Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

Eγώ έχω τη γνώμη ότι το θρεντ μπορεί να εξακολουθήσει να υπάρχει, εφόσον υπάρχουν πολλοί χρήστες που το τιμούν συχνά, αλλά να αλλάξει ο τίτλος, γιατί δεν είναι πλέον είδηση…

Έντιτ. Συμφωνώ ότι Dio αξίζει αυτό άγαλμα εις μνήμην του.

http://www.rocking.gr/news/Autobiografia_gia_ton_Dio/8433/

Οποτε το καλοκαιρι του 2011 να περιμενουμε την αυτοβιογραφια του DIO… Με λυπει πολυ το γεγονος οτι δεν εκδοθηκε οσο ηταν εν ζωη και δεν ξερουμε αν αυτο που θα εκδοθει θα ειναι κατι που ο ιδιος θα ενεκρινε με τα προσωπικα του κριτηρια… Μακαρι να ειναι κατι προσεγμενο, με σεβασμο προς το προσωπο του και οχι μια αρπακτη για να βγαλουν λεφτα η Wendy και οι παρατρεχαμενες εταιριες…

Αυτο το οτι θα την ολοκληρώσει η Wendy προβληματίζει… Κανονικά θα πρέπει να την εκδόσει μέχρι το σημείο που είχε φτάσει ο Dio και τίποτα παραπάνω.

Kangoura τι θα γίνει με το report απο Kavarna? Έχεις γράψει κάτι κάπου?

Αυτο θα ηταν και το πιο σωστο…

Μόλις σήμερα το πρωί γύρισα από το Μιλάνο, από το πρώτο reunion της ευρωπαικής Dio family. Για όσους διαβάζουν τα post μου, θα γνωρίζουν τι εννοώ με τον όρο “Dio Family” για να μην παρεξηγηθώ.

Πέρασα υπέροχα, μαζί με τα υπόλοιπα “αδέρφια”, μεταξύ των οποίων και οι θρυλικοί Tapio από Φιλανδία, και Thomas από Γερμανία (οι 2 μεγαλύτεροι Dio collectors του κόσμου).

Μιλάμε για Dio fans ιερά τέρατα, που γνωρίζουν τον κοντό εδώ και 25χρόνια (ενδεικτικό ότι ο Thomas πρόλαβε και είδε 182 συναυλίες του Ronnie, από το 1987 και μετά και όλες τους με backstage session !)

Περάσαμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αναμνήσεις από όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον κοντό, με μπόλικη μουσική, videos, προσωπικά bootlegs, εκατοντάδες φωτογραφίες…

Και αποκορύφωμα βέβαια, μια prive συναυλία που δόθηκε προς τιμήν μας, από μια ιταλική rainbow tribute band (όλοι καλοί φίλοι)

Η συναυλία ήταν τρομερή, η μπάντα ήταν σε μεγάλα κέφια, ξεδώσαμε, τραγουδήσαμε αλλά και κλάψαμε (στην εκτέλεση του Catch the rainbow δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου - μου ήρθαν στο μυαλό στιγμές από το memorial στο LA). Kαι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Σας κοινοποιώ μια φωτογραφία από αυτή την συνάντηση (ολοι μας με T-shirts 'Dio Family member") :

[SPOILER][/SPOILER]

Πάρτε και ένα δείγμα μου από την συναυλία, και πείτε μου. Μόνο εγώ ανατριχιάζω ;;;;

.

kangoura συνεχισε να γραφεις φιλε…ολα εχουν πολυ ενδιαφερον!!!

ησουν τιποτα μελος του greek wizards???αν και σε κοβω για προεδρο…:D:D:D

Κι αν σου έλεγα οτι έπεσες 100% μέσα ;

ε ημουν σιγουρος φιλε!!!:D:D:wink::wink::wink:

Και εγω στανταρακι το εκοβα…:smiley:

Ευχαριστώ πολύ τον Αντώνη και τα υπόλοιπα παιδιά από το rocking.gr , για την φιλοξενία του report μου

http://www.rocking.gr/articles/Ena_agalma_gia_ton_Ronnie_Rock_odoiporiko_sti_Boulgaria/8525/

Πολύ ωραίο και περιγραφικό το άρθρο Γιώργο. Μπράβο! :smiley: :smiley:

Πολύ ωραίο το κομμάτι σου Κangouras. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε ευχαριστούμε για κάτι που μας έχεις γράψει για το Ronnie.

Γιώργο, πολύ καλό το άρθρο σου, you rock…

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, o Uli John Roth έρχεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα

Γιατί σας το λέω σε αυτό το thread?

Γιατί τραγουδιστής της μπάντας, θα είναι ο Piero Leporale, ο ιταλός φίλος μου και τραγουδιστής της ιταλικής rainbow tribute band για την οποία σας έχω μιλήσει κατά καιρούς, o οποίος τραγούδησε και στο πρόσφατο Dio family meeting στο Μιλάνο.

Δηλαδή να σε περιμένουμε στο live στη Θεσ/νίκη;

Εχω την εντύπωση ότι θα είμαι με τον Piero και τον Uli, από την στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στην Θεσσαλονίκη :slight_smile:

Χαχαχαχα αυτά είναι! Εεεε ελπίζω να σε πετύχω στο live! :smiley: :smiley:

E φαντάζομαι δεν θα είναι πολλοί με Dio T-shirt εκείνο το βράδυ :stuck_out_tongue:

Χχαχαχαχαχα ε λογικό.

Παρα πολυ καλο το αρθρο σου Kangoura…:thumbup: Σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις εμπειριες σου μαζι μας…