Απλα [B]ΤΡΑΓΙΚΟ[/B]Ι… Δεν ειναι δυνατον να εχουν τετοιες τιμες… Πανε να βγαλουν παραδακι, χρησιμοποιωντας το ονομα του DIO… Κατι που αν ηταν ακομα κοντα μας δεν θα γινοταν ποτε… Κριμα, απλα κριμα…
Ίσως ο Kangouras που απ’ ό,τι έχω καταλάβει είναι πιο “χωμένος” στα του Dio και έχει διαύλους επικοινωνίας με management etc., μπορεί να κάνει μια νύξη για το απαράδεκτο της τιμής των μεταφορικών.
(δε νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα βέβαια…)
Πάντως, από εκτός USA δεν θα πρέπει να περιμένουν πολλές παραγγελίες…
Επίσης μπορείτε να μην τα αγοράζετε καν.
Και το amazon{.com/.co.uk} καλό είναι, και κυρίως, πολύ πιο φθηνό.
[B][I]RONNIE JAMES DIO: Official Statue Unveiling To Be Held This Saturday In Kavarna [/I][/B]
[I]The official unveiling of the monument dedicated to legendary heavy metal vocalist Ronnie James Dio in the Bulgarian Black-sea coastal town of Kavarna will take place on October 23 at 2 p.m. (GMT+2 - local time). Dio’s road manager Steve Mignardi and DIO drummer Simon Wright (who also previously played with AC/DC) are expected to attend the event. Sculptors Alexander Petrov and Krasimir Krastev - Lomsky spent two months working on the project, which will be more than two meters in height (approximately six-and-a-half feet) and will be combined with large stones taken from the sea. The statue, which was funded entirely through donations, will be placed in the city’s central park, as part of the soon-to-be built “Alley Of Rock,” a project approved by the City Council four years ago.
According to Radio Bulgaria, the decision to erect the monument was taken by the municipal administration, with the most active proponents being Kavarna Mayor Tzonko Tzonev as well as leading journalists, musicians and singers. [/I] …
Φίλτατε Kangoura (εκτός απο φωτογραφικό υλικό που θα περιμένουμε) καλό θα ήταν να πείς δυό λογάκια για αυτά που γίνονται στο Diocamp στη manager/wife/whatever… αν τη δείς εκεί ε?
Μετά από άπειρο spam στην σελίδα για τον Ronnie στο [B]facebook[/B] με διάφορα προιόντα αποφάσισα να τους γράψω ότι είναι fun page και όχι online shop, αλλά μετά από λίγο απενεργοποίησαν την επιλογή τα μέλη να γράφουν…
Συγχαρητήρια σε όσους σπιλώνουν την μνήμη του τεράστιου Ronnie…
ξεφτιλα ε…ολα για το χρημα…ολοφανερη εκμεταλευση του θανατου ενος ανθρωπου…
αναμενομενο ομως…:)
Πραγματικά ξεφτίλα… κρίμα…
Ευτυχώς που εμείς ξέρουμε ποιος και τι ήταν ο Dio!
Edit: Επανέφεραν τα σχόλια χωρίς το δικό μου φυσικά…
ωχ μωρε λες και ανακαλυψατε χθες το πως λειτουργει η μουσικη βιομηχανια και ολα τα σχετικα. η λες και τα πραγματα ηταν διαφορετικα οσο ο dio ζουσε. οταν βγαινουν ενα σωρο μαλακιες με τη συναινεση του μουσικου τοτε ειναι “ειναι για τον οπαδο”, τωρα ειναι ντροπη. και στο κατω κατω αφου βγαζουν λεφτα καλα κανουν. βρειτε ποιος παει και τα αγοραζει. το χετε ξεχειλωσει το θεμα με τον ντιο. κουραση.
Οποιος κουράζεται με το thread, απλά δεν το διαβάζει, βάζει και λίγο Dio να ακούσει , και ξεκουράζεται
Φεύγω αύριο για Kavarna. Η Wendy δεν θα έρθει τελικά, είναι πολυάσχολη ψάχνοντας αγοραστή για το σπίτι. Την γλύτωσε που δεν θα έρθει, γιατί σίγουρα θα της μετέφερα τα παράπονά μας.
Θα είναι βέβαια ο Steve, που είναι φιλαράκι, αλλά αυτός δεν συμμετέχει στις μηχανορραφίες της Wendy. Θα τα ακούσει όμως αυτός !
Από ότι έχω μάθει σχετικά με την εκδήλωση, θα υπάρξει συνέντευξη τύπου παρουσία δημοσιογράφων από όλα τα μεγάλα media (CNN, Reuters, Euronews κλπ), θα υπάρξει και κάποια συναυλία. Μου ζήτησαν να μιλήσω κι εγώ στην press conference αλλά αρνήθηκα, αλλά ίσως έχω την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης 8)
Α, έχω ετοιμάσει και κάτι special μπλουζάκια να δώσω στον metal mayor και στους καλεσμένους από Αμερική.
Αυτά προς το παρόν.
Τα υπόλοιπα τα λέμε από εκει (ελπίζω να υπάρχει internet στην Kavarna :lol: )
Καλά να περάσεις Kangoura! Δείξε πόσο αγαπάει η Ελλάδα τον Ronnie!!!
Καλο ταξιδι Kangoura και περιμενουμε νεα σου…
@ Vangelis Ρε συ, αμα σε κουραζει μην διαβαζεις το thread, απλο ειναι.
πεταχτηκε η μοιρολογιστρα.
πέθανε και ο Kangouras??? 8O8O8O
ΛΟΛ!!! Στην Καβάρνα για το άγαλμα πάει το παιδί!
:lol::lol::lol:
Και εγώ αυτό είπα όταν το είδα…
ελα κρίμα είναι…έχει και ταξίδι ο άνθρωπος…
I don’t get your point…
Σχετικά με το μαγαζί:
Στα καθ’ ημάς, το shipping έχει πέσει στα $15…
[QUOTE=Kangouras]
Οποιος κουράζεται με το thread, απλά δεν το διαβάζει, βάζει και λίγο Dio να ακούσει , και ξεκουράζεται
…
QUOTE]
Σωστός ο Kangouras.
Κ επίσης αυτοί που παρακολουθούσαν όπως κ γω την πορεία του merchandise του Dio όσο και τις κυκλοφορίες του (όσο ζούσε), τόσο online όσο και σε live shows εντός κ εκτός Ελλάδος, γνωρίζουν ότι ήταν απο τα πιο λιτά χωρίς φρου φρου κ αρώματα. Οπότε εύλογο το να σχολιάζεται πώς έχουν τώρα πια τα πράγματα.