Rotting Christ Αθηνα 8 Ιανουαριου 2011 Fuzz Club

στις 7/1 που πηρε εισιτηριο ενας φιλος ηταν 1400+ αρα δεν αποκλειεται να εφτασε τα 1700 δεδεομενου οτι υπηρχαν και καμια 80αρια στα ταμεια οπως ειπωθηκε παραπανω. Το σιγουρο ειναι οτι εγινε sold out γιατι εψαχναν εισιτηρια αρκετα παιδια

ποια τραγουδουσε chaostar ?

Έγω πήρα απ’ έξω το 1628 και εκείνη τη στιγμή είπε οτι του έχουν μείνει καμιά τριανταριά ακόμα,άρα ναι 1700 ήμασταν σίγουρα…

Η Ναταλία Ρασούλη,κόρη του Μανώλη Ρασούλη!!

Ξανασυνεργάζονται δηλαδή; Νόμιζα ότι είχαν άλλη τραγουδίστρια οι Chaostar. Η Ρασούλη τραγούδησε μόνο στα 2 πρώτα album.

Ανδρονίκη Σκουλά λέγεται, αν δεν κάνω λάθος η Ρασσούλη εδώ και μια δεκαετία περίπου ΔΕΝ είναι στους Chaostar.

Μπορεί να είναι όπως τα λέτε…
Εμένα ένα παιδί που τους ακούει μου το είπε χτες στη συναυλία…
Δεν ξέρω… :? :? :?

Εγώ όπως είπα,δεν είχα κάμια επαφή μαζί τους,χτες τους πρωτοείδα και με κέρδισαν!!
Anyway,όποια κι αν είναι,είναι φωνάρα!!! :slight_smile:

edit: Πόσα χρόνια υπάρχουν δηλαδή οι chaostar?Πόσα άλμπουμ έχουν?Χτες σε κάποια στιγμή είπαν…“είναι η πρώτη μας συναυλία”… :-k :-k :?

Από όσο μπορώ να διακρίνω στο video μάλλον η Σκουλά είναι. Μάλλον το παιδί που στο είπε ήθελε να το παίξει ψαγμένος! :stuck_out_tongue:

Οι Chaostar έχουν βγάλει 4 album (το πρώτο ομώνυμο βγήκε το 2000), όταν ο Χρήστος Αντωνίου ήθελε να εξελίξει τη συμφωνική πλευρά των Septic Flesh (ή κάπως έτσι).

Προσωπικά, τους συγκρίνω με τους Elend, έχοντας σαν κοινό παρανομαστή τη χρήση ορχήστρας, ηλεκτρονικών στοιχείων, γυναικείων οπερετικών φωνητικών και αντρικών brutal. Λόγω της ιδιομορφίας της μουσικής, προφανώς και είναι δύσκολο (έως αδύνατο) να αποδωθούν live τα κομμάτια.

Όμως ενόψει του 5ου δίσκου του συγκροτήματος, ο mainman της μπάντας αποφάσισε να το ρίξει σε πιο “παραδοσιακές” φόρμες, οπότε και πραγματοποιήθηκε η 1η συναυλία (φαντάζομαι θα ακολουθήσουν κι άλλες).

Και οι 4 κυκλοφορίες αξίζουν την προσοχή κάποιου, ιδιαίτερα αν δεν κολλάει σε ταμπέλες και αρέσκεται σε “σκοτεινά” ακούσματα.

Συγγνώμη για το offtopic.

Απίστευτο live! Πραγματικά πέρασα γαμάτα! Μπράβο στους Rotting Christ!

Η τραγουδίστρια των Chaostar λεγεται Ανδρονίκη, και έχει αναλάβει τα φωνητικά για τον επόμενο δίσκο της μπάντας, που θα βγει μάλλον του χρόνου! :wink:

Και γω πρωτη φορα εβλεπα Rotting Christ και μετα το χθεσινο εχω μετανοιωσει παρα πολυ που αργησα τοσο πολυ να κανω κατι τετοιο. Πολυ δυνατη εμφανιση, πολυ τιμια μπαντα. Πορωση πανω στη σκηνη που μεταφεροταν για πλακα σε μας απο κατω. 2 γαμιστεροτατες ωρες. RESPECT.
Το AEALO live ειναι ακομα μεγαλυτερη ΔΙΣΚΑΡΑ. Οσο για την εισαγωγη, ειναι η πρωτη φορα που ανατριχιασα με προηχογραφημενο κομματι σε συναυλια…

Η αληθεια ειναι πως αυτο το ηθελα και γω αλλα οκ, παραπονο δεν εχω!

Και μενα πρωτη επαφη με Chaostar χθες. Μου αφησαν σαφως θετικη εντυπωση και η ωρα περασε πολυ ευχαριστα. Μου εκανε και μενα εντυπωση αυτο που ειπαν, πως ηταν η πρωτη τους συναυλια, αφου ακουγονταν πολυ δεμενοι. Τελικα τα πραγματα εγιναν αρκετα πιο ξεκαθαρα απο το ποστ του φιλου Raziel παραπανω.

Γενικως ενα πολυ καλο και δυνατο live με 15ευρω. Ετσι για να βλεπουμε…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Προσωπικά για τους Chaostar πήγα οι οποίοι μου έφησαν πάρα πολύ καλές εντυπώσεις κι ελπίζω να τους ξαναδούμε!! Respect!!!

Για τους Ρόττινγκ τώρα… δε τρελάθηκα… προσωπικά δε μου πολυαρέσουν… τους είχα δει άλλωστε στη Λειβαδειά πριν καιρό! Καλός ήχος! Η εισαγωγή ήταν ΟΛΑ τα λεφτά, μ’ αυτό το κομμάτι πάντα ανατριχιάζω! Το Δαιμπονων Βρώσης δεν περίμενα να παίξουν αλλά εξεπλάγην!

Να αναφέρω πως σε κάθε τραγούδι οι προτζέκτορες έδειχναν και το αντίστοιχο εξώφυλλο του δίσκου πράγμα προτότυπο μπορώ να πω!!

οι Chaostar έπαιξαν και το Persepolis? ωραίο ακούγεται και έτσι…nice.!

Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το ακριβές setlist της βραδιάς;; Υπάρχει κάπου;

Ναι. Γενικα κουραση με το Forest, αλλο κομματι δεν εχει το Passage to Arcturo;

Μονος σου την ανακαλυψες την ειρωνεια. Εγω καλα περασα στο λαηβ, η αναφορα στο σετλιστ εγινε διοτι σχολιαστηκε και προτερα.

To γραφω εγω, αλλα η σειρα δεν ηταν ακριβως ετσι.

Daimonon Vrosis
After Dark I Feel
Shadows Follow
King Of A Stellar War
Athanatoi Este
Visions Of The Dead Lover
Forest Of N’Gai
Transform All Suffer Into Plagues
Fgmenth Thy Gift
Aealo
Eon Aenaos
The Sign Of Prime Creation
Nemecic
The Sign Of Evil Existence
Fire Death And Fear
Noctis Era
Threnody
Archon
In Domine Satana
Non Serviam

Thanks for the info!!! :smiley:
Κι αν οι δίσκοι τους μοιάζουν με Elend τότε πρέπει να τους ψάξω ακόμα πιο άμεσα!!! 8O

+Phobos’ Synagogue αν θυμαμαι καλα :wink:

• dub-sag-ta-ke

πολυ καλοι οι rotting christ
αλλα δεν παιξαν το exiled archangels
μεγαλη μαλακια τελος παντων αγαπαμε ροττινγ
και σακη γιατι ο σακης εχει γραψει
κοματια μεσα απο την ψυχη του.

Τελικά ποίο είναι το σωστό setlist;;
http://www.setlist.fm/setlist/rotting-christ/2011/fuzz-club-tavros-greece-5bd2ebcc.html

Now playing on iTunes: radiobubble
via FoxyTunes