jen.e.talia καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά τα βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά και “από μέσα” από ό,τι έχω καταλάβει.
και μενα κάποια πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά, σχεδόν υποκριτικά. Στενοχωρήθηκα πραγματικά για τον Dio, αλλά δεν έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο και αυτή είναι η αλήθεια.
Κάποιοι ταυτίζονται περισσότερο, από όσο εγώ θεωρώ λογικό, με κάποιους καλλιτέχνες. Αν νομίζουν ότι τους εκτιμούν περισσότερο από όσο άλλοι, μάλλον κάνουν λάθος.
hm. On ή Off, topic δεν πειράζει. (για τον dio λέγαμε…δεν είναι εντελώς off, να πείς οτι κάποιες υπερ-δακρυβρεχτες δηλώσεις τις “κάπως”)
Αλλα είπα και πάλι δεν κάνουμε διαγώνισμό, ντιο-σύνης…
Αθτό που λέω, δν το λέω αριθμητικά μόνο, το λέω πιο γενικά. Φίλος που όταν του είπα να έρθει πχ, σε προηγούμενη συναυλία του κοντού, το έπαιζε δύκσολος και ήθελε να δώσει τα λεφτά αλλού (είχε μετάλλικα ή κάτι άλλο, νομίζω), τώρα το παίζει κλαμμένη μαρία… αυτό το βρίσκω “κάπως” ΠΧ. τη στιγμή, που προτίμησαμε μαζί με άλλο φίλο να κάνουμε το σκ@το μας παξιμάδι για να τον δούμε μετα ΛΟΝΔΙΝΟ άλλη μια φορά και πήγαμε και στα άλλα gigs. Δεν είμαστε πλούσιοι, απλά είμαστε ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ (με την καλή έννοια).
(Τώρα πχ, θα μπορούσα να μην πάω AC/DC - και να έχω $ μέχρι 25 που θα πληρωθώ - αλλά θα είχα ένα κενό… αν δεν είχα πάει με το ροκ ν ρολ τρενάκι να τους λατρέψω άλλη μια φορά !!!) Τα λεφτά είναι το μέσο προς την ευτυχία, όχι η ευτυχία !)
Τεσπά… LOVE n PEACE in HEAVEN AND (EARTH)/HELL !
Don’t wanna fight tonight. Just wanna Rock n Roll all night, long !
Μίλαγα με τις μπάντες μας. DARKOLOGY & ARCH RIVAL να κάνουν tributes.
τελικά μου στείλανέ ενα DARK RIVAL ή ARCHOLOGY - μέλη απο τη μια με την αλλή στο LADY OF THE LAKE. Αρχικά αν και είναι πρόχειρο ντεμό για να δούν αν τους βγαίνει το κομμάτι - θέλω να το ποστάρω αν το εγκρίνουν.
Ρώτησα και την 3η μας μπάντα που είναι γνωστότερη και μεγαλύτερη … και τη βλέπω θετική και αυτή.
Έχω στείλει mail και έχω αφήσει τηλέφωνα/μυνήματα σε “γνωστούς” μουσικούς που ξέρω και θα δούμε.
Μερικοί είναι σε πολύ μεγάλες μπάντες.
Βασικά θέλουμε ένα tribute με “καθαρούς” τραγουδιστές (ίσως γίνει και άλλο μόνο με ακραία groups) και ΟΛΑ τα έσοδα, πλην κοπής και studio, εκτος αν βρεθούν σπονσορες, να πάνε σε “Children of the night” & “American/UK Cancer Foundation”, Ελπίδα κτλ κτλ … θα δούμε, αν μπορεί να πραγματοποιήθει… ελπίζω να είναι θετικοί οι καλλιτέχνες σε αυτό το κάλεσμα.
Ο ανθρωπος εκτός απο τραγουδισταρας, ήταν και ΨΥΧΑΡΑ και αυτό θέλουμε να τιμήσουμε, μαζί και με την κορυφαία μουσική που δημιούργησε.
σπαστηκα με το ραδιο αρβυλα κ τον τροπο που αναφερθηκαν στο θανατο του dio κ τα παιχνιδακια με τα horns που μας εμαθε να χρησιμοποιουμε,…
χαχαχα κ μαλακιες, αν δεν εχεις σκοπο να πεις κατι οπως πρεπει μην το λες καθολου, για καποιους πραγματικα σημαινει κατι… αλλα ας ειχε πεθανει η beyonce κ ο κανακης θα τα ειχε βαψει μαυρα κ θα εκλαιγε σα χηρα…
τους γουσταρω τρελα ωρες-ωρες (σα φανμποης των αμαν) αλλα κατι φορες λαϊκιζουν τελειως ανουσια…
γιατι sad ρε φιλος? η σολο καριερα του dio εδω και χρονια ηταν αδιαφορη. νομιζω το τελευταιο του που χα αγορασει ηταν το Killing the dragon και σε φαση που μουν τερμα καυλωμενος και με dio και με κλασσικο Heavy metal και ηταν σκετη βαρεμαρα. και αυτα ποιος παει στα λαιβ και ποιος αγοραζει δισκους δεν τα καταλαβαινω.
οκ, στο σημειο που λες νευριασα αλλα συνεχισα να βλεπω την εκπομπη…
αλλα να χαζογελανε με μηνυμα που ελεγε οτι τον ελεγαν dio γιατι η γιαγια του ειχε 2 δαχτυλα (ως συνεχεια της γνωστης ιστοριας που κοροιδευε ο σερβετας) δεν το δεχομαι…
Oι μπάντες δήλωσαν το βαρύτατο πένθος τους, για τον χαμό αυτόυ του τόσο ταλαντούχο μουσικόυ και υπέροχου ανθρώπου. Εντωμεταξύ οι Darko ψήνονται άγρια για μια διασκευή στο “Falling Off the Edge of the World” απο το “mob rules” ! Not bad !
τραβα διαφημισου στο φεησμπουκ πανιβλακα και οχι στο θρεντ του DIO…και η μουσικη σας ειναι σκατα,και ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει τον steve snyder των αρχι ριβαλ και ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιαζεται για την διασκευη
Ενταξει και τη γυναικα σου απο ενα σημειο και μετα, ισως την βαρεθεις λιγο και δεν την μεταχειριζεσαι οπως τον πρωτο καιρο, αυτο ομως δεν σημαινει οτι επαψες να την αγαπας! :roll:
Για τα εισιτηρια που λες πιο μετα (125 ευρω), εχεις απολυτο δικιο. Η ακριβεια (πιο σωστα αισχροκερδεια) στην Ελλαδα, γενικα, ειναι μαστιγα, και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος δεν εκδηλωνει εμπρακτα την απεχθεια του.
Πισω στον Ντιο: Θυμαμαι συνεχως (οπως πολλοι φανταζομαι) ιστοριες με τον Ντιο… Θυμαμαι στο στρατο που ημασταν σε ενα φυλακιο στη Σαμο (τερμα θεου, μεση του πουθενα) 4 ατομα και να παιζουμε ολη την ωρα Ντιο, μιας και αυτο ηθελε η πλειοψηφια (2 υπερπορωμενοι κι εγω που επισης γουσταρα). Ειχε φερει ενας ολη τη δισκογραφια απο 70ς/80ς και γινοταν χαμος. Το σταματαγαμε το μεσημερι για να φαμε και να χαζεψουμε κανενα μπουτι στα μεσημεριανα προγραμματα, και μετα το απογευμα ξανα τα ιδια! Πλειστεισον υπο τους ηχους του Last in Line! Καθως επισης και το απιστευτο ξενερωμα που ετρωγε ενας που μας παρακαλουσε να βαλουμε κανενα τσιφτετελο-ποπ να στανιαρει!