Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

To θρεδ παραείναι ιερό για να αναφέρουμε αυτά τα ΑΡΧΙΔΙΑ μέσα.

http://www.youtube.com/watch?v=ODFLlVVQ6F8&feature=player_embedded

Tα λόγια είναι περιττά…

εχει δικιο ο leris για αυτο ας μεινουμε στα του μεγαλου αθανατου και ξεχαστε τα υπολοιπα.

εχει πολυ τρελλα στην αμερικη…:wink::wink:

Δεν εχω λογια για να περιγραψω την αηδια που μου προκαλεσε αυτο το νεο… Δηλαδη ο Θεος που μιλαγε για την αγαπη προς τον συνανθρωπο αυτο εννοουσε? Αισχος, αυτοι οι ανθρωποι ειναι ψυχοπαθεις και πρεπει να τους κλεισουν σε κανα ιδρυμα… Προσπαθουν να αμαυρωσουν την μνημη αυτου του [SIZE=“4”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ[/SIZE] με ανυποστατες και ηλιθιες κατηγοριες… Καψτε τους ζωντανους, [SIZE=“4”]ΑΙΣΧΟΣ[/SIZE]… Kangoura αν δεις κατι ξερεις τι να κανεις…

μην ανησυχεις το πιο πιθανο ειναι να αυτοκτονησουν ομαδικα σε καποια φαση γιατι θα το δει καποιος απο αυτους σε οραμα

Δεν μπορω να το διανοηθω οτι υπαρχουν τετοιοι ψυχοπαθεις ελευθεροι και περνανε τις αποψεις τους σε αβουλους, αγραμματους ανθρωπους επηρεαζοντας τους προς συμφερον τους… Ντροπη τους να προσπαθουν να αμαυρωσουν την μνημη ενος τοσο ηθικου και αξιολογου ανθρωπου που τον αγαπανε εκατομμυρια ανθρωποι σε ολο τον πλανητη, απλα για να τραβηξουν την προσοχη…

Σχόλιο φίλου μου κοινωνιολόγου, ο οποίος ζεί και εργάζεται σε πανεπιστήμιο του Kentucky (έλληνας και dio fan) . Tο μεταφέρω αυτούσιο, όπως το έλαβα, σε greekish :

Mhn psaxneis na breis, prokeite peri periptwsews akrws amerikanikhs…
Ama ftaseis ekei, rixtous mia roxala an kai h roxala einia poly gi autous…

Tous eixame sto panepisthmio otan milouse h mana tou Shepherd kai sthn omilia tou Obama . Einai teleiws karnabalia alla, ti na kaneis…

λίγοι θα το έχετε ακούσει αυτό…
διαφορετικό από αυτά από τα οποία τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε, αλλά τόσο όμορφο και μελαγχολικό κάτω από τη χαρούμενη μελωδία του τώρα που γνωρίζουμε πως ο μεγάλος καλλιτέχνης (και άνθρωπος) αυτός έχει φύγει…

http://www.youtube.com/watch?v=bQ3OjffJ1w0&feature=player_embedded#!

Dio and Kansas - To Live for the King:)

ρε παιδια μην βαζετε αλλα βιντεο δεν αντεχω αλλο τις συγκινησεις.θα πεθανω στο τελος

Μπραβο ρε μαγκες, να κραταμε ψηλα το thread αυτο και να μαθαινουν ολοι ακομα περισσοτερα τραγουδια του DIO…

απο το 2,30 και μετα λεπτο

απο την ταινια MetaL A Headbangers Journey

ετσι να θυμηθουμε λιγο σε στιγμες με χαμογελο …:slight_smile:

Πόσο πολύ ήθελα εδώ και χρόνια να καταφέρω να επισκεφτώ το σπίτι του στο LA.
Iσως τα καταφέρω την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο ίδιος δεν θα είναι εκεί να με κεράσει μια μπύρα στο αγαπημένο του bar …

Ακούστε κι αυτό

Ισως κάποιοι να μην το ξέρετε.
Εχω και μια ιστορία για αυτό το τραγούδι:

Καλοκαίρι 2005. Rockwave festival με DIO και Twisted Sister. Παραμονή της συναυλίας , μεσημέρι, βρίσκομαι στo roof bar του ξενοδοχείου που φιλοξενει τα groups και δροσίζομαι στην roof pool μαζί με τον Rudy Sarzo και τον Εddie Ojeda.

Εκει μεταξύ άλλων, ο Eddie μου λέει για ένα προσωπικο CD που ετοιμάζει, “Θα τραγουδάει και ο Ronnie ένα τραγούδι”, μου λέει.

"Ηθελα πολύ να συμμετάσχει και ο Ronnie στο cd μου. Εγραψα ένα τραγούδι ειδικά για να το πεί αυτός. Ηχογράφησα την μουσική, και μετά έβαλα έναν φίλο μου τραγουδιστή να το τραγουδήσει, και το τελικό αποτέλεσμα το ταχυδρόμησα στον Ronnie. Για να ακούσει την μουσική, να ακούσει τον φίλο μου να το τραγουδά (για να ακούσει τα lyrics αλλά και για να του δώσω να καταλάβει με τι στύλ θα ήθελα να τραγουδιστεί), και μετά να βάλει ο Ronnie τα τελικά δικά του φωνητικά στο studio του και να μου το στείλει πίσω.

Οταν έλαβα την απάντηση του Ronnie, φώναξα και τον φίλο μου τον τραγουδιστή, για να το ακούσουμε μαζί … και πάθαμε πλάκα ! Ο φίλος μου έπεσε στο πάτωμα και προσκυνούσε, κάνοντας τα devil horms και φωνάζωντας hell yes !!!

O Ronnie το τραγούδησε πολύ καλύτερα ακόμα κι από ότι περίμενα κι εγώ ο ίδιος"

http://www.rocking.gr/article7556.php

Αφιέρωμα στις επισκέψεις του Ronnie στην χώρα μας

R.I.P

Πολύ ωραίο αφιέρωμα…έφερε αναμνήσεις από πολύ σπουδαία live:):!:

Από το rockwaynews.blogspot.com

Νομίζουμε ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο χώρο του rock. Αν και ήταν αναμενόμενο ότι αμέσως μετά το θάνατο του Dio θα κυκλοφορήσουν tribute δίσκοι, ο Νορβηγός Jorn Lande μας εξέπληξε όλους με την ταχύτητα του. Ο νέος δίσκος του Jorn θα ονομάζεται Dio και θα κυκλοφορήσει στις δυο Ιουλίου από τη Frontiers Records.
Εκτός από τις διασκευές σε γνωστά κομμάτια του Dio θα υπάρχει και ένα νέο κομμάτι με τίτλο ?Song For Ronnie James?, για το οποίο έχει ΗΔΗ γυριστεί και το video.
Το track listing του ?Dio? έχει ως εξής: Song For Ronnie James, Invisible, Shame On The Night, Push, Stand Up And Shout, Don?t Talk To Strangers, Lord Of The Last Day, Night People, Sacred Heart, Sunset Superman, Lonely Is The Word/Letters From Earth, Kill The King και Straight Through The Heart (live), ενώ το CD θα περιέχει και το video για το ?Song For Ronnie James?, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

http://www.youtube.com/watch?v=dEtyaC6ltQg

Ronnie hates prejudice and violence! We need to turn the other cheek on these people that only know how to hate someone they didn’t know. We only know how to love someone we know!- Wendy Dio

αν και μερικες φορες το ξυλο θα αξιζε σε καποιους…

αφιερωμα στο dio εχει κ στο tv war αυριο…

οπως ειπαμε και σημερα στις 1 στον sportfm