Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

ΟΚ το βίντεο δεν υπάρχει…

:cry: :cry: :cry:

R.I.P Ronnie!!!Εφυγε μία από τις μεγαλύτερες φωνές και μορφές της σκληρής μουσικής…

α ρε κοντέ … ακόμη δν πιστεύω πως μας άφησες … βλέπω το 1942-2010 και λέω δν παίζει … είναι ψέμα … :frowning:
κάγκουρα πολύ συγκινητικό το βίντεο … μοιράσου μαζί μας όσα περισσότερα μπορείς … :slight_smile:

Όχι ρε φίλε…

α ρε κανγκουρα παλι με στσακισες.τι βιντεο και αυτο.ταραχτηκα παλι ρε μαν:(

Ρε αυτά τα μπλουζάκια πού τα βρίσκει κάποιος???

[I]For the fans that could not make it to Ronnie’s Memorial, we will have the official T-Shirt, program and button available for a donation to the “Stand Up And Shout” Cancer Fund.

More information this week!

Please don’t buy them off of eBay as none of the $$ will be going to the fund. These are sellers looking to make a profit off of Ronnie which is very sad.

We thank you for your patience and will have more information soon!
[/I]

Στην ουσία είναι δώρο εάν κάνεις donation στο ίδρυμα του Ronnie και της Wendy Dio

Πολυ καλο το βιντεο Kangoura, με τον καιρο μοιρασου οσα περισσοτερα μπορεις μαζι μας… Παντως δεν το εχω χωνεψει ακομα, δεν εχω συνειδητοποιησει τι εχει συμβει…

[SIZE=“3”]R.I.P. RONNIE…[/SIZE]

Δυο ακόμα video, απο το Butterfly Ball :

Sitting in a dream και Homeward (το αγαπημενο μου), τραγουδισμένα από τον Oni Logan (τραγουδιστή των Lynch Mob για όσους δεν τον γνωρίζουν)

Το ίδιο βράδυ, τον γνώρισα κι από κοντά, εδώ στο bar του ξενοδοχείου μας. Πολύ καλό παιδί, ευγενικό, και σεμνό. Μιλούσε με μεγάλο σεβασμό για τον Ronnie. Kαι ήταν και πολύ συγκινημένος

Sitting in a dream… speachless!!

Ευχαριστούμε Kangouras!!!

Και δυo τελευταία βίντεο για απόψε.

Από την pre-ELF και ELF περίοδο του Ronnie

(τα βίντεο τα ανεβάζω με χρονική σειρά, έτσι ακριβώς όπως παρουσιάσθηκαν στο memorial service)

.

Πωπωπω λιώσαμε πάλι. Ειδικά το βίντεο στην αρχή του This Is Your Life δεν υπάρχει…
Αν ήμουν εκεί δε θα άντεχα, θα είχα καταρρεύσει στη θέα και μόνο του όλου σκηνικού.
Πολύ ψύχραιμος ήσουν Kangoura, μπράβο…

Αλλά με βάση τη δήλωση του γιού του ρε παιδιά κάτι δε μου κάθεται καλά… Έχεις δηλαδή έναν άνθρωπο που επί χρόνια τυραννιέται και βασανίζεται απο πόνους που χειροτερεύουν, συν το ότι είναι κάποιας ηλικίας. Ο ίδιος τα γράφει στα αρ…ια του προκειμένου να μην απομακρυνθεί έστω και για λίγο απο τη μουσική…

Τόσα συγγενικά πρόσωπα, τόσοι φίλοι και αυτοκόλλητοι, οι bandmates του, τόσοι παρατρεχάμενοι, ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΩΕΞΕΤΑΣΗ? Στην τελική κανείς δε βρέθηκε να τον πάει σηκωτό? :-k

Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα εάν κάποιος κοντινός μου άνθρωπος είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που γινόταν ολοένα και πιο έντονο και το αγνοούσε… Στον ώμο και βούρ στο γιατρό. Κ ας με μπινελίκωνε εκ των υστέρων, στ’ αρ…α μου.

Τι φοβόντουσαν δηλαδή? Μη θυμώσει ο Dio και τους δείρει ή μήπως τους κρατήσει μούτρα???

Κ μην ακούσω ότι ήταν ξεροκέφαλος και πεισματάρης…αυτά είναι φθηνές δικαιολογίες… [-X ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ούτε είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό, τουλάχιστον όχι για πολύ καιρό. Ειδικά όταν βγαίνεις σε περιοδεία για μήνες καί μήνες με τους ίδιους ανθρώπους και τους ζείς πρωι μεσημέρι βράδυ…

Απο τη μιά τα βίντεο του κάνγκουρα, απο την άλλη κάποιοι εύλογοι προβληματισμοί, άντε να δούμε πόσα μπυρόνια θα κατεβάσουμε πάλι σήμερα…

Ρε παιδιά ξέρετε τι βλέπω εγώ; Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα οι περισσότεροι ακόμα δεν μπορούμε ή αρνούμαστε να το πιστέψουμε;;;

Πόσο αγαπητός και πόσο πολυ μας έχει επηρρεάσει αυτός ο άνθρωπος;;;

Βέβαια όλα τα παραπάνω που ανέφερα ισχύουν για τον κάθε άνθρωπο. Δεν τον αφήνεις τον άλλο στην τύχη του…πόσο μάλλον όταν θεωρείσαι οτι ανήκεις στο στενό του περιβάλλον. Απλή κοινή λογική…

Τελικά ναι όντως, σχεδόν κανείς δεν το έχει πιστέψει ακόμα…έπιασα τον εαυτό μου χθές να κάνει μηχανικά και ασυναίσθητα την κίνηση να μπεί στο official και να πατήσει στο Tour…
Ίσως γιατί οι επίσημες ανακοινώσεις έλεγαν για early stages κλπ … αλλά προφανώς κ αυτές, τι να πώ, αποδείχθηκαν εκ των πραγμάτων οτι έλεγαν αλλα αντί άλλων…:-k

εχω προσωπικες εμπειριες να σου δειξω…
ολα γινονται…
δυστυχώς

Πατέρας καλού φίλου τη πάτησε έτσι. Το πρόβλημα το 'χε χρόνια, δεν ήταν και πολύ των γιατρών και των εξετάσεων, μέχρι που τα πράγματα έγιναν μη αναστρέψιμα.

Ρε παιδιά μην αρχίσουμε να κρίνουμε και την οικογένειά του τώρα.Εντάξει είπαμε.Δεν είμαστε και μέσα να δούμε τι γίνεται.
Όπως σωστά είπανε τα παιδιά και πιο πάνω υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα που την “πάτησαν” έτσι.Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τέτοια περιστατικά

Οταν βγουν ονλάιν ας ειδοποιήσει κάποιος ε

Γειά σας και πάλι.

Η ώρα εδώ είναι 8 το βράδυ , και μόλις η παρέα γύρισε από τα Universal Studios του Hollywood, όπου περάσαμε φανταστικά και επιτέλους γελάσαμε, μετά από τόσα δάκρυα

Κάνουμε ένα μπανάκι τώρα, και φεύγουμε για φαγητό στο θρυλικό “Rainbow Bar and Grill” . Φαντάζομαι οι περισσότεροι γνωρίζετε για αυτό το rock bar … για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το bar όπου ο Ritchie συναντήθηκε με τον Ronnie και δώσανε τα χέρια για την δημιουργία ενός γκρούπ … και αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα του bar … κι έτσι προέκυψε η κορυφαία μπάντα όλων των εποχών (κατά την γνώμη και τα γούστα μου).

Το πρωί κάναμε επίσκεψη στην γκαλερί της Wendy και στα γραφεία της Niji management (η εταιρία της Wendy που μανατζάρει εδώ και χρόνια τον ronnie και το αμερικάνικο fanclub του - και γι όσους δεν ξέρουν: Niji σημαίνει Rainbow στα γιαπωνέζικα)

Η Wendy απουσίαζε , αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά του management. Μας είπαν για τα αναμνηστικά μπλουζάκια που ήδη κυκλοφορούν στο ebay σε εξωφρενικές τιμές (μπλουζάκι + βιβλιαράκι + κονκάρδα , τα πουλάνε $250), ενω το fanclub θα τα πουλούσε $25

Και με παρακάλεσαν κι εμένα να σας ενημερώσω να περιμένετε να κυκλοφορήσουν επίσημα από το fanclub , για να πάνε τα λεφτά σας στο ίδρυμα του ronnie, κι όχι στις τσέπες των ανήθικων κερδοσκόπων,… ντροπή τους.

Σε κάποια στιγμή ήρθε και ο οικογενειακός γιατρός του ronnie, αυτός που του ανακάλυψε τον καρκίνο … αλλά πως να τον ρωτήσω τώρα, γιατί δεν τον πίεσε να κάνει check-up νωρίτερα;

H κορυφαία στιγμή της επίσκεψης, ήταν όταν μας έφεραν να δούμε το βραβείο του κορυφαίου τραγουδιστή της χρονιάς - αυτό που κέρδισε ο κοντός στις αρχές απριλίου … δέος … μας είπαν να το πάρουμε να φωτογραφηθούμε … αλλά κανείς μας δεν τόλμησε να το αγγίξει … ποιοί είμαστε εμείς που θα αγγίξουμε το βραβείο του τεραστιότερου τραγουδιστή; είναι πολύ βαρύ, και είμαστε πολύ μικροί για να το πιάσουμε, ειδικά τώρα που δεν είναι αυτός εδώ πλέον …

Απλά το φωτογραφήσαμε

Αυτά προς το παρόν μέχρι να τα ξαναπούμε …

.

Παιδιά να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε…κανείς δεν κρίνει καμμία οικογένεια. Τον προβληματισμό μου έβγαλα (ίσως πιο έντονο λόγω συναισθηματικής φόρτισης) γιατί τελικά φάνηκε οτι τραβούσε χρόνια η βαλίτσα και δεν το υποψιάστηκε κανείς…

Κ γω έχω περίπτωση (διαφορετικής φύσεως αλλά σοβαρή) που τσιγκλαγα, τσίγκλαγα στο τέλος με σκυλόβρισε,αλλά στο γιατρό πήγε.
Θέλω να πώ στις μέρες μας που τόσα ακούμε κουφά κ εξωφρενικά, καλό είναι να ακολουθεί κανείς την προληπτική ιατρική…κ όταν μάλιστα ε είναι κ κάποιας ηλικίας

Αλλά ας αφήσουμε τώρα αυτά γιατί η ουσία είναι οτι ο Ronnie δεν είναι πια μαζί μας…

Kangoura εννοείται οτι θα περιμένουμε να κυκλοφορήσει το πακέτο μέσω του fc…