το ακουω τωρα…o ενας υμνος μετα τον αλλον…kill the king αυτη τη στιγμη…8)8)8)8)8)
die young…
εχουμε μελλον ακομα ολα υμνοι ειναι…
Ναι ωραιο το αφιερωματακι…Holy diver:metal:
παμε ολοι μαζι:metal:holy diver
δεν το πανε μεχρι τις 6 καλυτερα???
δε μας φτανει τοσο…
ωραια το πανε το αφιερωμα…
και συνεχιζουμε:metal:
πωπω εχω ξυπνησει 5.30 το πρωι σημερα για τη δουλεια μου χωρις να κοιμηθω μεσημερι αλλα θa τ ακουσω ολο…:bow2::bow2::bow2:
ακομα συνεχιζουμε:metal:
μα γιατι να μην παω περυσι??? [SIZE=“4”]ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ???[/SIZE]
μια ζωη θα σκεφτομαι πως δεν εχω μια live αναμνηση απο το dio, ειναι το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου ως τωρα…
γιατι να αφησω τις σκεψεις οτι δεν ειχα παρεα για το live κ οτι δεν μου αρεσαν τα support να με κανουν να μην παω???
γιατι να μην παω μονος μου οπως σε τοσα live που δεν βρισκω παρεα???
κριμα ρε γαμωτο…
φιλε δεν θελω να σε στεναχωρησω παραπανω αλλα εχασες παρα πολλα…
αυτο…
και γω μονος παω σε πολλα…
απτο να τα χανω ας παω μονος…
κριμας…
οπως κ τοτε που ηρθαν οι doors αλλα τοτε ουτε καν εμενα αθηνα κ ηταν πολυ δυσκολο, αν κ ειχα ψησει τον πατερα μου να ερθουμε (ειχε πεσει μια δουλεια κ ηταν αδυνατο)…δεν μπορω να αναπληρωσω αυτα τα live με τιποτα…
μονο να ελπιζω οτι θα πανε σκατα τα οικονομικα του manzarek κ θα αποφασισει να κανει αλλη μια, εστω κ 80 χρονων…
ευτυχως το καταλαβα νωρις, αλλιως θα ειχα χασει πολλα live…
sorry για το double post…
ωπ τώρα το πείρα χαμπάρι το αφιέρωμα …
μέχρι τι ώρα θα παίζει ???
κάνω και μια εργασία για την σχολή … θα με αποτελειώσει ο dio … :lol:
μεχρι 3 ειπαν αλλα πιστευω να το τραβηξουν λιγο ακομα…
ακαθεκτοι:metal:rainbow in the dark
πωωωωω και το heaven and hell από το live του 2007
ωραίο κλείσιμο !!! 8)8)
Οντως φοβερή αυτή η εκτέλεση …
Πάρτε και του ένα βιντεάκι μου από την εκτέλεση του 2009 …
Eγω πηγα τις 2 φορες στους heaven n hell αλλα οσο θυμαμαι το [SIZE=“4”][SIZE=“5”]ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ Χ-FEST[/SIZE][/SIZE] που δεν εγινε ποτε… x
Ειχα παρει κ εισιτηριο, και λογω χαμηλης προπωλησης θα μπαιναν 2 ατομα μ’ενα 50ευρο…8O
Κ ετσι δεν τον ειδα ποτε με Dio…
το 93 ετυχε να δουλεψω στο ΡΟΔΟΝ.πιο ταπεινο ανθρωπο δεν εχω γνωρισει στη ζωη μου.μιλουσε μαζι μας λες και δεν ηταν ο DIO αλλα ο οδηγος της νταλικας με τον εξοπλισμο.αλλα γιατι μου κανει εντυπωση?οι πραγματικα μεγαλοι δεν εχουν αναγκη να το δειχνουν.εχω ακομα το κουτι της μπυρας που μου προσφερε.
καλο ταξιδι Ronnie,δεν στεναχωριεμαι για εσας που φευγετε,τρομαζω οταν διαπιστωνω ποιοι μενουν