Λοιπον πολυ κρατηθηκα και δεν ανοιξα θρεντ μιας και δεν υπαρχει καποιος τιτλος ακομα για τον ενδεκατο δισκο τους.Μιας και ανακοικωθηκε ομως η ημερομηνια κυκλοφοριας ειπα να το κανω!
Λοιπον ο νεος δισκος θα κυκλοφορησει στις 15 Φεβρουαριου 2010.
(Σκεφτηκα στον τιτλο του θρεντ να γραψω (Rotting Christ - 11oς γαμηστερος δισκος) αλλα λεω ας κρατησω και μια πισινη:p)
Μερικα λινκ απο διαφορα zines απο το στουντιο ρηπορτ του δισκου: -MetalPaths -Metalzone -Metal Temple
Λοιπον απολογισμος ως τωρα: -Συμμετοχες: -Magus (Necromantia) -Alan (Primordial) -Πλειάδες (παραδοσιακη χορωδια απο την Ηπειρο) -Δαιμόνια Νύμφη(απ οτι ξερω θα υπαρχει ολοκληρη διασκευη με τον γνωστο αρχαιοελληνικο χαρακτηρα της μπαντας σε παλιο κομματι των Rotting Christ) -Dirty Grany Tales -Diamanda Galas(διασκευη στο Order From The Dead οπου το τραγουδι θα αναφερεται στην καταστροφη της Σμυρνης)
Συνολικα ειναι δεκα κομματια με συνολικη διαρκεια πενηντα λεπτα.Πολλοι ειπαν λογω του κομματιου με τη Σμυρνη οτι η μπαντα ‘‘becoming political’’ πραγμα που δε θα λεει…Ελπιζω πως δεν θα ναι ετσι βασικα και θα ναι κυριως για ιστορικους λογους!
Απ’ οτι ειχε πει και ο Σακης παλιοτερα σε συνεντευξεις πριν αρχισουνε τις ηχογραφησεις ηθελε το αποτελεσμα να ειναι κατι παραπανω απο το Theogonia(οπως και πρεπει δηλαδη).Μακαρι αυτο να γινει και να γουσταρουμε ολοι!
Δεν θέλω να είμαι μίζερος, αλλά τα τελευταία χρόνια κρατώ μικρό καλάθι για τους RC, χωρίς όμως να έχω πάψει να ελπίζω στην διάψευση που θα έρθει κάποια στιγμή. Βλέπετε, η τελευταια φορά που πορώθηκα με το νέο δίσκο των Rotting Christ ήταν το 1999, με μία φωτεινή εξαίρεση το 2002. Για να δούμε. Τουλάχιστον η συμμετοχή του κοντού μαυροφορεμένου που ακουει στο όνομα Magus Wampyr Daoloth με κάνει να σκάω ένα μικρο χαμογελάκι.
Και τον είδα προχθές στο Mall τον Σάκη και ξέχασα να τον ρωτήσω
Πέρα από την πλάκα, αυτά που διαβάζω μου φέρνουν μια φοβερή επιθυμία να ακούσω τον δίσκο. 4 μήνες είναι αρκετός καιρός γαμώτο. Επιμένω ότι το Theogonia ήταν ό,τι καλύτερο έβγαλαν την δεκαετία που τελειώνει.