Rotting Christ Θεσ/νικη_Principal Club

Οπως λεει και ο Σακης, Π@ΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ! Aπίστευτο θέαμα. Μια πραγματική γιορτή του metal απο το μεγαλυτερο ελληνικο γκρουπ του πλανητη!. Ο μεγαλυτερος αμειγής συναυλιακος χωρος της Θεσ/νικης γεμισε ασφυκτικά , σαρδέλες ολοι μεχρι πισω! Κατα την εισοδο μου, λιγη ωρα πριν τελειωσει το support group, ειδα να περιμενουν σε ουρα καμια 70ρια ατομα για να αγορασουν εισητηριο στην εισοδο…Με πολυ συγκρατημενες εκτιμησεις, πρεπει να ειχε μεσα 1200 άτομα περιπου, ενα κοινο που χτυπιοταν και χοροπηδουσε σε ολη την διάρκεια των 2+ ωρων ΚΑΘΑΡΗΣ μουσικης που μας προσφερε το γκρουπ.
Ο ηχος ηταν παρα πολυ καλος (ειδικα τα ντραμς ηταν κρυσταλο) και παρεμεινε ετσι σχεδον σε ολη την διαρκεια (μικρο-προβληματακια παντα υπαρχουν…)
Το set-list ηταν κατι παραπανω απο ικανοποιητικο, επαιξαν σχεδον ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο ολη την δισκογραφια τους (οτι μπορει να χωρεσει σε ενα 2ωρο δλδ), ο κοσμος ηταν ολων των ηλικιων , ειχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ καθολη την διαρκεια του Live δημιουργωντας ενα απο τα μεγαλυτερα mosh pit σε κλειστο χωρο που εχω δει (σχεδον 1/3 του χωρου) !!
Θετικοτατη εντυπωση το 10ευρω εισητηριο οταν μαλιστα βλεπεις ενα γκρουπ τετοιου βεληνεκους, νομιζω οτι σε αυτο το επιπεδο κανενα γκρουπ στον κοσμο δεν σεβεται τοσο πολυ το κοινο του ωστε να βαλει το ελαχιστο ως οικονομικη αμοιβη του. Respect…

2 Likes

οπως τα ειπες