γυναικες τι περιμενεις…[-X[-X[-X[-X:)
Οντως και εμενα μου φαινεται ιεροσυλια κατι τετοιο, ενα Dio Museum θα ηταν φοβερη ιδεα και θα το επισκεπτομασταν και θα μας επιανε δεος… Κριμα, ευχομαι να αλλαξει γνωμη η Wendy…
ναι ομως παιδια σκεφτειτε ποσα χρονια ζουσε η γυναικα σ’αυτο το σπιτι με τον ντιο. νομιζω πως ειναι απολυτα λογικο να μην θελει να ζει πλεον σ’αυτο για προφανεις λογους.
τωρα να μιλαμε για “ιεροσυλιες” και τετοια ειναι λιγο αστειο ε. σοβαρευτειτε.
παιδια καντε ερανο,μαζεψτε τα 3 εκατομμυρια κ καντε το σπιτι μουσειο να σας βλεπει ο κοντος απο κει ψηλα πουναι κ να σας χαιρεται
επισης της επιτρεπετε να γνωρισει καποια στιγμη καποιον αλλο ανδρα η ειναι κ αυτο ιεροσυλια ?
χαλαρωστε μιας κ εχετε αρχισει να τριπαρετε…
Το καταλαβαινω να μην θελει να μεινει εκει για ψυχολογικους λογους, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουσε να μεινει αλλου και να γινει καποιο μουσειο εκει… Ειναι πως το βλεπει ο καθενας…
Τα χω πάρει με την Wendy
H Wendy δεν ζούσε σε αυτό το σπίτι. Έχουνε χωρίσει από το 1985.
Δεν έχουν όμως πάρει διαζύγιο, άρα officialy η Wendy είναι γυναίκα του.
Μπορεί να τον στήριξε πάρα πολύ από τότε που ανακαλύφθηκε ο καρκίνος, αλλά εδώ και χρόνια η Wendy συζεί με άλλον άντρα (και συγκεκριμένα με τον αδερφό του Oni Logan)
O Ronnie ήταν ερωτευμένος μαζί της μέχρι τέλους …
Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό το πράγμα, μετά από μόλις 4 μήνες, να βγάζει το σπίτι του στο σφυρί. Σε λίγο θα πουλήσει και τον θρυλικό σταυρό που φορούσε πάντοτε ο Ronnie πάνω του;
Σε ένα άλλο θέμα τώρα.
Εχθές βράδυ έλαβα και επίσημα, την πρόσκληση του metal mayor, να παραστώ στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στην Kavarna. Μια και θα είναι και η χήρα εκεί, θα της πω καμιά κουβέντα μου φαίνεται.
Επίσης εχθές μου πήραν και μια συνέντευξη (οnline), από μια από τις μεγαλύτερες βουλγαρικες εφημερίδες. Θα δημοσιευθεί στο φύλλο του επόμενου Σαββατου
Και τέλος, δείτε κάποιες αποκλειστικές φωτογραφίες από την διαδικασία κατασκευής του αγάλματος. Καταπληκτικό και μπράβο τους !
http://www.kmetal.eu/index.php?do=gallery
.
Κάγκουρα το γράμμα στο χάμερ του Σεπτέμβρη δικό σου είναι;
Nope
Τι έλεγε το γράμμα ; :-k
Τribute στο Dio ήταν. Ξέρεις, όπως γράφεις εσύ περίπου, “ο μεγάλος μάγος που μας έδειξε πως όσο κοντά φτάνεις στο νόημα, το συντομότερο ξέρεις πως ονειρεύεσαι” κλπ. κλπ.
γαμω τα σπιτια πουλαει η Γουεντι!
ξερουμε καμια τιμη?
:lol:
ρε,δε την παλευετε.
Ο ΙΔΙΟΣ λετε να μην ειχε σκεφτει τπτ απο ολα αυτα?
Για να συμβαινει τωρα, παει να πει ή οτι το ηθελε ή οτι απλα δεν τον ενοιαζε.
και στις 2 περιπτωσεις, γκοου Γουεντι ,γκοου!
Ο θρυλος ανηκει στο λαο του!
Είπαμε 3.3 εκ δολλάρια (2.8 εκ ευρώ) κοστολογείται
Αλλά άσε τα σάπια ρε Megatherion
Σίγουρα κανένας συγγενής του μεσίτη είσαι, και πασχίζεις να πουληθεί για να εισπράξετε την προμήθεια !
κοιτα.
Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην μπορει καποιος αλλος να κανει το σπιτι μουσειο.Παιζει απλα η γυναικα να μην την παλευει…να εχει αναγκη το μαρουλι ή γουατεβα.
Στην τελικη, με γνωμονα παντα τη σχεση της με τον Ρονυ αλλα και την οποιαδηποτε μεταξυ τους “αποσταση” , ενας αλλος στη θεση της δεν θα εκανε απαραιτητα κακο στην ολη ιστορια!
παιζει να αγορασω μια 360 αναμνηστικη φωτο του μερους.
ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΖΖΥ ΦΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ/ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ?!?!?
Απο οποια οπτικη και να το δω μου φαινεται λαθος κινηση… Ας ελεγε η Wendy να γινει μουσειο και ας το αναλαμβανε αλλος μετα, θα υπηρχαν ενδιαφερομενοι…
καλα μην εισαι τοσο σιγουρος. κατι τετοιο μπορει να γινει σε εναν οποιοδηποτε αλλο χωρο με λιγοτερα εξοδα . η ας μαζευτουν ολοι οι μουσικοι με τους οποιους εχει παιξει και ας σκασουν τα φραγκα για να γινει αυτο. και στο κατω κατω δεν ηξερε ο ντιο και ξερουν οι οπαδοι του? θα μας τρελανετε τελειως? και οσο για τα περι “ιεροσυλιας” ειμαι σιγουρος πως αν η γυναικα του εβγαζε τα σωβρακα του (σχημα λογου) στο ebay θα βρισκοταν αρκετοι οπαδοι να τα αγορασουν.
αχ πως τυφλωνει η αγαπη του φαν…
καλα ρε παιδια , ο αλλος σας λεει οτι η τυπισσα τον ειχε χωρισει εδω κ 20 χρονια κ ειχε αλλους γκομενους κ εσεις συνεχιζετε κ τριπαρετε ?
δλδ τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβετε οτι η κυρια απλα θελει να μαζεψει το μαρουλι ?
σου λεει κατσε να πουλησω σπιτι,να παρω τα 3 μυρια κ γεια σας παω βραζιλια για ηλιοθεραπεια κ μασαζ απο 5 μαυρους
στα @@ της ο ντιο…απο μεσα θα λεει ‘θεουλη μου φερε εναν αγοραστη για το κωλοσπιτο’
μην ειστε τοσο αθωοι.χεστηκε η κυρια,το χρημα να πεσει κ κλαιν.
(εχει να πεσει bootleg/λαιβ/ακυκλοφορητες ηχογραφησεις του ψηλου…αρμεγμα , οχι μαλακιες)
να γινει πολλ αν τον αγαπουσε η οχι
:lol::lol::lol::lol:
:lol3::lol3::lol3:
Σοβαρα τωρα,κ μενα μαλακια μου φαινεται το ολο θεμα.μουσειο επρεπε να γινει μη τρελαθουμε.ουτε κ να περασει καιρος δε περιμενε για τα ματια του κοσμου!
Ωραια, δεκτο να μην την ενδιαφερει το ολο θεμα και να θελει απλως να παρει τα φραγκα, οπως και δεκτο να μου φαινεται λαθος κινηση, ειδικα τοσο νωρις… Δεν εχει να κανει με απλο τυφλωμα απο την (δεδομενη στην περιπτωση μου) φανατιλα, απλα δεν μου αρεσει σαν κινηση. Και το γεγονος οτι ειχαν χωρισει απο το 1985 δεν νομιζω οτι ηταν γνωστο μεχρι τωρα.
Ωχ ωχ αυτό που φοβόμουν!!! Άρχισαν τα όργανα…
Κατά τη γνώμη μου πάντα, δε νομίζω ο Ronnie μέσα στους φρικτούς πόνους των τελευταίων 10 μηνών να ασχολούνταν με το τι θα γίνει με το σπίτι σε περίπτωση που χαιρετούσε…Στο κάτω κάτω και απο τις τελευταίες συναντήσεις του με τον Butler τους έλεγε οτι όλα πάνε καλά, η θεραπεία αποδίδει και η περιοδεία θα γίνει. Εσείς τι λέτε, να είχε όρεξη για κουβεντούλα με τη Wendy περί σπιτιού και το τι θα γίνει αν…
Όσο για το ότι αποφάσισε να το πουλήσει ήταν αναμενόμενο για μένα. Λόγω του ότι γνώριζα χρόνια ότι δεν είναι πια μαζί απο τα mid 80’s (παρλολο που κράτησε το όνομα για προφανείς λόγους και δεν είναι και τυχαία η περίοδος, θυμηθείτε περίοδος SACRED HEART όπου ο Ronnie είχε ήδη καθιερωθεί με πωλήσεις και χρυσούς δίσκους) δεν ασχολιόμουν παραπέρα. Αλλά μάλλον αυτά που λέγονταν απο τότε επιβεβαιώνονται. Πιθανότατα το όνομα Paul Sortino να μην είναι τόσο τυχαίο.
Μουσείο έρπεπε να γίνει, ίσως και κάποιου είδους (λέω γω τώρα) μικρό ωδείο ένας απο τους ορόφους. Τέλος πάντων αφού είναι στα χέρια της θα το κάνει ότι θέλει και that’s it. Το αν στον κόσμο και στους θαυμαστές του δεν κάθεται καλά, πιστέψτε με, στο ^%$ της. Οπότε ας μην σκάμε άλλο πια για αυτό.
Ας μην μιλήσω για το θέμα του μανατζαρίσματος και συγκρίνουμε άλλα και άλλα μανατζμεντ, γιατί απο όπου και να το πιάσω, ο Ronnie μου φαίνεται ο πιο “αδικημένος” απο τους μεγάλους.
Τέλος, περιμένετε εκτός απο τις εκατοντάδες κυκλοφορίες (bootleg, box set, blue ray, dvd και της παναγιάς τα μάτια) να ανοίξει και το on line store στο official site που έχει δηλώσει ότι θα βγάλει και merchandise απο τις περιοδείες των 80’s που έχει ξεμείνει στις αποθήκες!!! Καθίστε, έχει ψωμί το θέμα λέμεεεεε
ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ που παρακαλάγαμε στις επανεκδόσεις να βάλει και κάτι παραπάνω για τους οπαδούς? Κάτι για να τους τιμήσει όπως κάνουν όλοι, αφού απο ότι φαίνεται υλικό υπάρχει και live και όχι…
Τέλος πάντων το θέμα σηκώνει μεγάλη κουβέντα και ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ιδιαίτερα αυτά που ανέφερε ο κάγκουρας γιαυτό όσοι μαθαίνουν για το σπίτι το θεωρούν αυτονόητο “λόγω αναμνήσεων”!!!
Κάγκουρα, η Βουλγαρία είναι κοντά, κανόνισε…