Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Πολύ ωραία όλα αυτά κάγκουρα, μου αρέσει που το αντιμετωπίζουν σαν την τελευταία συναυλία. Τα σέβη μου !

τυχερός ο καγκουρας που είχε τετοια σχεση με το θεο.εγω δυστυχως δεν καταφερα ουτε μια φορα να τον δω λαιβ.τελος παντων θα συνεχισω να πορωνομαι με τις δισκαρες του.κ ενα ευχαριστώ στον κριμσον για τα λινκ.να σαι καλα φιλε.

Kangoura θα περιμενουμε ολοι με αγωνια τα νεα σου για το τι εγινε στο Memorial του DIO… Κοιτα να απολαυσεις αυτη την τελευταια ‘‘συναυλια’’ του [SIZE=“4”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΘΕΟΥ[/SIZE], του [SIZE=“4”]ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ[/SIZE] τραγουδιστη που ακουσαν ποτε τα γηινα αυτια μας και να χειροκροτησεις με ολη σου την δυναμη… Για ολους μας… Και να του πεις για την αγαπη ολων μας και τις σκεψεις μας που ειναι συνεχως μαζι του…

Μολις γύρισα

Δεν μπορώ να πω πολλά τώρα … έζησα μια εμπειρία που χαράχτηκε για πάντα στην καρδιά μου … Καλό ταξίδι Ronnie …

Και σας μεταφέρω το μήνυμα της Wendy, προς τα εσάς , τους έλληνες οπαδούς του:

“Keep his music alive, down there”

Να ειναι σιγουρη η Wendy για αυτο… Θα τον τιμαμε μια ζωη… Οταν μπορεσεις μετεφερε μας τις εμπειριες σου…

[SIZE=“4”]R.I.P. RONNIE…[/SIZE]

RONNIE JAMES DIO’s Public Memorial Service: First Photos, Video Footage

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140914

(εχει αρκετα video στο λινκ για οσους ενδιαφερονται)

Kangouras, όταν συνέλθεις και ηρεμήσεις περιμένουμε εναγωνίως report…

εννοειτε πως θα τον ακουμε για παντα…και η μουσικη του θα περασει σε παιδια και εγγονια…:wink::wink::wink::wink::slight_smile:

Σκέψου όμως σκηνικό εεε μετά από καμιά 30-40 χρόνια να αρχίσει κανά εγγόνι σου να ακούει μουσική και να πηγαίνει στον παππού και να του λέει εκείνος για τον θρύλο του Dio… ΜΑΓΕΙΑ!!!

Χα, αυτοί ήταν όλοι;

αχχαχαχχχαχα

Τι να μας πούν οι κακομοίρηδες μωρε…

Ήρθαν μπας κ κλέψουν λίγη απο τη λάμψη του Ronnie αλλά μάταια…

Back To Your Cages!

Ο DIO θα ζει [SIZE=“4”]ΑΙΩΝΙΑ[/SIZE] και η κληρονομια που μας αφησε θα μεταλαμπαδευεται απο γενια σε γενια… Για παντα θα ζει μεσα απο τις[SIZE=“4”] ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ[/SIZE] του και η [SIZE=“4”]ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE] του θα μας συντροφευει για παντα…

Λίγοι σου πέφτουν?:lol:

kangouras περιμενω να πεις τις εμπειριες που εζησες και εννοειται πως για παντα θα κραταμε ψηλα τη μουσικη του αξεχαστου γιγαντιου-κοντου θεου.
οσο για τους διαδηλωτες αμφιβαλω να ηταν πανω απο 20 ατομα:lol::lol:

κ επισης kangouras πες μας κ για την τελευταια κουβεντα του ντιο που ειχες αναφερει κ τις προηγουμενες μερες.

Χάρηκα που ο αγαπημένος μου John Payne είχε το βαρύ φορτίο του να ερμηνεύσει σε μία τέτοια στιγμή το -κορυφαίο ίσως κομμάτι που τραγούδησε ο Ronnie - “Heaven & Hell”.

Τα πιο χαρακτηριστικά λόγια να έρχονται από τον γιο του, Dan Padavona, ο οποίος προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να κάνουν τακτικά τσεκ-απ, κάτι που ο πατέρας του απέφευγε: «Σας παρακαλώ να μην κάνετε το ίδιο λάθος με τον πατέρα μου. Για τον μπαμπά, το show έπρεπε πάντα να συνεχίζεται. Αγνοούσε τα προειδοποιητικά σημάδια για χρόνια και στο μεταξύ ο καρκίνος μεγάλωνε και εξελίσσονταν από κάτι που ήταν μάλλον εύκολο να αντιμετωπιστεί σε ένα τέρας που ούτε ο Dio δεν μπορούσε να σκοτώσει.»

ΓΙΑΤΙ ΡΕ RONNIE, ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ…

Η ώρα είναι 1:30 το βράδυ εδώ στο LA , και μόλις ανεβήκαμε στα δωμάτιά μας, έχοντας περάσει πριν λίγο, ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά :

O παλιός tour manager του κοντού, και συνεργάτης του εδώ και 35 χρόνια, ο θρυλικός Willy, (manager των DP την εποχή που τους έκαναν support οι ELF), ήρθε και μας βρήκε και μας πρόσφερε ένα μπουκάλι κρασί από την συλλογή του Ronnie … το αγαπημένο του κόκκινο ιταλικό κρασί … και μας παρακάλεσε να το πιούμε στην μνήμη του…

Υπο την επήρεια του κρασιού από την κάβα του Ronnie λοιπόν (δυνατό το άτιμο, 50% αλκοόλ … τέτοια έπινε ο μεγάλος και χάλασε το στομάχι του), σας στέλνω αυτό το μήνυμα και σας κοινοποιώ το πρώτο από τα video που θα ανεβάσω.

Αφήστε στην άκρη τα video που κυκλοφορούν στο youtube, βιντεοσκοπημένα από το videowall του προαυλίου. Τα δικά μου video είναι τραβηγμένα από την 5η σειρά του memorial, 4 θέσεις πίσω από την Wendy.

Ιδού λοιπόν η έναρξη της τελετής , υπό το θλιμμένο πιάνο του Scott Warren, σε μια instrumental εκτέλεση του this is your life. Kαι μετά βέβαια, ακούστε και τα εισαγωγικά σχόλια του μεγάλου Eddie Trunk (τον οποίο γνώρισα από κοντά στην συνέχεια, κι έπαθε πλάκα όταν άκουσε οτι ήρθα από Ελλάδα)

.

δεν υπαρχουν λογια… και μονο που ησουν εκει…