Rosetta

Μιας και δεν υπηρχε θρεντ για αυτη την πολυ ομορφη μπαντα,ειπα να κανω εγω την αρχη.:slight_smile:

Οι Rosetta ειναι μια αμερικανικη Post-Hardcore(?) μπαντα που δημιουργηθηκε το 2003.Το υφος τους μοιαζει αρκετα με αυτο των Isis στο ποιο ψυχρο.Οι ιδιοι χαρακτηριζουν την μουσικη τους ως Metal for astronauts.Εχουν κυκλοφορησει 2 Studio Album (The Galilean Satellites,Wake/Lift) και ενα split μαζι με τους Balboa (Project Mercury).

Ας μιλησουν και οι πιο ειδικοι απο εμενα.Οσοι δεν τους εχουν ακουσει,ας κανουν μια δοκιμη,ειναι πολυ ωραια μπαντα.

Σίγουρα δεν παίζουν post-hardcore :slight_smile:

Τυχεροί οι Αθηναίοι που τους είδαν live.

Περιμένουμε και καινούριο album

Rosetta will begin recording their new full-length album in a months time with Andrew Schneider (Pelican, The Ocean) handling the engineering and mixing duties while the band plans to oversee the production of the album.

το galillean satellites ειναι δισκαρος

σαν να ακουω το oceanic των isis παιγμενο στο διαστημα 8O

wraia mpanta kai wraio live.
an ksanae8oyn mhn toys xasete.

ps:mod, laptop safe mode(only english)

Rosetta in the studio

http://www.youtube.com/watch?v=-X0YnQTlzjU

τρελλαααααααααααααα

απο το blog του Armine:

" Rosetta will be touring Europe again this summer
STOKED!!! I had such a good time last year and I hope this year is just as amazing if not better."

Tι μπανταρα ρε γαμωτο μου. Το Galilean Satellites οντως ειναι δισκος τιτανας.
Αμα ερθουν καμια βολτα απο δω μετα απο Russian Circles, θα λερωσω το βρακι μου απ’τη συγκινηση

Είχαν έρθει μαζί με city of ships και blindead και είχε 100 άτομα με το ζόρι.

Λιγοι και καλοι :p. Και μονος μου να ημουν παλι θα πηγαινα. Ετσι κι αλλιως να σου πω την αληθεια, τετοιες μπαντες προτιμω να τις βλεπω χωρις να γινεται πανζουρλισμος.
Δε μου κανει και μεγαλη εντυπωση που δεν ειχε πολυ κοσμο. Δεν πρεπει να ειναι και πολυ γνωστη μπαντα. Αλλα οχι και για 100 ατομα :-s

ναι αλλά με τόσο λίγο κόσμο σιγά μη ξαναρθουν

μα ειναι ονομα αυτο???
εγω νομιζα για κανα κωλομπαρο θα λετε.
ακου roseta!!
τελος παντων θα τους τσεκαρουμε
να δουμε τι παιζουν

εχω μιλησει lastfm με τραγουδιστη και μου ειπε οτι θα ερθουν ιουνιο

“We’re actually coming in June! See you then.”

:papas::papas:

Ελπίζω το κοινό να τους τιμήσει αυτή τη φορά όπως τους αξίζει

Πάντως παιδιά ο ιούνιος είναι γαμημένη περίοδος για συναυλίες αν είσαι φοιτητής, και ειδικά εκτός Αθηνων

ελπιζω μονο να μην ειναι ιδια μερα με sonisphere #-o#-o#-o

Που ήσουν όταν…

…στο οποίο δεν είχαμε πάει λόγω της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ τιμής και…

αν έρθουν πάνω στο σόνισφηρ, και είναι κάτω από 25 ευρώ, δεν υπάρχει δίλημμα χμ?

Δεν τους ηξερα καν :oops:
Θα επανορθωσω! Αληθεια!

Σημερα εμαθα οτι μαλλον δεν προλαβαινω να μπω φανταρος το Μαιο αν κοψω την αναβολη σε 2 βδομαδες απο σημερα. Σπαστικο μεν αλλα αυτο σημαινει οτι αν ερθουν Ιουνιο θα μπορω να τους δω και μου δινει την ευκαιρια να δω και αλλες μπαντες το καλοκαιρι

Τελικα με τις φημες για συναυλια τους τι εγινε? Εχουμε κανενα νεο? Space Queen δωσε ινφο ωρε

κατι νεοτερο δεν υπαρχει,τελευταια φορα που μιλησα μου ειπε οκ για ιουνιο(χωρις να ξερει ημερομηνια και χωρο)

dont worry με το που θα σκασει κατι θα ειδοποιησω :wink:

εχω βρει το αλμπουμ τους galillean satellies

[B]στην διπλη ‘combined’ μορφη

δλδ να παιζουν καi τα 2 cd ταυτοχρονα και μιξαρισμενα[/B]

σε flac παρακαλω

οποιος ενδιαφερεται ας με pm 8)

Για οποιο δεν το ξερει εχει βγει και αυτο εδω το σπλιτ με τους East of the Wall και Year of No Light:

Πληροφοριες εδω:http://rosettaband.tumblr.com/

Επισης διαβασα καπου στο lastfm τους οτι ο καινουργιος δισκος θα βγει αρχες Μαϊου.Ο τιτλος του αλμπουμ ειναι “A Determinism of Morality”.Να και ενα demo song που θα υπαρχει στο δισκο:http://www.youtube.com/watch?v=7CmVqI-1TUg&NR=1