http://www.youtube.com/watch?v=m3twR-_B3r8&feature=player_embedded#!
Καλό κομμάτι και στο slide show μερικές πολύ χαρακτηριστικές φωτο του Ronnie…
http://www.youtube.com/watch?v=m3twR-_B3r8&feature=player_embedded#!
Καλό κομμάτι και στο slide show μερικές πολύ χαρακτηριστικές φωτο του Ronnie…
Εχει ξαναποσταριστει πριν απο πολυ καιρο και ειναι οντως ωραιο τραγουδι. Κριμα που δεν θα μπορεσουμε να ξανακουσουμε καινουριο τραγουδι με αυτη την φωναρα…
Οντως το συγκεκριμένο τραγούδι το είχα ποστάρει, κάπου τον Απρίλιο αν θυμάμαι καλά.
Οσο για το τελευταίο που λες, φίλε Angus, ένα έχω να σου πω : never say never
Κάτι ξέρω …
Πες, πες…
Νομίζω η Wendy είχε πει σε κάποια συνέντευξή της ότι υπάρχουν 2-3 τραγούδια ακόμα για τη συνέχεια του Magica και ότι θα βγουν κι αυτά.
όλο και κάτι θα υπάρχει…
άσε που μπορεί να ηχογράφησε κάτι τώρα στο τέλος…
αλλά από παλιά πάντα υπάρχουν κομμάτια…
επίσης :respect: σε Kangouras για το κείμενο.
Ψόφος ρε που πραγματικά όλοι μα όλοι εκμεταλλεύονται το όνομα του αμέσως το θάνατο του. Στα τάρταρα όλοι.
ΝΤΡΟΠΗ [-X [-X [-X
A ναι; ε αφού το είπε η Wendy δεν υπάρχει λόγος να μην το επιβεβαιώσω κι εγώ.
Υπάρχουν έτοιμα 3-4τραγούδια από το magica 2.
Λείπει μόνο το μιξάρισμα των drums (εχουν ηχογραφηθεί με drum machine)
Σύντομα ο simon θα μιξάρει και τα κανονικά τύμπανά του, και θα είναι έτοιμα.
Στην κιθάρα, ο μεγάλος Doug Aldrich παρακαλω!
(“Ο Ronnie ήθελε να κρατά τις ισορροπίες μέσα στην μπάντα, γι αυτό τα ηχογράφησε αυτή την φορά με τον Doug”, μου είπε ο Simon)
Oταν τελειώσει η Wendy με τα μπαλλάκια του baseball, τις χριστουγεννιάτικες κάρτες (έλεος!) και τις λοιπές παπαριές, θα τα κυκλοφορήσει (λέω εγώ)
Το ερωτημα ειναι το εξης. Τα κομματια ειναι ετοιμα εκτος των drums ή θα κυκλοφορησουν demo εκδοσεις? Γιατι αυτο θα ειναι μεγαλη μαλακια…
UP…
δεν αντεχω (μετα απο τοσους μηνες) να μπαινω στο φορουμ και να ΜΗΝ βλεπω πρωτη-πρωτη την ειδηση του χαμου του Dio.
σοβαρευτειτε παιδια…
δεν κανουμε τπτ αν αφηνουμε το θρεντ να καταποντιζεται.
με ψευτικα ποσοστα θα συνεχισουμε στην Ευρωπη παιδια?
Έτσι είναι. Δεν γίνεται να κάνουμε ένα θρεντ για τα 4, πχ, χρόνια από το χαμό του Ρόνι. Θα πρέπει να το κρατάμε πάντα ψηλά.
R.I.P μιας και ποστάρω 1η φορά σε αυτό το thread…
Εμένα με δεν μου άρεσε ένα πράγμα… Και αυτό είναι ότι μετά το θάνατό του, άρχισαν να βγαίνουν CD, DVD και λοιπά, τα οποία ίσως να μην κυκλοφορούσαν και ποτέ αν ζούσε ο ΜΕΓΑΣ Dio…
Το θεωρώ ντροπή πάντως να εκμεταλλεύονται το όνομά του και τους fans του για να βγάλουν λεφτά τώρα που δεν είναι εδω… Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ…
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω! Τους είχα κράξει στο επίσημο fan page στο facebook γιατί το μετέτρεψαν σε μαγαζάκι αλλά όπως ήταν λογικό τα σβήσανε όλα…
και πολυ καλα τους εκανες!
Πολυ ειρωνια βλεπω σε καποια post και πολυ κουραση ρε παιδι μου… Ενταξει γελασαμε, οκ.
Ναι ρε πούστη…!!
[B]ORDER TODAY TO RECEIVE IN TIME FOR CHRISTMAS!!! Get the complete set of 10 Dio Guitar Picks while supplies last[/B]:!:
[SPOILER][-X και μη χειροτερα[/SPOILER]
Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη εκμετάλλευση του ονόματος κάποιου… Ίσως μόνο του Michael Jackson…
[B][SIZE=“2”]ΝΤΡΟΠΗ[/SIZE][/B]…[-X[-X[-X Προσπαθουν να βγαλουν κερδη απο τον θανατο του…[-X
bump[COLOR=“White”].[/COLOR]
Δε το ήξερα πως πέθανε. Να’ναι καλά το bump. Να πω πως πήρα χαρά μεγάλη?