Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Σωστός !

Είπα να μην αναφερθώ καθόλου στο θέμα Sortino, μην βγάλω κι άλλα άπλυτα στην φόρα … Ειχε και το θράσος να έρθει να τραγουδήσει και στο memorial …

΄
Και βέβαια στο official forum 2 φορές ανοίχτηκε topic για το συγκεκριμένο θέμα και τα παιδιά συζητούσαν τα τυπικά χωρίς να επεκταθούν όπως κάναμε εμείς εδώ.

Τα topics εννοείται ότι όχι απλά κλειδώθηκαν αλλά διαγράφηκαν εντελώς…

ρε παιδια ο αν8ρωπος αν η8ελε μουσεια κλπ
8α ειχε βαλει ορο στη δια8ηκη του να μην πουλη8ει το σπιτι και να γινει μουσειο
προφανως δεν τον ενδιεφερε τι 8α γινει απο τη στιγμη που αυτος φευγει
αλλιως 8α μπορουσε ακομη και της εχει απογορευσει να κυκλοφορησει οποιοδηποτε μπουτλεγκ,σιντι,αφισα κλπ
προφανως τα ειχαν βρει μεταξυ τους σαν ζευγαρι/φιλοι/γουατεβερ μετα απο 20 χρονια οποτε
απο τη στιγμη που η τυπισσα μπορει και το πουλαει σημαινει οτι αυτος της το επετρεψε.

ολα τα υπολοιπα 'τον αγαπουσε,δεν τον αγαπουσε,8ελει να βγαλει λεφτα κλπ" ειναι αστεια νομιζω

Για διαφωτιστε λιγο και τον λαο του ροκιν ρε παιδια…

Κυκλοφορούσε για ένα “θεματάκι” μεταξύ τους. Αυτό.

Απο το live του Ozzy στο Μιλάνο:
http://www.youtube.com/watch?v=jzfZ_2Yynt0&feature=player_embedded#!

Και χτες ο Ozzy αφιερωσε το Road To Nowhere στον DIO και μπραβο του για αυτη του την κινηση, παρα την οποια εχθροτητα υπηρχε…

μπραβο στον οζζυ!!!

Σορυ κιολας αλλα μεγαλη υποκρισια… Ολο μαλακιες αυτος ο Οζυ. Ποτε δεν τον συμπαθησα. [-X

Δεν μου φανηκε υποκρισια, το οτι ειχαν μια επαγγελματικη εχθρα δεν σημαινει οτι χαρηκε με τον θανατο του DIO… Και η εχθρα αυτη πιο πολυ απο την Sharon και τους manager δημιουργηθηκε…

Μπορει αυτο το θρεντ να αλλάξει δεν χρειάζεται να βλέπουμε συνέχεια τον μακάβριο τιτλο το ξερουμε …

Ο RONNIE JAMES DIO ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

O θρυλικός τραγουδιστής θα γίνει άγαλμα! Έτσι ανακοίνωσε ο ραδιοσταθμός Radio Bulgaria, δίνοντας την πληροφορία πως στην πόλη της Καβάρνα, η οποία βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, θα ανεγερθεί ένα άγαλμα ύψους 1,5 μέτρου, το οποίο θα φιλοτεχνηθεί από τους γλύπτες Alexander Petrov και Krasimir Krastev-Lomsky και το ζωγράφο Ivan Stratiev. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Dio ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους Metal καλλιτέχνες που έπαιξε στο φεστιβάλ της Καβάρνα, ένα φεστιβάλ του οποίου εμπνευστής είναι ο ίδιος ο δήμαρχος της πόλης, Tzonko Tzonev!

#-o Τι να πει κανείς, όταν οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι φτιάχνουν αγάλματα για ανθρώπους που δεν τους πρόσφεραν τίποτα, δηλαδή μάλλον θα ποντάρει στην ψήφο “των νέων” η των μεταλάδων ο δήμαρχος Tzonko Tzonev με αυτή την κίνηση! Όπως το πάρκο στο Μαρούσι που αφιέρωσε ο Πατούλης στον Ξυλούρη, λες και είχε ουδέποτε ο Ξυλούρης σχέση με το Μαρούσι, μόνο και μόνο επειδή ποντάρει πως θα πάρει την ψήφο περισσότερων Κριτικών με αυτή την κίνηση. Εμετικοί, τίποτα άλλο. [-X

Δηλαδη επρεπε να προσφερει κατι συγκεκριμενο στην Βουλγαρια;

Για την προσφορα του τοσων χρονων στην μουσικη και για την σεμνοτητα του τον τιμουν…

Δεν το θεωρω καθολου κακο :wink:

καλα ρε Yojimbo
ελεος
ολα πρεπει να χουν πολιτικη υποσταση?
και αν ναι,
εδω διαβασες οτι ο δημαρχος ειναι πισω απο το μεταλ φεστιβαλ της πολης του.
τι να του προσφερει παραπανω ενα αγαλμα ενος μουσικου, τη στιγμη που κανονιζει καθε χρονο και να ψυχαγωγει τους “ψηφοφορους” του, αλλα και να κινει το χρημα στην πολη του (ξενοδοχεια,εστιατορια,συγκοινωνιες κλπ κλπ)???

και ο coverdale στο κυνηγι των ψηφων!!!

εδιτ : η φωτο ειναι παρμενη απο την Καβαρνα

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο (τον δήμαρχο), και όντως μπορεί να έχετε δίκιο, και να είναι ο καλυτερότερος. :stuck_out_tongue: Όμως από τους δικούς μας τους λωποδύτες (και πολύ light χαρακτηρισμός είναι αυτός για την ελληνική πραγματικότητα) έχω μάθει να αμφισβητώ πως υπάρχουν καλές προθέσεις πίσω από τέτοιες ας πούμε “ασυνήθιστες” πράξεις.

Επειδή θα παραστώ στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος (ο ίδιος ο δήμαρχος με έχει καλέσει, και θα καλύψει και την διαμονή μου), κι επειδή ξέρω λίγα πράγματα παραπάνω, έχω να πω τα εξής :

O τύπος είναι μεταλλάς, και έχει καταφέρει να κάνει θεσμό ένα metal festival στην Kavarna κάθε καλοκαίρι. Εχουν παίξει εκεί πολλά μεγάλα ονόματα, και ο Ronnie έχει πάει εκεί 4 φορές.

Δεν είναι θέμα ψηφοθηρίας. Ο άνθρωπος κάνει την τρέλλα του, και μπράβο του, γιατί το γουστάρουμε όλοι.

Σας παραθέτω το τελευταίο του μήνυμα που μου έστειλε πρίν λίγες μέρες :

"Ronnie did indeed have a special connection with Kavarna. I myself don’t know what it is. I remember, that Wendy gave me a T-shirt, which was black, but when its left in the sun throughout the day, it shines in the evening. I showed up with that T-Shirt at Billy Idol’s concert and when he saw me, he wanted immediatly to exchange shirts. I refused.

The idea about the festival was born spontaneously. Noone knows how Kavarna became such a center-point for the rock/metal genre. We didn’t do any miracles, but the musicians were speaking amongst themselves how pretty and nice it was in Kavarna, so we didn’t have issues inviting anyone, not only Dio. Alice Cooper, Motorhead, Robert Plant, Manowar, Scorpions several times, Glen Hughes, Slayer, Mottley Crue, Dream Theater and a lot more. Kavarna is a spell, come and see it for yourself! I’m personally inviting you."

Για τους Θεσσαλονικείς : Dio Live Tribute

Kavarna; Εκει δεν ειχαν φερει τον Sebastian Bach να παιξει δωρεαν; Μαζεψε γυρω στα 12 χιλιαδες ατομα και το ειχε διοργανωσει ο Δημος, νομιζω. Το θυμαμαι γιατι ημασταν σε φαση ‘‘κοιτα να δεις τι γινεται στη Βουλγαρια’’ εκεινο το καιρο.

Αν δε με απατά η μνήμη μου είχε καλέσει και τους DIO παραμονή πρωτοχρονιάς (δε θυμάμαι ποιάς χρονιάς…γεράματα!) και μάλιστα κάποιο γνωστό μου άτομο που παραβρέθηκε μου είπε οτι η μπάντα έπαιζε έξω με μπουφάν γιατί το είχαν δαγκώσει απο το κρύο!

Πώς κάνουμε εμείς εδώ παραμονή πρωτοχρονιάς που ο εκάστοτε δήμαρχος καλεί στην πλατεία Συντάγματος π.χ. διάφορους “καλλιτέχνες” και καλά για να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου? Καμμία σχέση! Εκεί γιόρταζαν την αλλαγή του χρόνου με τον Ronnie και την παρέα του! Τι καλύτερο!

@Yojimbo Διαβασε και τα post λιγες σελιδες πισω… Ο δημαρχος ειναι οντως μεταλλας δεν εχει να κανει με ψηφους κτλ, το κανει γιατι ετσι νιωθει οτι τιμαει τον DIO και την προσφορα του στην μουσικη… Πολυ καλη κινηση, χωρις καμμια σκοπιμοτητα.