Rotting Christ 7/12/13 Gagarin

Δεν τα καναμε για την Didi, για τους τριμεγιστους Rotting Christ το καναμε που σκεφτονται τους οπαδους στις μερες της κρισης. Ποιοι αλλα θα καταδεχοντουσαν να παιξουν με τετοια τιμη εισιτηριου; Απο εμενα ενα respect στα παιδια. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι με τετοιες τιμες θα πηγαινω συχνα να τους βλεπω.

3,5 ωρες ειναι too much, δεν νομιζω να παιξουν τοσο. Ποιο συγκροτημα αντεχει τοσες ωρες;

η μπάντα του Θανάση και οι Crippled Black Phoenix… :stuck_out_tongue:

+Uli Jon Roth

Rock N Roll Children…4 ωρες Τ Ρ Ε Ν Ο…!!:stuck_out_tongue:

παιδιά αν παίζει εισιτήριο για σήμερα θα βόλευε αρκετά! ευχαριστώ!

1ον απαντάς σε λάθος άτομο… :stuck_out_tongue:
2ον αυτοί ήταν μια μπάντα; γιατί είχα την εντύπωση ότι υπήρχε rotation και ανέβαιναν διάφοροι επάνω…

ναι, μονο στα φωνητικα ανεβηκαν πολλοι τραγουδιστες… υ.γ.: απο τα καλυτερα περσινα λαιβ οπως και καθε χρονο αλλωστε

…απόλυτα σωστός και στις δυο παρατηρήσεις σου…κάτι παραπάνω από τρίωρο, με κανά διάλειμα, πιθανόν να παίξουν…τέλος πάντως θα δούμε…λογικά μπορούν να παίξουν σε τόση ώρα 30+ τραγούδια:):!:

'Αμα έχει κάνεις ένα ή δύο εισητήρια που δε χρειάζεται για αύριο ας μου στείλει ένα pm

Εφτασε η μεγαλη μερα, θα ζησουμε μεγαλες στιγμες. Ανυπομονω να δω τι εκπληξεις μας επιφυλασσουν, ειμαι ψιλιασμενος για τα εξης

[SPOILER] Να μας παιξουν ολοκληρο το Thy Mighty Contract που φετος κλεινει 20 χρονια και να εχουν σαν guest τον Jim Mutilator και τον Magus… Για να δουμε… [/SPOILER]

[B][SIZE=4]ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΑΝΤΑΡΑ…[/SIZE][/B]

ταπερακι με φαγητο και φυγαμε…

αντε καλα να περασουμε μαγκες

Αν γίνει πραγματικότητα το spoiler του Angus, πεθαίνω.

Ότι και να παίξουν, καλά θα είναι, άντε και καλό μας live.

…μεγάλη ευχή…άντε να ξεκινάω…καλά να περάσουμε:):!:

Αν υπάρχει κάποιος που πουλάει εισιτήριο/α παρακαλώ ας μου στείλει πμ. Thanx

κολαστηριο σημερα και απο εμφανιση και απο το ντουμανιασμα και τη ζεστη μεσα

ελπιζω να ναι καλα οσοι βγηκανε σηκωτοι εξω

γαμησε το σκηνικο σημερα!Δακρυα στα του dead poem(το πρωτο που ακουσα)Καλα να περασετε οσοι πατε κ αυριο

Kαμια καλη εκπληξουλα ειχε? (σε σποιλερ γι αυτους που θα πανε κι αυριο)

…ζέστη κάπνα καύλα νόημα…ο Σάκης και τα άλλα παιδιά πάνω να καραγουστάρουν…υπήρχε και κάτι που έλειψε, αλλά μάλλον θα το πουν αύριο…τεράστιο hail στον Άνγκους και την παρέα του…μιλάμε για κοπάνημα
…καλός ήχος, πολύ καλή η συνέχεια των τραγουδιών, και γαμάτα τα δυο καινούρια παιδιά
…δεν πρόσεξα ότι κάποια παιδιά απ’το κοινό αντιμετώπησαν πρόβλημα…ελπίζω κιεγώ νά’ναι καλά
…να περάσετε κιακόμα καύτερα όσοι πάτε αύριο
:):!:

Ιστορικό live που θα το θυμάμαι μια ζωή. 2,5 ώρες κάβλας, από όλη την ιστορία της μπάντας.

(μην ανοίξετε spoiler όσοι πάτε αύριο).

[SPOILER] Η αλληλουχία Feast of the Grand Whore, Nereid of Esgalduin (το Demo γαμώ την κοινωνία μέσα !!!), Forest of N’Gai και στο καπάκι 4 κομμάτια από το Mighty Contract, μας έκανε όλους χαζούς. Εγώ προσωπικά έχασα κάθε ίχνος λογικής εκεί μέσα. [/SPOILER]