Rotting Christ 7/12/13 Gagarin

Ελπιζω να αργησει καμια βδομαδα ακομα γιατι λεω μεσα στην επομενη να παω να παρω και εγω.

Βρε μαλακα ακομα δεν πηρες?

Sold out η συναυλία της 7ης Δεκεμβρίου ? Και δεύτερο live στις 8 Δεκεμβρίου

http://www.rockinathens.gr/?p=31797

…εντάξει, φαινόταν ότι πήγαινε για σολντ-άουτ…πιστεύω τώρα η δεύτερη μέρα θά’ναι πιο χαλαρή:):!:

Μεσα και τη δευτερη μερα Rotting Christ Σ/Κ, αυτα ειναι… :vibrate:

ρε βαλτε μια μερα και καλη και βρειτε εναν μεγαλυτερο χωρο να παμε να τα σπασουμε…

αυτό!

και επίσης τα 8άρια των ανέργων που εξαφανίστηκαν πολύ αβαβά τα προσπεράσαμε…

…μπορεί να γίνει αυτό?..αν γίνεται μια χαρά θά’ναι ένα Φαζ, ή ακόμα καλύτερα ο χώρος που εμφανίστηκαν οι Κλατς…πάντως χλωμό μου φαίνεται:-s
:):!:

Και εγω θα προτιμουσα 1 μερα σε μεγαλυτερο και καλυτερο χωρο, αλλα και ετσι οπως θα γινει θα τιμησω και τη 2η μερα.

Μιας και η Κυριακή βολεύει καλύτερα,ενδιαφέρεται κάποιος για 2 εισιτήρια για το Σάββατο?

^Έχεις pm

Ενδιαφερομαι και γω για 2 εισιτηρια για το Σαββατο. Ήτε με ανταλλαγη για Κυριακη, ητε με χρηματα.

δινω ενα εισιτηριο για σαββατο. θα βολευε να το δωσω στη συναυλια primordial. για τηλ και συνενοηση στειλτε μνμ

Παιδες τι ώρα ξεκινάει η συναυλία; Πέστε και για Σάββατο γιατί φαντάζομαι θα είναι η ίδια με τη Κυριακή… Το θέμα είναι οτι τη Κυριακή, 12:30 πάπαλα το μέτρο, και το ταξί είναι διπλή ταρίφα…Άρα το σύνολον καμια 30αρια ευρώ, το δυσκολεύει το πράμα.

…το εισιτήριο του Σαββάτου γράφει ότι οι πόρτες ανοίγουν 20.00…και ενιά ναρχίσουν οι Rotting Christ μια χαρά μετά με ηλεκτρικό…αλλά τώρα τι ακριβώς θα γίνει, κανείς δεν ξέρει:):!:

Ταιλανδη θα παιξουν τον Ιανουριο

ειναι παντρεμενος ο Σακης;;

Για το συγκεκριμένο χώρο ατύχησες… Το μαγαζί (Ιερά Οδός) ετοιμάζεται για τον Γονίδη, εγώ τους κουβάλησα την κονσόλα.
Αλλά το μαγαζί απέναντι (Gazi Music Hall) απ’οσο ξέρω είναι άδειο και παίρνει 4000 άτομα για πλάκα.

Αν θελει κανεις να πουλησει εισιτηριο για το Σαββατο, ας μου στειλει ενα p.m. γιατι θελει μια φιλη να ερθει και το θυμηθηκε λιγο αργα.

Αν περισσευει και κανενα αλλο εισιτηριο για Σαββατο παιρνω και εγω ενα.