπέροχα, μας έκανε πιο χώμα τώρα ο Geezer …
Διαβάστε … συγκλονιστικό …
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140298
ρε δεν ειμαι καθολου καλα, βλεπω κι ολα αυτα… πωπω ρε τι κριμα λεμε, δεν το χωραει ο νους μου…
πραγματικα πολυ ομορφα αυτα που εγραψε ο geezer και μπραβο του που τα μοιραστηκε με τον κοσμο.
παντως αυτο που μου εχει μεινει εμενα σαν γενικοτερη εικονα ειναι αυτο που ειπε στο τελος.για κανεναν αλλον καλιτεχνη δεν ακουστηκαν τοσο πολλα καλα λογια,οι πιο πολλοι τον προσφωνουσαν φιλο τους,ανθρωποι απο ολο το φασμα του ροκ και του μεταλ.
Κάγκουρα, για άλλη μια φορά μας έκανες χώμα…αλλά καλύτερα έτσι, παρά να κοιτάω σα μαλάκας την παπάρα του Σερβετά…(την είδα και αηδίασα) Στάθη αγόρι μου, αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, πες το και μη συμμετέχεις στο καρναβάλι. Λες και πέθανε κάνα νούμερο, που και το νούμερο άνθρωπος είναι…