Ήταν το παρθενικό μας λάιβ, για μένα και το φίλο μου! Φτάσαμε στις 6.15 και σκεφτόμαστε θα έχουν αρχίσει να μπαίνουν,“σου είπα να ξεκινήσουμε πιο νωρίς!” κτλ. Φτάσαμε με ταξί διότι όπως προαναφέρθηκε ο ηλεκτρικός στον ταύρο και αλλού ήταν κλειστός λόγω έργων. Προς έκπληξή μας περίμεναν μόνο 10 άτομα απ’ έξω και αμέσως νιώσαμε ανακούφιση καθώς θέλαμε κάγκελο! Με τα πολλά μετά από κάτι λιγότερο από δυόμιση ώρες ήμασταν μέσα αριστερά στο κάγκελο.
Μετά από κανά μισάωρο νομίζω μπήκαν και οι CHAOSTAR και έπαιξαν 3 κομμάτια τους+ διασκευή του Persepolis. Αρκετά καλοί, αν και τότε παρατήρησα ότι το μικρόφωνο ήταν λίγο θαμμένο(δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έφταιξε-αυτό εξέλαβαν τα αυτιά μου). Αφού χειροκροτήσαμε την πρώτη ζωντανή εμφάνισή τους όταν έφτασε στο τέλος της, προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την εμφάνιση των αγαπημένων μας Rotting Christ!
Τεχνικοί κατακλύζουν τη σκηνή για τις απαραίτητες προετοιμασίες. Κάπου εδώ να προσθέσω τα παράπονά μου σε μια από τις φωτογράφους που μας πήρε τα μάτια όσο βρισκόταν στην μέση του διαζώματος και ιδιαιτέρως στα αριστερά, στη μεριά μας. Επίσης παραξενεύτηκα που ο μουσάτος μακρυμάλλης τύπος προς τα δεξιά μου που χαλαρός περίμενε κάνοντας το τσιγάρο του! Θα πρέπει να 'χει φάει λάιβ με το κουτάλι.
Orders from the dead και ρίγος διαπερνά το σώμα μου, όσο ο προτζέκτορας προβάλλει τους στοίχους και προς το τέλος αυτού μπαίνει ο Θέμης! Χαρές, ξεφωνητά, κακό! Δαιμόνων Βρώσις ριφ, και πάνω-κάτω τα κεφάλια!!
“King of a stellar”…“Waaaaaar”!!!
Και πήγε λέγοντας(μην γράφω άσκοπα όλο το σέτλιστ)
Προς το τέλος έρχεται το πολυαγαπημένο Νέμεσις και εκεί που έλεγες, τέρμα θα μου ξεκολλήσει το κεφάλι, δώσ’ του πάλι! Με την ανακοίνωση του λαστ κομματιού ξενέρωσα λίγο…(ναι! ψάρωσα!)…φωνάζαμε όλοι κι άλλο!! κι άλλο!!
Μόλις επέστρεψαν άρχιζε να φωνάζει ο καθένας το δικό του αγαπημένο που δεν είχε παιχτεί έως τότε. Nom serviam, Pir Threontai kai Keravnos κυρίως… Ριφάρα του Archonτα! και μετά Non Serviam!!!
Στην επίκληση του Σάκη να ανεβούν 10 άτομα στη σκηνή δεν μπορούσα να αντισταθώ και άδραξα την ευκαιρία…Βλέπω 3 από τα δεξιά, πάω ν΄ ανέβω, μου λέει ο φουσκοτούλης…όχι ακόμα. Μόλις βγήκαν άλλοι δύο πήδηξα χύμα. Η θέα από την σκηνή με χάζεψε για λίγα δεύτερα…Headbanging φουλ! Πέρα-δώθε…και εκεί που ήταν μοναχούλης του ο Σάκης βγαζω το κινητό και τραβάω μια φωτογραφία! μετά πήγα και από τους υπόλοιπους μία!
Non serviaaaaam! AAAGH! AAAGH!
Εκεί που μας έδειχναν την έξοδο, είπαμε να πάω για stade diving αλλά χέστηκα ο μαλάκας…Νεξτ ταίμ, δεν πειράζει…
Προς την έξοδο πήραμε τις δυο τελευταίες μπλούζες που είχαν απομείνει αν και ένα νούμερο μεγαλύτερες…
Τέλος ταξάκι και σπίτι(WTF Fuzz - Καισαριανή 5 ευρώ!!! εξεπλάγην ο επαρχιώτης να ούμε)…
Αυτό που τέλος μένει ήταν μια γαμάτη βραδιά, παρέα με Rotting Christ!!! Γιατί αν έχεις καλή παρέα πάντα περνάς καλά!
Ελπίζω να μην κούρασα…