Πέθανε ο Θρύλος του Μέταλ Ronnie James Dio!

up!!! :wink:

γιατι παρακαλω?:stuck_out_tongue:

Δεν τον ξεχναμε ποτε :wink:

κριμα ρε φιλε,ακομη ξενερωνω που δεν καταφερα να τον δω ποτε live…:frowning:

Με διαφορά το πιο λυπηρό γεγονός της χρονιάς…R.I.P

Σιγουρα το πιο στεναχωρο γεγονος της χρονιας που εφυγε… Το 2010 ηταν η τελευταια χρονια που ηταν κοντα μας ο [B][SIZE=“4”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/SIZE][/B] Ronnie James DIO… Μας λειπεις Ronnie…

bump 2011!

Πραγματικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο τόπικ δεν θα θαφτεί ποτέ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΑΜΩ!!!

Δεν ξέρω αν το μάθατε αυτό :

http://www.cortlandstandard.net/birth.html

PADAVONA ? Pat Padavona, 92, died Dec. 28, 2010 at Cortland Care Center. Services will be held at 11 a.m. Tuesday at Wright Beard Funeral Home, 9 Lincoln Ave., Cortland. Burial will follow in St. Mary?s Cemetery in Cortland. Calling hours will be held from 5 to 7 p.m. Monday at the funeral home.

Ναι, πέθανε ο πατέρας του Ronnie…

Οταν είχα δει τον Ronnie το καλοκαίρι του 2009 στην Γερμανία, και τον είχα ρωτήσει για τα σχέδιά του, μου είχε πει οτι σκοπεύει να κάνει ένα μικρό διάλλειμα όταν γυρίσει πίσω στην Aμερική, και μεταξύ άλλων να δει και τον πατέρα του!
Κουφάθηκα. Ζει ο πατέρας σου; τον ρώτησα.
Ναι, μου είπε. Αλλά είναι 90 ετών, και τα έχει χάσει, και δεν με αναγνωρίζει.
Που και που τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω, “γειά σου πατέρα, είμαι ο Ronnie”, και μου απαντά, “ποιός Ronnie;”

Φαντάζομαι οτι ο πατέρας του ούτε καν θα συνειδητοποίησε τον θάνατο του Ronnie. Kαι καλύτερα βέβαια. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν γονιό.

Τώρα πλέον ο Ronnie έχει και τους δυό γονείς του, δίπλα του.
Αυτά.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας
Το 2010 έφυγε. Θα το θυμάμαι για πάντα με πίκρα. Οχι λόγω κρίσης. Αλλά γιατί μου πήρε ένα μεγάλο κομμάτι της ψυχής μου…

r.i.p. πατερα ronnie

Έφυγε νωρίς :frowning:

Ποσο λυπαμαι που δεν προλαβα ποτε να τον δω live…
:frowning:

Αυτό είναι όντως μεγάλη πίκρα :confused:

ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟΥ ΡΟΝΙ;

Ποτέ!!! Ιεροσυλία!

Πικρα δεν λες τπτ…

[B]Ronnie James Dio ?The Last In Line? Official RIAA platinum plaque

[/B]http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110635093080

Στο σφυρι !

Οτι παρεις 100 και τα ρεστα…

Τουλαχιστον ειναι παρηγορο το οτι οποιοι μαζεψουν τετοια memorabilia θα τα εκτiμησουν περισσοτερο απ΄τη Wendy.

Άντε μωρέ τη γαμιόλα. Χειρότερη και από την Sharon!!! Ψόφος σ’αυτήν και σε όσουε εκμεταλλέυονται το όνομα του υπέρτατου!!!

Όσο και αν έχει αποδείξει ότι τη νοιάζουν τα φράγκα, το συγκεκριμένο αντικείμενο φαίνεται ότι το έβγαλε στο σφυρί η δισκογραφική Universal (Seller info: universalmusicgroup) και νομίζω ότι πέρα από τους καλλιτέχνες, ένα αντίγραφο χρυσών/πλατινένιων δίσκων κρατάνε και οι δισκογραφικές.

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια!

Nαι εντάξει δεν αντιλέγω απλά μου έσκασε πάλι! :stuck_out_tongue:

Δεν μιλούσα απλά για το συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά αυτό που γίνεται εδώ και 7 μήνες είναι σιχαμένο!!!