Εχει πεσει μεγαλη εκμεταλλευση πανω στο ονομα του [B]ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ[/B] και κατι τετοιο ειναι απαισιο και μονος σκοπος ειναι το κερδος… Αισχος.
Απο τη facebook σελίδα του Ronnie:
[I]100% of the $$ raised goes to the T.J. Martell Foundation for Cancer, AIDS and Leukemia Research. Own a piece of Ronnie James Dio History and a help raise $$$ for Cancer research at the same time! Ronnie would be proud!![/I]
Παρά ταύτα όμως δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με Astaldo και Angus για τη μαντάμ…Ελπίζω τουλάχιστον τα εσώρουχά του να μην τα βγάλει κ αυτά στο σφυρι.
Κατά πρώτον, σε κάποιο tweet του Glenn Hughes αν θυμάμαι καλά, διάβασα ότι η Wendy σταμάτησε τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού του Ronnie.
Επιπλέον, έπεσε το μάτι μου σε αυτό:
Περίεργα πράγματα… :s
Διαβάστε όλη την συνέντευξη του Graig Goldy.
Πέρα από την συνεργασία με τον Ripper, λέει και μερικές καταπληκτικές ιστορίες
http://www.classicrockrevisited.com/interviewCraigGoldy.htm
Ηταν πολύ δεμένος ο Graig με τον Ronnie.
Θυμάμαι, στην κηδεία του Ronnie, όταν εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά από την “Dio Family” πλησιάσαμε το φέρετρο, μας είδε ο Graig, ήρθε κοντά μας, αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί σε έναν κύκλο, και αφήσαμε τα δάκρυά μας να χυθούν …
Ηταν μια συγκλονιστική στιγμή, αξέχαστη για πάντα
http://www.skylos.gr/index.cfm?q=articles/detail/612
αυτο φανταζομαι οτι θα ξυπνησει αρκετες μνημες σε πολλους
O Ronnie είχε χωρίσει με την Wendy;;;;;
Ας μας πει ο Κανννγκουρας
Όχι ακόμα παντρεμένοι ήταν όταν έφυγε!
"Μ@λ@κ@, σε λίγα λεπτά έχω προγραμματισμένη συνέντευξη με τον “δικό σου” , μου είπε ο Στάθης. "Θα έρθεις να κρατήσεις την camera μου; "
“Με τίποτα” , του απαντώ , “θα τρέμει το χέρι μου!”
Ηταν 30 Ιουνίου 2003, στο ξενοδοχείο Χανδρής της Αθήνας, λίγες ώρες πριν την φοβερή συναυλία των DIO, στο τρισάθλιο ARK Nr6.
Ακολούθησα τον Στάθη στον κήπο του ξενοδοχείου και στάθηκα δίπλα σε έναν άλλο φίλο του, που δέχθηκε να το παίξει cameraman. Οταν άκουσα τον κοντό να λέει ότι το ελληνικό του fanclub ήταν κι αυτό υπεύθυνο για τον ερχομό του στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια, ένιωσα μια δικαίωση.
Ολοι οι κόποι μας, για να οργανώσουμε το ρεύμα των ελλήνων Dio fans, δεν είχαν πάει χαμένοι. Η αρχή έγινε με εκείνη την συναυλία, και μετά πλέον ο Ronnie επισκέπτονταν την πατρίδα μας με κάθε ευκαιρία.
Ωραίες αναμνήσεις …
Η διαμονή μου μαζί του στο ίδιο ξενοδοχείο, η αναχώρηση προς το venue (πόσο μετανιώνω για αυτή την αγκαλιά στην Wendy ) , η συναυλία που έσκισε, το meet and greet session αμέσως μετά, η πλακέτα που του απονείμαμε, τα δώρα, η υπογραφή του banner μας, οι φωτογραφίες, τα γέλια.
Κι όταν στο τέλος μετά την συναυλία, μαζευτήκαμε πάλι όλοι μαζί στο hotel bar για μερικές μπύρες, εκεί ήταν που του παρέδωσα και το δικό μου δώρο:
Ενα επίσημο αντίγραφο ενός αγάλματος του θεού Απόλλωνα, από το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο.
“Ειναι ο Απόλλωνας, ο Θεός της μουσικής των αρχαίων Ελλήνων” του είπα, “και το προσφέρω σε σένα, γιατί εσύ είσαι ο δικός μου Θεός της μουσικής”
Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, συμπληρώνω τώρα …
Πολυ ωραιο το βιντεο και μπραβο στον Σταθη που το ανεβασε… Βλεπουμε και τον Kangoura σε αρκετα πλανα… Ο οποιος παντα εχει μια ενδιαφερουσα ιστορια να μας πει για τον [B][SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟ[/SIZE][/B] κοντο…
r.i.p! θα μας λειψεις!πφφ.τι χρονια κιαυτη!