Αυτό το “Most users ever online was 247, 16-05-2010 at 23:47.” καθε φορά που μπαίνω με “ριχνει”… Καταραμένη μέρα…
Πολλά φιλαράκια με τα οποία κατάφερα να βρεθώ το καλοκαίρι να πούμε δυό κουβέντες παραπάνω απο τα συνηθισμένα, το ίδιο μου είπαν. Παγωμάρα, άρνηση να το δεχτούν.
Πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω βάλει ακόμα κανένα δίσκο στο πικαπ, κανένα cd στο player, κανένα dvd και πιθανότατα θα αργήσω πολύ ακόμα.
Ρίξτε μια ματιά στο official, έχει update με upcoming releases…
Δεν ξέρω αν είχατε παρατηρήσει στο παρελθόν, ότι συχνά ο ronnie (είτε με τους DIO, είτε με τους ΗnH) επισκέπτονταν μια μικρή βουλγαρική πόλη, ονόματι Kavarna
Πάντοτε ήθελα να του το ρωτήσω,τι διάολο είχε η Kavarna και πήγαινε εκεί,αντί να έρθει ας πούμε στην Θεσσαλονίκη :lol:
Αλλά όποτε βρισκόμουν μαζί του, είχαμε τόσα άλλα πράγματα να πούμε, που το ξεχνούσα.
Το θέμα της Kavarna μου ήρθε και πάλι στο προσκήνιο πριν μερικές εβδομάδες, όταν τυχαία έμαθα ότι εκει ετοιμάζονται να στήσουν ένα άγαλμα για τον Ronnie ! Είδα μάλιστα και την μακέτα του αγάλματος, κι έπαθα πλάκα !
Άρχισα λοιπόν να ψάχνω το θέμα, ήρθα σε επαφή με έναν βούλγαρο δημοσιογράφο και τελικά έλυσα το μυστήριο!
Η Kavarna λοιπόν, έχει για δήμαρχο έναν 40άρη μεταλλά (ο επονομαζόμενος και metal mayor), ο οποίος έχει φέρει στην πόλη του πολλά μέταλ συγκροτήματα, μεταξύ αυτών και τον Ronnie (και προφανώς, συνάντησε τον κοντό, του μίλησε, και “κόλλησε” μαζί του … τον καταλαβαίνω τον άνθρωπο)
Δείτε εδώ :
Εμαθα λοιπόν, οτι τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα γίνουν μέσα στο φθινόπωρο, με κάθε επισημότητα, παρουσία της Wendy Dio αλλά και του αμερικάνου πρέσβη της Βουλγαρίας !
Και το καλύτερο από όλα (για μένα) : o βουλγαρος δημοσιογράφος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για εμένα (ως φίλο του κοντού, μέλος της dio-family κλπ) , και ο Δήμαρχος ζήτησε να με γνωρίσει από κοντά, και με προσκάλεσε στην εκδήλωση!!!
Μια και θα έρθει και η Wendy, άρα θα είναι κάτι εντελώς επίσημο και από την μεριά του Dio, σκέφτομαι να πάω …
Σχετικά με τις (επανα)κυκλοφορίες των Dio που έχουν προγραμματιστεί και πριν αρχίσει κι εδώ ο κόσμος να μιλάει για ξεπούλημα και άλλα τέτοια χαριτωμένα, μια ανακοίνωση από την Niji Entertainment:
[SPOILER]I posted this a few times, but since we have so many new fans on our page (Welcome Everyone!), I feel the need to post this again so everything is VERY clear! The Niji Entertainment Group was started by both Ronnie and Wendy Dio. Ronnie was very excited that his music was getting the special touch and extra care and love that it deserves! Ronnie came up with many of the projects that we are working on and getting ready to release while he was alive, including the “Donington” CD and “For The Record: The Complete Dio Vinyl and CD Box!” For some of you to suggest that this is a “cash grab,” please get your facts straight before you post a comment! Again, Ronnie and Wendy started this label while Ronnie was alive! We are carrying out his wish! Ronnie was so happy that these projects were coming out and they ARE coming out! I personally made Ronnie a promise three days before he passed while holding his hand that everything that we release would be just the way he would want it, superior sound, the best packaging and specially priced so his fans can afford the music! Ronnie was very interested in having a statue/action figure made and again, we carried out his wish with the limited edition Rock Iconz statue from Knucklebonz that will be out later this year! There are many other projects that Ronnie was aware of that we will be releasing in the coming years! So again, before anyone posts comments about “Cash Grabs” or “Exploiting,” please read this and I’m sure it will clear up any doubts that you have! Ronnie was one of the nicest people I ever knew and I’m proud to say that he was my friend! I loved him very much! This page was created for the WONDERFUL Dio fans all over the world! This is a place to celebrate his life and incredible music, share stories, post videos, photos and comments! All fans are welcome, from all over the world, no matter what language you speak! Bashing of any kind will no longer be tolerated and any fan that harresses or bashes other fans will be banned from the site by the Administrator of the page! Again, I’m sorry that I even have to post this or explain myself to the very small minority of troublemakers. Our page grows every day and we love hearing from all the fans! We all miss and love you Ronnie!
Dean Schachtel, GM, Niji Entertainment Group[/SPOILER]
Η αλήθεια είναι ότι όλα τα συγκροτήματα που υπάρχουν τόσα πολλά χρόνια, έχουν μαζέψει αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό και κάποια στιγμή το βγάζουν προς τα έξω με τη μορφή remasters, live albums, etc. Απλά, δυστυχώς ο Ronnie δεν πρόλαβε να το επιβλέψει και απ’ ό,τι λένε στο κοντινό του περιβάλλον, το είχε στα υπόψη του.
Οπότε για μένα δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτόν στην όλη υπόθεση, ειδικά αν πρόκειται για προσεγμένες κυκλοφορίες που τιμούν τη μνήμη αυτού του μεγάλου τραγουδιστή.
Συμφωνω σε αυτο με τις κυκλοφοριες που θα γινουν με το λογοτυπο DIO απο εδω και περα… Ειναι καλοδεχουμενες με βασικη προϋποθεση να ειναι προσεγμενες και να μεγαλωνουν και αλλο τον μυθο του DIO…
Mike Tramp, former frontman of White Lion and Freak of Nature. Have together with his Rock?n?Roll Circuz band, created a beautiful tribute of epic proportion, to the late Ronnie James Dio. The song clocking in at almost 9 minutes long, takes you through a magical journey of RJD?s life, and you will be left breathless at the end.
Να σας πω την αμαρτια μου, αν ημουνα ο Ronnie, θα θελα καποια στιγμη να με αφησουν να αναπαυθω και να με θυμουνται οποτε πραγματικα υπαρχει λογος.
Ειμαι μεγαλος φαν του Κοντου με Κ κεφαλαιο, επειδη υπηρξε θεορατα μεγαλος αντρας για το μποι του. Οχι μονο ως καλλιτεχνης, αλλα κι ως ανθρωπος απ οσο λενε πολλοι.
Ο ιδιος ο Ronnie δε νομιζω πως θα ηθελε να γινει ολο αυτο ενα μελλοδραμα, ισα ισα ηταν πολυ low profile ανθρωπος στη ζωη του. Προσωπικα επιλεγω να τον θυμαμαι οποτε παιζει ενα κομματι, επειδη ειμαι ατομο που ειδωλοποιει το εργο κι οχι τους ανθρωπους.
Απο την αλλη καταλαβαινω πως καποιοι εδω τον εχουν γνωρισει καλα προσωπικα και βλεπουν το πραγμα λιγο ιδιαιτερα. Ο ιδιος ο Ronnie παντως ακριβως επειδη ηταν τοσο ταπεινος στο βιο του δε νομιζω πως θα ηταν και τοσο ευχαριστημενος.
Κατανοώ το σκεπτικό σου, αλλά από την άλλη, ένα είδος Dio museum, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδρυμα “Stand up and shout” δεν νομίζω να τον έβρισκε αντίθετο.
Ο Ronnie μου είχε πει , οτι στο υπόγειο του σπιτιού έχει αποθηκευμένα πολλά “κειμήλια” του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα το κεφάλι του τεράστιου μηχανικού δράκου που χρησιμοποιούσε στην Sacred Heart περιοδεία του 1985-86
Το σπίτι αυτό είναι ποτισμένο μέχρι τα θεμέλιά του, από την μουσική ιστορία του κοντού
Το σπίτι αυτό δεν το αγόρασε ο ronnie από κάποιον άλλο.
Αγόρασε το οικόπεδο ο ίδιος, και το "έχτισέ"ο ίδιος, με βάση το προσωπικό του γούστο και στύλ, με τα χρήματα που μάζεψε από την εποχή των Sabbath…