Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Μη σου κάνει εντύπωση… Εκτός του οτι σιγά μην έχασε κανείς το σεβασμό για να τον βρούν αυτοί, οι περισσότεροι είναι απλοί έμποροι. Προφανώς ιδέα δεν έχουν ποιός ήταν ο Dio ή ο κάθε Dio.

Εδώ πριν ένα μήνα είχα πετύχει το promo του Lock Up στη δερμάτινη θήκη γύρω στα 12-15 δολλάρια κ μπήκα την προυγούμενη εβδομάδα κ το είδα 200!!!

Απο το ronniejamesdio.com έρχεται t-shirt

At the Public Memorial Service on Sunday at Forest Lawn Hollywood Hills in Los Angeles, there will be a limited amount of Ronnie James Dio Stand Up And Shout T-Shirts available for a minimum donation of $25.00 each. All proceeds from the shirts will go to the “Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund.” Please note that we can only accept cash and checks!

Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις τους στυλ “ε και αυτοί τα πουλάνε τα μπλουζάκια”

Let me be 100% Clear!!! WE ARE NOT SELLING SHIRTS or ANYTHING at the public memorial on Sunday! We wanted to do something nice for the fans that planned on making a donation by giving them a shirt! In a few weeks time, we will do the same for fans from around the world that could not come in for the memorial and do it… online. 100% of all money raised goes to the Ronnie James Dio Stand Up And Shout Cancer Fund. For a basic explanation of the Fund and where your donations go, see below. The Memorial on Sunday is NOT a funeral! It is a celebration of of the life of Ronnie James Dio with live music, videos, speeches and more! Ronnie James Dio was not only the GREATEST Heavy Metal Singer in the world, he was also the nicest man that you could ever meet!

Σε λίγες ώρες πετάω για L.A.

Την Κυριακή ο ήρωάς μου , δίνει την τελευταία του συναυλία, και πρέπει να είμαι παρών…

Δεν ξέρω αν θα πετάξουν κι άλλοι έλληνες προς τα εκεί, πάντως εγώ νιώθω οτι εκπροσωπώ όλους σας, κι αυτό θα μεταβιβάσω στην Wendy όταν την συλλυπηθώ …

Θα το πώ και στον ίδιο τον Ronnie αν καταφέρω και τον “δω” απο κοντά για το ύστατο αντίο. Το σίγουρο είναι , πως είτε από κοντά είτε απο μακριά, ο Ronnie θα με ακούσει και θα με νιώσει …

Σας χαιρετώ και καλή μας αντάμωση σε 10 μέρες.

Ronnie, Wendy, L.A, σας έρχομαι

.

καλο ταξιδι…

*καλο ταξιδι και σε αυτον που πας να δεις…

Kangoura πρώτα απ’όλα καλό ταξίδι.

Είμαι σίγουρος ότι και ο μόνος Έλληνας να είσαι εκεί θα εκφράσεις όλα όσα θέλουμε να πούμε όλοι…

Καποιος πρεπει να μεταφερει τα οσα θελουμε να πουμε ολοι οι Ελληνες που ξερουμε καλα τι σημαινει το ονομα RONNIE JAMES DIO…

Let it be you…Καλο ταξιδι και ολων τα αντιο στον τεραστιο κοντο…

Ο θάνατος πουλάει, αλλά και κάποιοι από εμάς τον αγοράζουμε:):!:

καλο ταξιδι kagouras…δωσε συλλυπητηρια απο ολους τους ελληνες φανς του dio…

περιμενουμε πληρες ραπορτο οταν γυρισεις…8)

Χάζευα τώρα αυτό και ξανασυγκινήθηκα…

Με φτιαξες (και με χάλασες ταυτόχρονα) ρε Τοξικέ! Είχα και πολύ καιρό να το ακούσω το συγκεκριμένο…

Άσε ρε γμτ…κάθε φορά που βάζω Dio τον τελευταίο καιρό (σχεδόν συνέχεια, δλδ) το ίδιο πράμα παθαίνω. Φτιάχνομαι και χαλιέμαι, απογειώνομαι και πέφτω. Και στο τέλος μένει μια γλυκιά πίκρα…

To χειροτερο ειναι να δεις διβιδι,εκει που πορωνεσαι στα live συνειδητοποιεις οτι…ποτε ξανα:(:(:frowning: Για να μη μιλησω για συνεντευξεις

Χτες δε πηγα hard rock cafe,αλλα πρεπει να’ταν πολυ συγκινητικα

Δεν υπαρχει αλλος στον κοσμο σαν αυτον…
56 χρονων κανει live που οι περισσοτεροι δεν κανουν ουτε στα νιατα τους

Εγώ σήμερα άκουσα αυτό

και έγινα κομμάτια.Τόσο καθαρή,υπέροχη φωνή ακόμα και στα πιο “ήρεμα” τραγούδια,καταπληκτικές μελωδίες…Θα μας λείψεις γαμώτο…

ψαχνω μανιωδως να βρω 2 cd μου…το mob rules και το the last in line και δεν τα βρισκω πουθενααααα…#-o#-o#-o#-o#-o#-o

Ντρόπη και αίσχος!!!:p:lol::lol:

φίλε crimson αν δε σ κάνει κόπο στείλε κ σε μένα τα λινκ με τα live του θεου.

From Eddie’s twitter:

Geoff Tate, Oni Logan and Glenn Hughes were among those that sang at Ronnies funeral. Halford there also. Amazing love for RJD!

Χθές τον αποχαιρέτησε η οικογένεια και οι πολύ κοντινοί φίλοι του… Σήμερα η “μεγάλη” του οικογένεια, οι οπαδοί…

Αντίο Ronnie, σ’ευχαριστούμε για ότι μας έδωσες…θα είσαι πάντα μαζί μας, ανάμεσά μας να μας δίνεις κουράγιο με τα τραγούδια κ την αθάνατη φωνή σου στις δύσκολες εποχές που ζούμε!

Ε, εσείς εκεί, οι “παλιοί” (Chuck, Dime κλπ), να μας τον προσέχετε ε!

Θα μας λείψεις ρε κοντέ…

R.I.P. and will meet on the other side someday!

ναι αν γινεται τα θελω κι’εγω, αν ειναι για το live του 2003, οποιος μπορει ας στειλει ενα πιεμ

Γειά σας από LA !

Μόλις ξύπνησα, είναι 8:45 το πρωί εδώ. Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει …

Εχθές μαζευτήκαμε όλη η διεθνής Dio-family, καμιά 10αριά άτομα, όλοι οι φανατικοί οπαδοί και φίλοι του κοντού από όλο τον κόσμο (που λάβαμε τις προσωπικές προσκλήσεις), ενωθήκαμε μαζί με κάποιους roadies και τον παλιό tour manager του ronnie, γίναμε μια μεγάλη παρέα, κάτσαμε γύρω από ένα τραπέζι δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, κάτω από το φεγγαρόφως και την γλυκιά ζεστή καλιφορνέζικη βραδιά, πλακώσαμε τις μπύρες και αρχίσαμε το ξετύλιγμα των αναμνήσεων …

Μια υπέροχη αξέχαστη βραδιά…

Τελικά ακόμα και για την τελευταία του συναυλία, ο ronnie και η wendy δεν μας ξέχασαν. Οπως κάθε φορά, όποτε πηγαίναμε σε συναυλία του κοντού, μας περίμενε ένας φάκελος με τα ειδικά βραχιολάκια και backstage passes , έτσι και τώρα.Κάνοντας checkin στο ξενοδοχείο, με περίμενε ένας φάκελος … πάλι με βραχιολάκι μέσα … for his last gig …

Από ότι μας ενημέρωσαν, σήμερα αναμένεται γύρω στους 5000 κόσμος ! Ισως έρθει και παραπάνω αλλά δεν ξέρουν πως θα βολευτεί, μια και η χωρητικότητα του memorial park είναι μέχρι τόσο. Γίνεται χαμός από οπαδούς που ζητάνε να παραστούν! (στο holywood, στην ειδική οδό των αστέρων, με τα footprints και handprints τους, το αστέρι του Ronnie φρουρείται από security, τέτοιος χαμός και τέτοια λατρεία γίνεται)

Οσο για μας , μας είπαν ότι με το ειδικό βραχιολάκι, θα μπούμε πρώτοι στην τελετή … και θα καθίσουμε μπροστά … πρώτη σειρά οι συγγενείς … δεύτερηι σειρά οι συνεργάτες και συνάδερφοι (roadies, managers κλπ) και στην επόμενη σειρά εμείς , η αντιπροσωπεία των παγκόσμιων οπαδών … Απίστευτη τιμή …

Θα υπαρχουν βέβαια και τεράστια videowalls για να βλέπουν την τελετή και την συναυλία και οι υπόλοιποι 5.000

Αυτα τα λίγα … πάω για πρωινό
Καλό κουράγιο σε όλους μας