Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

γαμημενε καρκινε…

Ας ειναι, δεν ξερω αν θα το αντεχα… Σε ευχαριστουμε πολυ για τα βιντεο… Μας λειπει παρα πολυ ηδη…

Τι λες ρε φίλε…Με διάλυσε τελείως αυτό τώρα…
:frowning:
Δυστυχώς ταλαιπωρήθηκε…αυτά έχει η κωλοαρρώστια στις περισσότερες περιπτώσεις. Κ έτσι δε θα μάθουμε τελικά τι σκατά στράβωσε…

Mε αφορμη τη σημερινη συναυλια των Over The Rainbow, ξαναχωσα λιγο τους αυθεντικους.

Ακουγοντας τους, δεν μπορουσα να πιστεψω οτι δεν υπαρχει ελπιδα να βιωσω κατι τετοιο απο κοντα.

:frowning:

Αστα να πανε, δυστυχως μονο απο βιντεο και cd θα βιωσουμε και εμεις μια τετοια μυσταγωγια… Κριμα…

DIO’s ‘Holy Diver’ Re-Enters BILLBOARD Chart

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=141355

Ετσι, ακομα και αν αργησαν καποιοι να μαθουν το [SIZE=“3”]ΜΕΓΑΛΕΙΟ[/SIZE] του DIO, ποτε δεν ειναι αργα… Αντε και πιο ψηλα ακομα στα charts…

Εν το μεταξύ περασμένη παρασκευή μου ήρθε και το tournado boxset υπογεγραμμένο από τον Dio … (23 Μαρτίου έφυγε από Αμέρικα … 8O)

Νταξ τρελή συγκίνηση …:cry::cry::cry::cry:

Εισαι τυχερακιας! Γιατι τα περισσοτερα boxsets δεν ειχαν προλαβει να υπογεγραφτουν απ’τον Θεο!

Εμένα ήρθε πολύ πριν πεθάνει ο Ronnie. Το είχα παραγγείλει με το που βγήκε, και είναι το νούμερο… 25 / 1500, υπογεγραμμένο.

Αυτή τη στιγμή στο e-bay το χτυπάνε σε τιμές 300 Ευρώ +.

Μνημειο αυτο που εχεις στα χερια σου, να το προσεχεις σαν τα ματια σου…

Κ μένα μου ήρθε εδώ κ κανά μήνα ενάμιση αλλά με όλα αυτά ούτε που το έχω ανοίξει ακόμα…

Προφανώς του τα έδιναν λίγα λίγα για υπογραφή κ τα τελευταία έμειναν χωρίς…:cry:

Όσο για το memorial package θα περιμένουμε αρκετά όσοι έχουμε παραγγείλει αλλά χαλάλι

UPDATE ON SHIPPING OF THANK YOU MEMORIAL PACKAGES.

[I]We would like to thank all those who have made donations to the Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund.
We have received over 5,000+ contributions in the first few days of June alone! Our teams of volunteers are working hard to send out the Thank You Memorial Packages to acknowledge these kind donations.

Due to the tremendous response to the Fund, it will take several weeks for us to ship out the majority of these gifts. Please make sure you indicate your preferred Size in the notes, as no size listed will delay Shipping even more. Small, Medium, Large, XL, 2XL, 3XL and 4XL. We thank you again for your patience and generosity. Together we can make a difference. - The Ronnie James Dio Stand Up and Shout Cancer Fund.
[/I]

Κι εγώ μια δυο μέρες μετά που βγήκε το παρήγγειλα …
Αλλά πάντα όποτε είναι να μου έρθει κάτι από Αμερική με σκάει …
Βέβαια εδώ λόγω των γεγονότων με έσκασε λίγο παραπάνω … (βασικά το είχα ξεγραμμένο το πακέτο … ότι χάθηκε κάπου στην διαδρομή κι έτσι …)
btw 254/1500 λέει πάνω …

angus7pl εννοείται αυτό … σαν τα μάτια μου … από τα ποιο πολύτιμα πράγματα που έχω … :slight_smile:

σκεφτομαι να κανω tatoo με κατι απο DIO,rainbow κ.λ.π…λεει???πειτε καμμια ιδεα…

προφανως και λεει…
καποιο εξωφυλλο ή φιγουρα απο καποιο εξωφυλλο…
πλατη - μπρατσο…
why not…:slight_smile:

τον πύργο-κιθάρα από το rainbow !

Το DIO στα Γοτθικά είναι ότι πρέπει…

Σχετικά με το Tournado :

Οταν πήγα στα γραφεία της Niji, μου είπαν ότι ο Ronnie πρόλαβε και υπέγραψε 750 τεμάχια. Στην αρχή υπέγραφε αρκετά κάθε μέρα, στο τέλος και μέχρι να βαρύνει εντελώς, υπέγραφε με τα βίας καμιά 20αριά …

Πραγματικά κειμήλιο … ειδικά το Νο 750

Οσο για το memorial package, την ημέρα της κηδείας τα t-shirts πωλούνταν προς $25, ενώ οι κονκάρδες και το βιβλιαράκι, μοιράζονταν δωρεάν.

Κάποιοι επιτήδειοι βέβειαι πήραν από πολλά βιβλία και κονκάρδες, και την επόμενη μέρα κιόλας , τα πουλούσαν στο ebay …

Εγώ έφερα 5 T-shirts 2 βιβλία και 3 κονκάρδες (σε εμάς που είμασταν στις πρώτες σειρές του memorial, υπήρχε ήδη από ένα memorial-σετ επάνω στις καρέκλες μας να μας περιμένει), και τα δώρισα σε φίλους μου, με την προυπόθεση να κάνουν κάποιο donation στο ίδρυμα του Ronnie …

. . .