Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

ναι,εχει αφιερωμα στον Dio αποψε.Κι εμενα η Hellena μου το θυμισε. :stuck_out_tongue: Συντονιστειτε ολοι.Σ’ευχαριστω κι εγω πολυ crimson idol :slight_smile:

για πλακα το ειπα

εγω σοβαρα… we love χακο…:respect:

μην με παρεξηγησεις αλλα δεν τον παω μια

:frowning: πως μπορει να νιωσει καποιος οταν τον βλεπει να κανει σχεδια για μελλοντικες συναυλιες,που ποτε δε θα γινουν,αλλα να εχει και μια επιφυλλαξη λεγοντας οτι μπορει να πεθανει και την επομενη μερα-ποιος ξερει; :frowning: :frowning:

Παντως αυτο που ειπε οτι ο,τι δινεις, παιρνεις ειναι πολυ σωστο :slight_smile: γι’αυτο και τον αγαπαμε τοσο.Γιατι μας εδινε τον εαυτο του

Γειά χαρά κι από μένα παιδιά. Αν και ως τώρα διάβαζα μόνο τα όσα γράφετε για τον Ronnie, θα ήθελα να ζητήσω από τον crimson κι εγώ τα γνωστά link με τα bootleg.

Ευτύχησα κι εγώ να τον δω στο live του 2003 και πέρυσι με τους Sabbath και έχω κι εγώ τις όμορφες αναμνήσεις μου από τον μεγάλο κοντό.

Νομίζω από τις πιο όμορφες συναυλιακές μου αναμνήσεις ποτέ είναι τότε, το 2003, αφού είχα καρακα…λώσει με το Holy Diver, καπάκι μας πάει Heaven & Hell. Κι εγώ να φωνάζω Χήνοοοοοοοοοοοο :stuck_out_tongue:

Έτσι είναι, άμα σου πέφτει το ένα έπος πίσω από το άλλο κατακέφαλα…

Το 2009 θα έχω να θυμάμαι τον πανικό που γινόταν στο κέντρο της αρένας στα Die Young και στο Heaven and Hell.

Θα μας λείψει ρε γαμώτο…ας είναι ελαφρύ το χώμα και καλή δύναμη στους δικούς του.

Respect crimson

Για πες

Τι το 'θελα να το βαλω χτες το κωλο-MAD;;;

Πετυχαινω μια συνεντευξη του Χακου με το θεο.

Να λεει για τα μελλοντικα του σχεδια και να με πιανει το πρωτοψυχοπλακωμα.

Και μετα απο λιγο να λεει :“Μακαρι να 'μαστε καλα, γιατι ποιος ξερει;;; Μπορει να πεθανω αυριο…” για να με αποτελειωσει.

:cry:

τι ηθελες και το ελεγες αυτο ρε συ?θες να πεθανουμε απο την στενοχωρια?

εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση στη συνεντευξη ηταν οτι οι απαντησεις που εδεινε δεν ηταν να “ξεπεταξω τον δημοσιογράφο”…

και επισης πολυ ομορφα μας ειπε και ο χακος το ποσο διαφορετικος ηταν ο ronnie απο αλλους “μεγαλους αστερες”

hail to RONNIE:metal:

Χθες καθόμουνα και χάζευα το posts μας από τη συναυλία του περσινού Ιουλίου. Μιλάμε για προσωπικό θρίαμβο του μεγάλου, πέρα και πάνω από όλους αυτή τη μέρα. (όχι ότι οι άλλοι ήταν κακοί) Και δεν γούσταρε ο κόσμος ούτε τη μασκότ στη σκηνή, ούτε το τρένο, ούτε καμία Rosie, ούτε κανέναν Eddie να κλέβουν καμία παράσταση. Όχι εφφέ, όχι φώτα, όχι τπτ…
Μιλάμε για τη μουσική, για τα τραγούδια, για ΤΗ ΦΩΝΗ…και μόνο…

Μολις διαβασα το αρθρο στην κεντρικη σελιδα για τους Χριστιανους Βαπτιστες που θα κανουν πορεια στην κηδεια του Dio λεγοντας οτι εχει παει στην κολαση και τετοια ωραια.
Αμα τους σαπισουν στο ξυλο εκει που θα πανε, θα φταινε οι κακοι “λατρεις του ερπετου” αραγε? :-k

Όλοι με μπλουζάκια “ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ” και αν ρωτήσουν τι σημαίνει, να ξηγηθεί το νόημα πάραυτα…

Δεν είμαι σατανικά κακός;;; Ανατριχιάζω. Μπρρρ…

Υψώνω κι από δω ένα μπουκάλι μπύρα στην υγειά του Κρίμσον για τα δωράκια με τα οποία με προμήθευσε! Ήμουν στις 2 από τις 3 επίμαχες συναυλίες (…ε καταλαβαίνετε ότι δεν ήμουν το '93) και είναι ευπρόσδεκτο (το λιγότερο) να μπορώ σήμερα να ξαναζώ εκείνες τις στιγμές απαθανατισμένες έστω σε mp3!

Για κοιτάχτε όμως κι εγώ τί βρήκα. Αφιερωμένο στο φίλο του κοντού, τον Κάνγκουρα, που είναι και το αγαπημένο του κομμάτι των Sabbath.

Και κάπου εκεί μέσα, έχει promo video από κάμποσα κομμάτι του long live…
Νοτ μπαντ…χμμ

καλα ο τυπας που τραγουδαει το die young απο τη συναυλια των heaven and hell στο bootleg ειναι θεουλας ε.

ακου αυτον στο HEAVEN_ &_ HELL απο 1:14 εως 1:27…!!!
ποιος ειναι αυτος μωρε που εχει τετοια φωνη??

Παρα πολύ ωραία εκτέλεση, συγκλονιστική στο φινάλε !

Ευχαριστώ, το αγνοούσα αυτό το clip !

Yeah, Lonely is the word
got to be the saddest song I ever heard

Yeah, Lonely is the name
Maybe life’s a loosing game…
.