Rotting Christ 7/12/13 Gagarin

[SPOILER]Πωωω ρε πουστηη… :([/SPOILER]

ελπιζω να μην γινει σολντ νταουτ και η σημερινη, γιατι θα παρω απο ταμειο.

τους εχω δυο φορες και δεν εχω τρελαθει. μαλλον επειδη ηταν σαππορτ με περιορισμενο χρονο. περιμενω να με εντυπωσιασουν αυριο…

Είναι μεγάλο κρίμα με τόση ώρα live και τέτοια πόρωση από τη μπάντα να μην μπορώ να διακρίνω κιθάρες. Τα ρυθμικά του Γιώργου ήταν τελείως θαμμένα, όχι ότι ο Σάκης ήταν σε καλύτερη μοίρα. Κάκιστος ήχος εκεί που ήμουν (πλαϊνή πόρτα), αύριο θα πάω να πιάσω κάγκελο στον εξώστη.

Κατά τ’ άλλα, μόνο respect. Αυτό. Δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ άλλη μπάντα με 11 studio albums και πάνω από 20 χρόνια ιστορία που να παίζει ακόμα κομμάτια πριν από το πρώτο full length. Και δεν περιμένουν τέτοια show για να το κάνουν, το καλοκαίρι πχ παίξανε στο Φάληρο το “The Forest Of N’Gai”.

Ελπίζω αύριο να νιώσει ο ηχολήπτης γιατί θα τον δαγκώσω. Και ελπίζω να προλάβουμε καμιά συγκοινωνία με τις μαλακίες της Didi…

Άστο, μην κατέβεις…sold out είναι…

ή ειρωνευεσαι ή ειναι οντως σολντ αουτ. επιβεβαιωσε ενα απ’τα δυο γιατι θα σπασει η καρδιαμ.

εντιτ: σπαει η καρδιαμ…

αγοραζω λοιπον εισιτηριο για την κυριακη.

one man show το αποψινό
απορώ πως θα βρεί κουράγιο ο σάκης και για αύριο

Τα σπασανε εχθές ε ; Για σημερα ρε παιδιά υπάρχει τικετο ; Και τι ωρα αρχίζει το λαιβ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

εμενα μια χαρα μου φανηκε ο ηχος παντως εκει που καθομουν
και ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δε βουιζαν τ αυτια μου μετα οταν πηγα για υπνο

AFTER DARK I FEEL :metal:

…κιεγώ αριστερά μπροστά που ήμουν, μια χαρά ήταν ο ήχος:):!:

ειναι sold out κ σημερα παιδες

Παιδιά χθές τι ώρα περίπου βγήκαν οι Rotting Christ;

Εγώ ήμουν στην είσοδο του gagarin και στην αρχή ήταν καλός ο ήχος, μετά κάπως δυνάμωσε η μπότα και το μπάσο και έχασα λίγο τις κιθάρες. Αλλά γενικά πάρα πολύ καλός ήχος! Ήταν γαμώ χθες! Ετοιμαστείτε για καλό live σήμερα!

9.30 μπαμ βγηκαν χθες

9.30 με 12.00 το ωράριο του σαββάτου.
στο δεύτερο μισό μπούκωσε εντελώς ο ήχος σε μερικά κομάτια αν δεν τα είχε προλογίσει ο σάκης δεν θα καταλάβαινα τι έπαιζαν.
βρισκόμουν πίσω κέντρο κοντά στην πόρτα πιθανώς πιο μπροστά να ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν ήταν και πολύ εύκολο να προχωρήσεις

Μηπως περισσέυει κανενα εισητήριο για σημερα ρε παιδιά??
Οποιος εχει, ας μου στείλει ενα pm…
Ευχαριστώ.

Υπεροχη βραδια χτες, ιστορικη συναυλια. Η μπανταρα θεριζε και για 2,5 ωρες μας ισοπεδωσαν. Επαιξαν 29 κομματια απο ολους τους δισκους τους και απο τα Passage To Arcturo και Satanas Tedeum, συν τα Gloria De Domino Inferni και Orders From The Dead που επαιξαν απο τα ηχεια. Ηγετικη εμφανιση απο την μεγαλυτερη ελληνικη metal μπαντα και απιστευτη εμπειρια η χθεσινη. Ο Σακης ηταν εξαιρετικος, απεδειξε οτι ειναι τεραστιος frontman και ξεσηκωνε τον κοσμο, η φωνη του ηταν σε τρομερα επιπεδα και ξεχειλιζε απο παθος και πωρωση. Ο Θεμης ηταν ο γνωστος ισοπεδωτης των τυμπανων, ο καινουριος Βαγγελης Καρζης στο μπασο ηταν σκετος βραχος με πολυ εντυπωσιακη σκηνικη παρουσια, σωστος πολεμιστης και ο επισης καινουριος Γιωργος Εμμανουηλ αψογος στα κιθαριστικα του καθηκοντα και με πολυ παθος. Ολα ηταν οπως επρεπε η αποδοση της μπαντας, η ορεξη και η πωρωση που ειχαν, οι κομματαρες που ηταν μια και μια και ο ηχος που εκει που ημουν, μπροστα και αριστερα ηταν πολυ καλος. Τους αξιζει καθε επιτυχια γιατι ειναι θησαυρος για την ελληνικη σκηνη. Hail σε savax, Deathakia και kaiser που ειδα και στον φοβερο stef που ημασταν μαζι σε ολη την συναυλια και πωρωνομασταν. Γενικα ο κοσμος ηταν εκπληκτικος και ειχε παλμο και ευτυχως και οι συνθηκες στο Gagarin ηταν ανθρωπινες με καλο εξαερισμο. Ετοιμαζομαι για σημερα για 2η σερι μερα, παμε να τα διαλυσουμε ολα παλι με την μπανταρα.

με slideshow απο πισω με φωτογραφιες απο οταν ηταν πιτσιρικια :cry: Beat that anyone.
Και οταν παιζει το Orders from the dead βαρβαρε παλιοελληνα, ειναι μυσταγωγια, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ για να πεις τις ανουσιες μπουρδες σου και τα αστειακια σου στον διπλανο σε ολη την ενταση της φωνης σου. Κατα τα αλλα καλυτερο σετλιστ ολων των εποχων, κορυφαιο λαηβ του 2013, αιμα στην αρενα και λοιπα αυτονοητα

Ωραια τα περασαμε. Καλος ηχος, επανω δεξια καθομουν. Πολυ καλη σκηνικη παρουσια απ’ ολους, εκτος του Θεμη… δε μπορουσε να κανει και πολλα…χαχα!!!

Προσωπικά το μισάωρο που έπαιξαν κομμάτια απο το ντεμο τους και τα παλιά τραγουδια τους, ήταν το καλύτερο σημείο της βραδυας!! Κρίμα που δεν ηταν εκει ο Μανγκους κι ο Τζιμις, αλλα πολύ ωραίο το βιντεακι που ετοιμασαν, δεν ξεχασαν απο που ξεκινησαν.
Επίσης το διαλλειμα που εκαναν με το Orders from the dead ηταν πολυ καλο.

Και για το τελος, σκατα και ψοφος σ’ αυτους που κανουν μπαφους σε κλειστους συναυλιακους χωρους. Οι υπολοιποι δε φταιμε σε τιποτα να μυριζουμε τα σκατα που πινετε…

Και μην ξεχνατε αυτο που ειπε πολλακις ο Σακης…
Στηριξτε την ελληνικη σκηνη :wink:

2ο βράδυ λοιπόν και ίσα-ίσα που προλάβαμε τα τελευταία δρομολόγια του μετρό! Το live γάμησε, ίσως περισσότερο και απο εχθές για εμένα, μόνο 15 λεπτά λιγότερο ήταν με σχεδόν ίδιο setlist. Ο Σάκαρος δεν την πολυπάλεψε και στα τελευταία κομμάτια με το ζόρι του έβγαινε η φωνή! Μόνο respect γι αυτή τη μπαντάρα…τίποτα άλλο! Είναι στην κορυφή και το αξίζουν!

Όσο για τα support, ήταν πολύ καλά και τα δύο συγκροτήματα. Καθόλου ομιλητικοί, στατικοί πάνω στη σκηνή, απλά έπαιξαν τα κομμάτια τους κι έφυγαν. Τουλάχιστον ο τραγουδιστής των Necrovorous είπε κι ένα ευχαριστώ στους RC που τους έφεραν για support.

Και φυσικά, όπως είπε και ο προλαλήσας, έλεος πια με τους μπάφους…

πηγα και σημερα τελικα.πανω αριστερα.ηχος τζαμι.σα να ακουγες το cd.μακραν η μεγαλυτερη μεταλ μπαντα της ελλαδας.ελεος πια με τα τσιγαριλικια.οπου και αν σκεκομουνα διπλα μου το σκαγανε.μην καιτε αλλα εκγεφαλικα κυτταρα.με μετρο.απο τα καλυτερα λαιβ του 2013.μαλλον το καλυτερο.