Kangoura θα περιμενουμε ενημερωση για το DΙΟ tribute weekend και μπραβο για αυτη σας την κινηση…
Σόφια, 20/9/1998
Ημουν παρών στην συγκεκριμένη συναυλία, και πως μπορώ να την ξεχάσω, αφού ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα live. (oσο και να σας φαίνεται περίεργο, δεν πήγα στις 3 συναυλίες του το 1993 γιατί τότε ήμουν φαντάρος)
Απο ότι μου έλεγαν οι φίλοι μου με τους οποίους είχα πάει μαζί στην Σόφια για την συγκεκριμένη συναυλία, οι Βούλγαροι fans τριγύρω μου, με κοιτούσαν περίεργα, γιατί έβλεπαν έναν τρελλό σε έκσταση, να τραγουδά παράλληλα με τον Ronnie, από την αρχή μέχρι το τέλος της συναυλίας, χωρίς να χάνει ούτε έναν στίχο
Ειδικά δε, όταν ανακοίνωσε οτι θα πεί το Stargazer , ε την κραυγή που έβγαλα εκείνη την στιγμή, ακόμα την θυμάμαι
Βέβαια τότε ήμουν νέος και άπειρος, δεν ήξερα πως να μπώ backstage, δεν ήξερα που να σταθώ, δεν ήξερα πως να ξεπεράσω τα security, δεν ήξερα καν να περιμένω έξω από το tour bus … Χρειάστηκαν να περάσουν άλλα 4 χρόνια, μέχρι την πρώτη συνάντησή μας, το 2002 στο Μιλάνο. And the rest is history …
Ρε Κάγκουρα, το ένα βιντεάκι φέρνει το άλλο και όλα μαζί συγκίνηση. Τι να λέμε τώρα. Ο πρώτος τον πρώτων…
Πολύ τυχερός ήσουν φιλε, το πόσο σε ζηλεύω δε λέγεται.
Και τι δε θα δινα για να τον δω ζωντανά, ειδικά για κάτι τέτοια κομμάτια. Το stargazer δεν περιγράφεται για την επικότητά του, το δυναμισμο του, αυτό το μεσαιωνικό που αποπνέει, και που δεν το χάνει,λόγω μοναδικής ικανότητας dio, ακόμα και αν λειπει ο blackmore.
Έμαθα ότι πέθανε το πρωί που έδινα μαθηματικά γενικής στις πανελλήνιες, και όταν πήγα να γράψω ήμουν σαν τη μεγάλη παρασκευή. Χωρίς επίπτωση στο βαθμό μου στο τέλος, ευτυχώς.
Το classic rock αυτού του μήνα, πάντως, έχει ένα πολύ καλό αφιέρωμα με tributes από iommi, butler, hughes και άλλους.
Ναι το πήρα αλλά δεν το διάβασα ακόμα.
Πήρα επίσης και το τεύχος Ιουνίου/Ιουλίου του ελληνικού metal hammer και του Rocking, που είχαν επίσης αφιερώματα στον κοντό.
Μέχρι τώρα διάβασα μόνο το αφιέρωμα του Rocking, και ομολογώ οτι δεν το φχαριστήθηκα. Ασε που είχε και λάθη [-X
Αντίθετα, μου άρεσε πολύ το editorial :thumbup:
Ναι το Hard Rock εννοώ, sorry !!!
Το δικό σας είναι μια χαρά, άλλωστε ο Αντώνης Μουστάκας είναι huge Dio fan
Kangouras έχεις καμιά επιπλέον πληροφορία για το show το Σάββατο ???
Κάτι μου λέει ότι θα ζήσω ιστορικές στιγμές
Α, θα πάς στο High Voltage; Πολύ ωραία.
Θα είναι και κάποιοι φίλοι μου εκεί, οι οποίοι επειδή για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραστούν στην κηδεία στο LA, το θεωρούν και σαν “υποχρέωσή τους” να πούν το τελευταίο αντίο στον Ronnie, έστω και με αυτό τον έμμεσο τρόπο …
Εγώ από την μεριά μου το σκέφτηκα καλά, το ζύγισα καλά, και αποφάσισα να μην πάω.
Μπορεί να είναι κάποιοι φίλοι μου (όπως προείπα) στο ακροατήριο, μπορεί να είναι και στα παρασκήνια τα φιλαράκια μου οι roadies, αλλά δεν θα είναι εκεί ο Ronnie.
Δεν νιώθω οτι είμαι έτοιμος ακόμα, να δω τον Tony, τον Geezer και προπάντων τον Vinny (με τον οποίο έχω φιλικές σχέσεις, σε σύγκριση με τους άλλους δύο), να είναι στην σκηνή με άλλο τραγουδιστή. Και πάνω από όλα δεν είμαι έτοιμος να ακούσω τα τραγούδια του από άλλον τραγουδιστή.
Σίγουρα θα είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση, μια πολύ ωραία χειρονομία, τα παιδά των Sabbs μαζί με τον Glenn και τον Lande θα κάνουν το καλύτερο για να τιμήσουν τον τεράστιο κοντό … αλλά εγώ δεν είμαι έτοιμος γι αυτό.
Καλά να περάσετε λοιπόν όσοι πάτε, ο Ronnie θα είναι μαζί σας από ψηλά, κι εγώ θα περιμένω να διαβάσω τα reports σας, και να δω τα video σας στο youtube
Kangouras thx για τα καλά σου λόγια, θα κοιτάξω να περάσω όσο καλύτερα μπορώ :D:D
Και θα πω και ένα αντίο στον Ronnie και από όλους εσάς
Απλα ανατριχιλα και σε ζηλευω που το ακουσες ζωντανα αυτο το [SIZE=“3”]ΕΠΟΣ[/SIZE] απο τον [SIZE=“3”]ΕΝΑΝ[/SIZE]… Ισως το καλυτερο τραγουδι που γραφτηκε ποτε και σιγουρα η [SIZE=“4”]ΚΑΛΥΤΕΡΗ[/SIZE] ερμηνεια που εγινε ποτε…
Ελπίζω η παρουσία του Ronnie να είναι έντονη παντού.
Ελπίζω ο Tony και ο Geezer να πουν μερικά λογάκια στην μνήμη του, ελπίζω η σκηνή να είναι γεμάτη από φωτογραφίες του,ώστε να νιώσετε κι εσείς λίγη από την ιερή συγκίνηση που ένιωσα στο memorial … κι ελπίζω να βγάλετε τα λαρύγγια σας, φωνάζοντας Dio, Dio !
Ronnie, sorry αρχηγέ, αλλά δεν μπορώ να παραστώ … δεν μπορώ να διαχειριστώ την απουσία σου ακόμα…
27/7/2009 - 27/7/2010
1 χρόνος ακριβώς από τότε που ροκάρισε συθέμελα την Αθήνα για τελευταία φορά …
1 χρόνος ακριβώς από την τελευταία φορά που τον είδα και του μίλησα …
.
Kangoura διαβάζεις μεταλ χαμμερ;
υπαρχει σε 2dvd αυτη η εμφανιση…
Ενας χρονος περασε… Θα μου μεινει αξεχαστη αυτη η μερα, η αποδοση του επι σκηνης ηταν απλα [SIZE=“4”]ΟΝΕΙΡΙΚΗ[/SIZE]και [SIZE=“4”]ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ[/SIZE]… :bow2:Αναμνησεις που θα κουβαλαω μια ζωη…
Most users ever online was 247, 16-05-2010 at 23:47.
Πωωωω τώρα το είδα… ήταν τότε που επιβεβαιώθηκαν οι φήμες
Ναι ρε γμτ. Ο κοντός ήταν απίστευτος εκείνο το βράδυ και η ερμηνεία του σε μερικά κομμάτια ήταν απλά ανατριχιαστική. (Heaven and hell, Children of the sea, Falling off…, I) Θυμάμαι ότι δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Θεός…Ποιος να μας έλεγε τι θα συζητάγαμε ένα χρόνο μετά. Π…άνα ζωή…
Αστα να πανε ρε πουστη… Εγω οταν ειχε τελειωσει τοτε η συναυλια παραμιλουσα με την [SIZE=“3”]ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE] του και σκεφτομουν ποτε θα τον ξαναδω… Αλλα η ζωη ειχε αλλα σχεδια…
Η μόνη έκφραση που άκουγα γύρω μου στην περσινή συναυλία ήταν το απλά “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ”
Τι να πεί κανείς…ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Κ ενώ είχα κανονίσει για Λονδίνο να πάω για το live κ να φύγω αμέσως μετά, δεν πήγα. Μάλλον καλύτερα δεν ήθελα να πάω…αφού ο ήρωάς μου δε θα ήταν εκεί…
Προχθές έβλεπα με τη σειρά τα βιντεάκια απο το live στο youtube κ έλεγα δεν μπορεί, δε γίνεται να μας τον πήρε η ζωή τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα.
Έλαβε κανείς σας το Memorial Package?