εναν μπουλη θυμαμαι που ειπε στ αγγλικα ‘αν πετατε μπουκαλια δεν θα βγει’
προφανως και φυγαν κ αλλα μπουκαλια :lol:
και ακουστηκε τοτε το ‘σφαξτε τον χοντρο να φαμε χοιρινο’
εναν μπουλη θυμαμαι που ειπε στ αγγλικα ‘αν πετατε μπουκαλια δεν θα βγει’
προφανως και φυγαν κ αλλα μπουκαλια :lol:
και ακουστηκε τοτε το ‘σφαξτε τον χοντρο να φαμε χοιρινο’
Ναι, το τι μπουκάλι και το τι γιούχα είχε πέσει τότε. Αν και ο τύπος τσέκαρε το μικρόφωνο του κοντού…
Χαχαχα, αυτός είναι ο περίφημος Lorenzo, ο αμερικανο-μεξικάνος roadie του Ronnie, υπεύθυνος για τα monitors και τα μικρόφωνα
Αφού τελείωσε το sound-check , στρίβει για να φύγει, σκοντάφτει πάνω σε ένα καλώδιο, και ξεμοντάρει όλο το στήσιμο. και ταυτόχρονα δέχεται βροχή από πλαστικά μπουκάλια από το ανυπόμονο ακροατήριο !
Μετά τον είδα στα παρασκήνια κι άρχισα να τον πειράζω !
“Υou , greek fans, are fucking nuts !” μου είπε , “you tried to kill me !” :lol:
Εχω καιρό να δω τον αγαπητό Lorenzo, δεν ήταν στις 2 τελευταίες περιοδείες με τους HnH. Είμαι σίγουρος ότι θα τον δώ στο LA … και θα του θυμήσω την φάση αυτή, να ευθυμήσουμε λίγο …
[QUOTE=Kangouras;883518]
Αφού τελείωσε το sound-check , στρίβει για να φύγει, σκοντάφτει πάνω σε ένα καλώδιο, και ξεμοντάρει όλο το στήσιμο. και ταυτόχρονα δέχεται βροχή από πλαστικά μπουκάλια από το ανυπόμονο ακροατήριο !
Μετά τον είδα στα παρασκήνια κι άρχισα να τον πειράζω !
“Υou , greek fans, are fucking nuts !” μου είπε , “you tried to kill me !” :lol:
QUOTE]
Μα είναι δυνατόν εμπρός απο το φανατικό ελληνικό κοινό που είχε 10 χρόνια να τον δεί, να κάνει τέτοιες αγαρμποσύνες πάνω στη σκηνή? Δεν ήξερες Lorenzo δε ρώταγες?
Πάντως αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι ο Ronnie όταν άναψαν τα πρώτα καπνογόνα στο Holy Diver “τα είδε” λίγο! Γούσταρε τρελά αλλά μέχρι να συνηδητοποιήσει οτι η φάση ήταν under control τα χε παίξει! Φαίνεται πρώτη φορά συναντούσε τόσο “φλεγόμενο” κοινό!
Η φωνή του όμως ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ! Ίσως η καλύτερη εμφάνισή του στη χώρα μας (μαζί με την 3η βραδυά στο Ροδον το 93)
το κοινο σε εκεινη τη συναυλια ηταν απιστευτα εκδηλωτικο…
Αυτός θα ήταν ο Big Scott, ο stage manager του Ronnie
Όνομα και πράμα BIG … γιγαντιαίος μεν, με χρυσή καρδιά δε .
Πω πω , όλα αυτά τα χρόνια , έχω γνωρίσει όλο το road-crew του κοντού …
kangoura απ ολη την καριερα του θεου ποιο ειναι τ αγαπημενο σου τραγουδι???(μην πεις το stargazer γιατι ειναι εκτος συναγωνισμου:)…
για πειτε κι οι αλλοι…:-k:-k:-k:-k
εμενα το θρυλικο a light in the black:metal: απ το rising:bow2::bow2:…το μονο τραγουδι που μπορω να ακουω ολη τη μερα συνεχεια χωρις να βαρεθω ουτε μια στιγμη…
Μα το Light in the black ειναι η μουσική και η στιχουργική συνέχεια του Stargazer !
Αυτά τα δυό πάνε πακέτο
Ψηφίζω :
ΕLF - Wonderworld
Rainbow - Stargazer , Lady of the lake , Self portrait
Sabbath - Lonely is the word
Dio - Egypt
Και βέβαια αυτά είναι επιλογές, έτσι για να γίνει κουβέντα. Η μουσική του ronnie είναι όλη μου η νιότη
Παιδιά κάτι άσχετο-σχετικό, υπάρχει βίντεο ή bootleg έστω, από την συναυλία στο Αrk; Ειλικρινά θα ήμουν ευγνώμων αν την έχει κάποιος κ την μοίραζε μαζί μας.
αν εννοεις το audio εχεις μηνυμα…
ευχαριστώ τον crimson_idol για τα links!
Κι εγώ θέλω…
πρωτη φιρμα ο crimson…8)
Αγαπάμε crimson 8)8)8)8)
σταματηστε να μιλάτε για αυτον τον τραγικο και ασχοληθείτε με το ποσο θεος ειναι ο dio sτο Live του 2003…
το εχω ακουσει αλλες 2 φορες σημερα και γουσταρα λες και ακουγα κανονικη κυκλοφορια…
μονο για την φωνη του…
*παω να καψω μερικα live cd που εχω και ξαναερχομαι…
οχι ρε μην το κανεις. δεν τα λυπασαι?
αφιερωμα τωρα στο tv war…
πολυ γρηγορα το τρεχει… δεν θα ειναι ολη η εκπομπη αφιερωμενη στο dio???:-k
πω πω το ξεχασα τελειως οτι ειχε tvwar σημερα
πω πω τι πηγες να παθεις…