Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Ενα πολύ ωραίο tribute από τους TS. Thanx Dee !

.

To Eightball club στην Θεσσαλονίκη, οργανώνει μια Dio-Night την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=128192230551821&ref=mf

http://www.eightballclub.gr/?cat_id=8&art_id=484

Όσοι πιστοί, προσέλθετε !

Θα είμαι κι εγώ εκεί , και θα συνεισφέρω στην ροή του προγράμματος, φέρνοντας και κάποια αδημοσίευτα μέχρι στιγμής videos από την προσωπική μου συλλογή, από τις επισκέψεις του Ronnie στην Ελλάδα (υποδοχές στο αεροδρόμιο, private birthday party στην Αθήνα, σκηνές από back stage sessions, memorial service κλπ)

Μπραβο στον Dee και σε ολο το συγκροτημα, πολυ καλη εκτελεση του [SIZE=“3”]ΕΠΟΥΣ[/SIZE] αυτου… Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ειμαι στο Eightball, μενω Αθηνα, αλλα ευχομαι να περασετε τελεια οσοι πατε, σε μια βραδια αφιερωμενη στον DIO, στον [SIZE=“3”]ΓΙΓΑΝΤΑ[/SIZE] της μουσικης που ολοι αγαπαμε…

Φάνηκε σε κανέναν άλλο τρομακτική ομοιότητα στην χροιά του Dee και του Dio?? Χροιά έτσι;; όχι ίδιο επίπεδο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι, κατάλαβα τι λες. Δεν έχεις άδικο. Το “πάει” πολύ σωστά το κομμάτι και όσο και αν η φωνή δεν (θα μπορούσε ποτέ να) είναι ίδια, υπάρχει ομοιότητα.

10 Ιουλίου σήμερα και ο Ronnie θα γιόρταζε τα 68α γενέθλιά του …

Γυρνώντας τον χρόνο 5 χρόνια πίσω, στις 10 Ιουλίου 2005, ο Ronnie γιόρτασε τα γενέθλιά του στην Αθήνα, σε ένα πάρτυ-έκπληξη που του ετοιμάσαμε το ελληνικό fanclub του.

Για όσους έχουν facebook, μπορούν να δούν το βιντεάκι που ετοίμασα, από εκείνη την αξέχαστη βραδιά :

Αυτός που μεταφέρει την δεύτερη τούρτα, είμαι εγώ …

Τρομερές στιγμές, τρομερές αναμνήσεις

Ναι πραγματικά θα έχει πολύ κόσμο σήμερα σε μια φωτεινή γωνιά του ουρανού…όλοι θα περάσουν απο τον Ronnie, και ο Bonham, και ο Randy και ο Chuck και ο Dime και ο Jimi και ο Clif και ο Cris… και πολλοί άλλοι…:frowning:

Θα δω το βιντεο με την πρώτη ευκαιρία Kangoura. Σίγουρα θα είχατε ετοιμάσει κάτι το εξαιρετικό… Μπράβο σας που μέσα στο καθημερινό σας τρέξιμο καταφέρατε να βρείτε χρόνο (και χρήμα υποθέτω) για την αγάπη σας για τον Ronnie και απο ότι έμαθα κάποια στιγμή χωρίς καμμιά βοήθεια…

Κρίμα που δεν είναι πιά μαζί μας για να δώσει και να πάρει αγάπη, σεβασμό και αλληλοεκτίμηση…

Για μας θα ζεί για πάντα…

Kangouras το ξέρεις οτι ζηλεύουμε όλοι, έτσι? ήσουν πολύ τυχερός

προχθές πήγα στον παθολόγο μου και είδε στο περιοδικό τον dio και έπρεπε να δεις πως μιλούσε για αυτόν…!!
και πριν από μισό χρόνο μου έλεγε τα ιδια και ο καρδιολόγος …!!!
αναγνώριση και απο τον ιατρικό σύλλογο…:stuck_out_tongue:

*αλλο ζήλια και άλλο φθόνος…

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες απο τον Iommi τόσο για το πώς βρέθηκε ο Ronnie στους Sabbath όσο και για το πώς ενώ η θεραπεία πήγαινε καλά, τελικά στράβωσαν όλα…

Μετάσταση στο συκώτι λοιπόν … την στιγμή που όλα είχαν αρχίσει να στρώνουν …

Από τέτοιες καταστάσεις δύσκολα γλυτώνει κάποιος, όσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ και να’ταν:):!:

Δυστυχως ετσι ειναι… Αλλα ο DIO δεν πεθανε, απλα πηγε αλλου να συνεχισει να μαγευει με την φωνη του…

Προχθές, Σάββατο 10 Ιουλίου, μαζεύτηκαν στο Las Vegas όλοι οι συνεργάτες του Ronnie (managers και όλο το road crew) για να γιορτάσουν τα γενέθλια …

Το videaki με τα γενέθλια στην Αθήνα που ετοίμασα, και τους έστειλα μέσω facebook, είχε την τιμητική του από ότι μου είπαν, στο γλέντι στο Las Vegas. Τους ξύπνησε πολλές ωραίες αναμνήσεις , μια και οι περισσότεροι ήταν παρόντες εκείνη την βραδιά του 2005, και είχαν φάει και τούρτα :slight_smile:

Nα πώ και κάτι ποδοσφαιρικό:

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά θεωρώ ότι την καλύτερη παρουσία στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, την είχαν οι φίλαθλοι της Xιλής. Κι ας μην είχαν Larissa Riquelme :slight_smile:

Respect στον Χιλιανο οπαδο… :respect:

2 μήνες χωρίς τον μεγάλο κοντό …

Και τα tributes συνεχίζουν ακάθεκτα, σε κάθε μεριά του πλανήτη …

Δείτε αυτό. Εξαιρετικό

Εχουν περασει 2 μηνες και ακομα δεν λεω να το πιστεψω… Δεν το εχω συνειδητοποιησει, δεν θελω… Προχτες ακουγα παλι το Rising απο Rainbow και το The Last In Line και ανατριχιαζα ολοκληρος…

Ακούω το υπέρτατο Stargazer… σαν ψέμα μου φαίνεται ότι πέρασαν 2 μήνες (και κάτι)…

Με βεβαιότητα πλέον μπορώ να πω ότι ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ δεν θα πεθάνει ποτέ!!!

Η μουσική που άφησε ο Ronnie πίσω, όλη αυτή η τεράστια μουσική κληρονομιά, δεν πρόκειται να σβήσει, να χαθεί. Θα μείνει για πάντα ενεργή, θα ακούγεται και θα τραγουδιέται για γενιές και γενιές.
Με αυτή την έννοια, ο Ronnie νίκησε τον θάνατο με τρόπο συντριπτικό και μεγαλόπρεπο.

Ναι, θα μας λείψει η “ύλη” του, θα μου λείψει το οτι δεν θα τον αγκαλιάσω ξανά ποτέ, αλλά έχω τις αναμνήσεις, και πάνω από όλα έχω την μουσική και τους στίχους του. Κι αυτά δεν μπορεί να μου τα πάρει κανείς.

Στις 13 Νοεμβρίου, στο Μιλάνο, θα γίνει μια συνάντηση της Dio family, όλων των κορυφαίων οπαδών του Ronnie παγκοσμίως, όλων αυτών των οπαδών που κλήθηκαν ονομαστικά και έδωσαν παρόν στην κηδεία του.

Στο Μιλάνο λοιπόν, θα διοργανωθεί ένα ειδικό Dio tribute weekend.
Θα μαζευτούμε στο κτήμα ενός ιταλού fan, λίγο έξω από το Μιλάνο, θα κατασκηνώσουμε εκεί, θα φέρει ο καθένας φωτογραφίες, bootlegs, videos από την προσωπική του συλλογή, και θα περάσουμε ένα weekend αφιερωμένο στον κοντό.
Και βέβαια το weekend θα ολοκληρωθεί, με μια prive συναυλία σε ένα club στο Τορινο, οπου μια ιταλική Rainbow tribute band με έναν καταπληκτικό τραγουδιστή (και φίλο), θα δώσει συναυλία με τραγούδια από όλη την καριέρα του Ronnie .

Είμαι σίγουρος οτι κάποιος από εκεί ψηλά στον ουρανό, θα χαμογελά έτσι όπως θα μας βλέπει όλους μαζεμένους … όπως όταν πηγαίναμε backstage στις συναυλίες του …

Να και μερικά βιντεάκια μου, από την ιταλική αυτή μπάντα :

Έβλεπα πάλι αυτό και συγκινήθηκα…

http://www.youtube.com/watch?v=hJAhaaL0VGc

Τι να λέμε τώρα…

:cry::cry::cry::cry:

P.S. Kangoura πάρε με και μένααααααα :stuck_out_tongue: