γαμω τον rotting christουλη μου… εσπειραν,
και βρε βλαμμενακια, μη στριμωχνεστε ολοι πισω, μπροστα παιζαμε μπαλα με τοσο χωρο…
γαμω τον rotting christουλη μου… εσπειραν,
και βρε βλαμμενακια, μη στριμωχνεστε ολοι πισω, μπροστα παιζαμε μπαλα με τοσο χωρο…
Και τι να κάμουμε όταν ο κάθε άνθρωπος μπροστά/δίπλα/γύρω μας έχει κάτσει ωσάν τσιμεντόλιθος και δεν κουνιέται? Σταδιαλα, το πρώτο μισάωρο έβλεπα μόνο το 1/284759696 του βιντεογουολ. Επίσης, γαμώ τις Κυριακές/δεύτερες μέρες. Γιατί όχι Lucifer over London Σάκη? Γιατί όχι After Dark…? Γιατί?
Ξαναεπίσης:
τρου δατ.
Εν τέλει βέβαια
[B][SIZE=4]ΓΟΥΑΟΥΑ[/SIZE][/B]. 8O Και τα επόμενα 25 χρόνια λοιπόν, πάντα τέτοια!
[SPOILER][SIZE=4]5(?) κομμάτια από Mighty γαμώ!!![/SIZE] :D:D[/SPOILER]
Για το live του Σαββατου τα ειπαν παραπανω τα παιδια. Ηταν μια πολυ καλη συναυλια απο την καλυτερη ελληνικη μπαντα. “Εγγλεζοι” στο ραντεβου τους βγηκαν ακριβως 21:30 και αντεξαν τις 2,5 ωρες. Απλα respect στον Σακη και την παρεα του.
Στο Lucifer over London ηταν ιδεα μου ή αρχικα ειπε Lucifer over Athens; :lol:
Αν και εμενα μου βουιζαν λιγο τα αυτια, ημουν προς τα πισω, ωστοσο ομως ηταν καλυτερα απο αλλες συναυλιες που βγαινεις και εχεις προβλημα και την αλλη μερα. Πρεπει να κοιταζουν και λιγο το θεμα της εντασης του ηχου στους κλειστους χωρους. Δεν πανε μονο πιτσιρικαδες στις συναυλιες.
το ειπε ο θεουλης
:lol: :lol: To κακο ομως ηταν οτι δεν το επαναλαμβανε και το ελεγα μονος μου. :lol:
Πράγματι, γιατί Κύριε…;;;;
αυτό το αστείο το κάνει εδώ και περίπου 15 χρόνια στην Αθήνα (και γενικά στις πόλεις που παίζουν)
Ακομα μια μαγικη πραγματικα βραδια η χθεσινη. Αυτο το Σ/Κ δεν θα το ξεχασω ποτε, ηταν απο τα καλυτερα Σ/Κ της ζωης μου και παντα θα με πιανει συγκινηση με οσα βιωσα.
Ειδα και τα 2 support συγκροτηματα και οι Slaughtered Priest ηταν αρκετα καλοι, ενω οι Necrovorous δεν μου αρεσαν.
Οταν πηγε ακριβως 9.45 αρχισε να παιζει το εισαγωγικο video και μετα το χξς με την μπαντα να παιζει το κομματι απο την μεση και μετα, καρμπον σκηνικο με του Σαββατου. Απο εκει και περα και για τις επομενες 2 ωρες και 15 λεπτα μας πηραν τα μυαλα παλι. 2η σερι μερα και η μπαντα ηταν απλα απολαυση με το παθος να αιωρειται στην ατμοσφαιρα. Ολοι ηταν αψογοι και παλι, ο Θεμης βασανιζε τα τυμπανα του, ο Βαγγελης βραχος με αψογο ηχο και ο Γιωργος οπως ακριβως επρεπε. Οσο για τον Σακη τι να πει κανεις, ο ανθρωπος δεν υπαρχει… Αν και απο τη μεση του live και μετα η φωνη του ηταν καπως πεσμενη σε συγκριση με την προηγουμενη μερα λογω κουρασης, εδωσε και την ψυχη του παλι χτες. Εξαιρετικος σε αποδοση, παθος και επικοινωνια με το κοινο. Το setlist ηταν αλλαγμενο κατα ενα μερος, δεν επαιξαν τα After Dark I Feel, Sorrowful Farewell, Among Two Storms, Fgmenth, Thy Gift, Eon Aenaos, Quintessence, Lucifer Over London, Welcome To Hel και Phobos Synagogue που παιχτηκαν το Σαββατο και επαιξαν μονο χθες τα Dive The Deepest Abyss, The Fourth Knight Of Revelation, King Of A Stellar War και Shadows Follow. Το Σαββατο ηταν η καλυτερη των 2 συναυλιων λογω του μεγαλυτερου setlist αλλα και η χθεσινη ειναι πολυ κοντα με το ιδιαιτερο οτι δεν ξεραμε ποση ωρα θα παιξουν και μας εφτιαξαν ασχημα με τα 2 encore…
Τον Οκτωβρη οταν ειχα κατεβει κεντρο να παρω εισιτηριο για την 1η συναυλια ειχα πετυχει τυχαια τον Σακη και ειχαμε μιλησει για ωρα και τον ειχα συμπαθησει παρα πολυ, Απλος, χωρις ιχνος επαρσης και πολυ ευγενικος. Το Σαββατο μετα την συναυλια τον περιμενα και εκτος απο τις καθιερωμενες φωτογραφιες μου υπεγραψε ολους τους δισκους και πιασαμε κουβεντα για διαφορα παλι. Χτες ημουν μπροστα αριστερα οπως το Σαββατο αλλα απο την μεση της συναυλιας και μετα πηγα καγκελο ακριβως κατω απο τον Σακη ο οποιος με γνωρισε και στο τελος μου εδωσε στο χερι την πενα του, ενω τσιμπησα και το setlist. Αναμνηστικα ανεκτιμητης συναισθηματικης αξιας που θα μου θυμιζουν τα οσα υπεροχα εζησα στις 2 αυτες συναυλιες. Παμε για τα επομενα 25 χρονια μαγκες, σας ευχαριστουμε για τις αναμνησεις…
:respect::bow2:
http://www.youtube.com/watch?v=46PHkzmjkks&feature=youtu.be και γω μια απο τα ιδια.respect.ευχαριστουμε.
κομματάρα ! ! και ο ήχος ακούγεται εξαιρετικός
ΥΓ. μάλλον ανήκω στους ελάχιστους που όσο και αν προσπαθώ τα πρώτα τους τραγούδια, δεν μπορώ να τα συμπαθήσω ούτε ελάχιστα ε? απο Non Serviam και ύστερα είναι τα δικά μου γούστα
Και εγω κυριως απο Non Serviam και μετα ειμαι.
Ζουν αναμεσα μας τλκ
Ζηλευω οσους ειδατε αυτα τα δυο live!
Respect στην πιο μεγαλη ελληνικη μπαντα και στους πιο τιμιους εργατες της σκηνης!
Σε οσους δεν αρεσει το Thy Mighty Contract, περιμενετε μερικα χρονια και θα αναθεωρησετε 1000%, το συγκεκριμενο album ειναι σαν το κρασι, οσο παλιωνει μεσα σου γινεται ολο και πιο καλο/αριστουργημα.
Το Live απλά έκοψε κώλους με 2,5 ώρες γεμάτες Rotting Christ. Μια θρυλική, τίμια και σταθερή αξία για το ελληνικό metal. Cheers στον stef που είδα νωρίτερα στην είσοδο αλλά και στον Gothmog που μου υπέγραψε τα 3 Thou Art Lord (2-σε-1 τα Eosforos/Apollyon) που τραγουδούσε (δε προλάβαινα τον Σάκη γαμώ και είχα φέρει σχεδόν τα άπαντα)
Δηλαδη δεν σας αρεσει το Thy Mighty Contract, το Passage To Arcturo και το Non Serviam???
Το συγκεκριμενο αλμπουμ ειναι ιστορικο μνημειο της ελληνικης metal μουσικης, ειναι κατι παραπανω απο ενα αλμπουμ, ειναι ιδεα…
ακριβως αυτο!!!
Ηταν συναισθηματικα τελεια και νιωθω οτι ολοι ημασταν γνωστοι και πλεον φιλαρακια!Α ρε σακη!
Δεν εχω Facebook αλλα μου το εστειλαν φιλοι
Πρωτη μουρη η αρχοντομουτσουναρα μου στο καγκελο αναμεσα απο Σακη και Βαγγελη… Αυτα ειναι, ακομα ενα υπεροχο αναμνηστικο αυτου του [SIZE=3]ΕΠΙΚΟΥ[/SIZE] Σ/Κ…
the art of trolling unfolding … :lol:
[SPOILER] btw εμένα μαρέσουν να πω την αλήθεια κυρίως μετά το khronos γιατί επιτέλους καταλαβαινω τι λενε οι τιτλοι … δηλαδή έλεος με τις πρώτες μαλακίες, εμείς που δεν πήγαμε θεωρητική τι πρέπει να κανουμε ?[/SPOILER]
Και εγω και το αλλο παλικαρι γραψαμε απο Non Serviam και μετα που σημαινει οτι συμπεριλαμβανουμε και το Non Serviam. Προσωπικα ειπα και τη λεξη κυριως. Το passage to arcturo δεν μου αρεσει. Το Thy Mighty Contract αν και πριν καποια χρονια δεν μπορουσα να το ακουσω πλεον το ακουω. Ισως δεν του ειχα δωσει τον απαραιτητο χρονο και ειναι αυτο που λεει ο SylBlashyrkh οτι ειναι σαν το κρασι. :lol: