Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

:D:D:D

Παρα πολυ ωραιο!:smiley:

Οχι δεν πέθανα, αλλά έχω “πεθάνει” στην κούραση από το ταξίδι της επιστροφής, και από τα ξύδια που κατανάλωσα παρέα με τον Simon Wright και τον Steve Mignardi όλες αυτές της μέρες

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο αεροδρόμιο της Αθήνας, περιμένοντας την πτήση προς Θεσσαλονίκη. Πέρασα ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ τριήμερο, με φοβερή παρέα από τον Steve και τον Simon, και εκπληκτική φιλοξενία από τον metal mayor, και όλους τους βούλγαρους. Ολοι τους φιλόξενοι, εγκάρδιοι, ευγενικοί και ΑΛΗΘΙΝΟΙ. Οχι δήθεν, σαν εμάς!

Και επειδή βέβαια το πραγματικό ρεπορτάζ και τις σοβαρές φωτογραφίες, θα τις βρείτε μόνο από εμένα, πάρτε τώρα ένα teaser

[SPOILER][/SPOILER]

Αν τα παιδιά από το rocking.gr ενδιαφέρονται, ας επικοινωνήσουν μαζί μου, για να ετοιμάσω κάποιο ρεπορτάζ από το συγκεκριμένο event. Οτι reports κυκλοφορούν στο internet, δεν είναι εκ των έσω, όπως τα έζησα εγώ.

Κι επειδή έχω πάντα κατά νου, την “προσταγή” της Wendy προς το πρόσωπό μου, όταν την είδα στην κηδεία να μου λέει “keep his music alive in Greece” , γι αυτό προτίθεμαι να δημοσιεύσω κάποιο ρεπορτάζ.

Αυτα προς το παρόν

Long Live Dio and rock n roll !

bump, δε μπορώ να το βλέπω τόσο χαμηλά

παιδια κανα νεο εχουμε? τι εγινε με το σπιτι τελικα?

Το νοικιασε ο Kangouras!!

Είχα ακο΄΄υσει κάπου οτι ο Dio ή8ελε να πλήρωνει τον κιθαρίστα του οπώς εναν roadie ???

Πραγματικά τιμά επάξια τον Dio…να βλέπαμε κάτι τέτοιο και στα μέρη μας, που μόνο πολιτικούς τιμούν:):!:

Κάπως υπερβολικό το άγαλμα για ένα τραγουδιστή αλλά πραγματικά είναι πολύ ωραίο.
Το θέμα πάντως είναι να σταματήσουν να παίζουν στα ροκομπαρα/μεταλ κλαμπ μόνο το Holy Diver λες και ο Dio ήταν κανά “one hit wonder”. Έχει και άλλα τραγούδια που αξίζουν.

Δεν το βρίσκω υπερβολικό να πω την αλήθεια. Ο Ronnie ήταν κάτι παραπάνω από ένας τραγουδιστής, ένας καλλιτέχνης.

Όλοι οι άλλοι που γίνονται αγάλματα τι παραπάνω έχουν δηλαδή;

Ήταν μια τεράστια προσωπικότητα που χαίρει της εκτίμησης του μεγαλύτερου μέρους των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτή τη μουσική. Δεν έπεσε ποτέ σε παγίδες βεντετισμού κλπ κλπ. Ήταν με όλους απλός, προσιτός και αληθινός.

Όχι δεν είναι υπερβολή (για μένα τουλάχιστον) και μακάρι και άλλοι άνθρωποι να σκέφτονταν έτσι! :smiley:

οκ…
Δηλαδη, ΤΙ παραπανω ηταν απο ενας τραγουδιστης, ενας καλλιτεχνης?
:-k

Θρυλος.Θεος.Τιτανας.

Θες κ αλλα , ιεροσυλε ?

Χρειάζεστε 114 σελίδες για να πείτε τί ήταν ο Dio;!

λιγες ειναι λες??? :stuck_out_tongue:

Πως τολμας ??? εισαι μαγισσα κ ιεροσυλη

γι’αυτο και

Πφφφ αμέσως να παρεξηγήσεις εσύ νεαρέ :stuck_out_tongue:
Εννοώ ότι μια σελίδα γεμάτη R.I.P., respect, έφυγε ένας ταλαντούχος μουσικός, ένας θρύλος κλπ. νομίζω ότι αρκεί…γιατί σε 114 σελίδες επαναλαμβανόμαστε.

Θρυλος ΚΑΙ Θεος,μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…
Τιτανας…δεν ειναι καν θεος.
Αρα, ενας σπουδαιος καλλιτεχνης,ερμηνευτης.ε?

καντε report να κλειδωθει το thread επειδη ενοχλει την αυτοσυγκεντρωση σας…:slight_smile:

το καταλαβαινω το προβλημα σας…και εμενα με ενοχλει ο γειτονας που ροχαλιζει δυνατα καθε βραδυ και δεν μ αφηνει να κοιμηθω…

Το άγαλμα του Ronnie, είναι μέρος ενός γενικότερου project που έχει στο μυαλό του ο metal mayor της Kavarna

Eχει σκοπό να φτιάξει ολόκληρο RnR Hall of Fame, στο συγκεκριμένο πάρκο, με πολλά αγάλματα rock stars. Aπλά ο Ronnie έκανε την αρχή.

Από ότι μου είπαν, το επόμενο άγαλμα θα είναι ενός βούλγαρου συνθέτη/κιθαρίστα
Και μάλιστα με ρωτούσαν, ποιό να είναι το τρίτο άγαλμα. Σκέφτηκα να τους πω τον Freddy Mercury, αλλά τους έχει προλάβει ήδη το Montreux της Ελβετίας :lol:

Ο DIO εκτος απο την [B][SIZE=“3”]ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE][/B] του, με το ηθος, την γενικοτερη σταση του και τον χαρακτηρα του, ηταν κατι παραπανω απο ενας απλος τραγουδιστης-καλλιτεχνης… Ηταν ειδωλο, συμβολο και πανω απο ολα αληθινος στην ψυχη…