Εγώ θα πρότεινα με το Theogonia, αν θες σύγχρονο ήχο.
Αν θες κάτι καλτ -------> “Μπρόκενφεσις μπιχάηντ διάηντολ” -----> Thy Mighty Contract και μετά τα 2 επόμενα (Non Serviam, Triarchy of Lost Lovers).
To Theogonia ειναι ο καλυτερος δισκος να αρχισεις και να τελειωσεις να ακους RC
Oτι δεν αρεσουν σε ολους αυτα που προανεφερες αλλοι τα θεωρουν γραφικα και ξερνανε με κατι τετοια…
Ωραίες συμμετοχές βλέπω.
Το να ξεπεράσει το Theogonia μου φαίνεται αρκετά πιθανό:)
Τί είναι αυτά που του λέτε του Χριστινακίου;!;
Είπε «από που να ξεκινήσει κάποιος που δεν ακούει καθόλου αυτό το είδος» και προτείνετε ?Thy Mighty Contract?; Αν είναι δυνατόν! Μην τρελαθούμε τελείως.
Προφανώς το κατάλληλο άλμπουμ είναι το ?A Dead Poem?.
γιατι αν ακουσει το passage to arcturo θα την χαλασει???
ας το παιδι να ακουσει κανα the forest of ngai να μολαρει το κεφαλι του
εχει ωραια synths!
ναι ρε με το ‘‘thy mighty contrac’’ θα ξεκινησει οπως ξεκινησαμε και μεις
να καταλαβει τι σημαινει black metal!!
πως θα μεγαλωσουμε ρε τα παιδια μας??
τι προτυπα θα τους δωσουμε
για να στηριχτουν στα ποδια τους??
‘‘thy mighty contract’’ δαγκωτο!!
Μετα απο μικρες και λιγες ακομα για να εκφερω αποψη ακροασεις, το Thy mighty contract και το Genesis αν και εκ διαμετρου αντιθετα ειναι αυτα που θα ξανακουγα ανετα. Καλα φωνητικα, σουπερ προφορα, και βαρυς χαρακτηριστικος ηχος. Ευγε.
Δεν ειναι οτι δεν ακουω black / deathblack η οτιδηποτε θεωρειται ολο αυτο. Ακουω και πολυ μαλιστα.
Απλα οι Κραιστ δεν μου κινησανε ποτε το ενδιαφερον, ισως λογω Non Serviam / Theogonia και τα ανακυκλωμενα χιτακια που ακουγονται σε μαγαζια.
Ναι αλλα το Νον Σερβιαμ…απο τοτε που βγηκε (και χωρις τα χιτακια)
ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΑ.
ορίστε ρε βικ, της άρεσε της κοπέλας το πανίσχυρο συμβόλαιο
christinaki το άβατάρ σου δείχνει πως ξέρεις και συ μπάλα
Megatherion, οπως ειπα οι ακροασεις μου ηταν δοκιμαστικες και λιγες, δεν μπορω να πω οτι συγκεντρωθηκα αρκετα για να εχω καμια αποψη. Εκτος ισως οτι το thy mighty contract ειναι almighty.
Τραμπακουλα ετσι θα ηθελα να νομιζω, το ψαχνω αρκετα το πιο καλοπαιγμενο αλλα οχι γνωστο λογω φραγκων μπαλακι.
Αυτογραφα τι ωρες δινεις;
είμαστε ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο
Set for a February 15th release, ROTTING CHRIST’s upcoming album is entitled “AEALO”, correlatively with the band’s will to delve deeper than ever before into their Greek roots.
Frontman Sakis explains: “AEALO is the transcription of the ancient Greek word ΕΑΛΩ into the Latin alphabet. It means thrashing, catastrophe or destruction and reflects the musical and lyrical content of the album. The concept of ‘AEALO’ deals with the feelings of a warrior during a battle, therefore the album’s title bears this sense of anger, fear and grief.”
Επιφυλασσομαι γιατι με ολα αυτα τα guests samples choirs etc. μπορει να καταντησει λιγο λαικη αγορα…
Ελπιζω να ειμαι λαθος…
Χαίρετε. διορθώστε με εάν κάνω λάθος αλλά αυτός είναι ο δέκατος τους δίσκος.
Πολύ γέλιο το κειμενάκι που έγραψες για Rotting Christ. :thumbup::thumbup:
Btw το Passage To Arcturo είναι EP και το Satanas Tedeum demo, οπότε όντως είναι ο δέκατος δίσκος τους.
Thumps up στον Σάκη που δεν στράβωσε: “para ton kafstiko sou haraktira mporo na po oti to diaskedasa”
:arrow:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=132153
Artwork & tracklist revealed(άτσα)
Μπα δεν μ’αρέσει καθόλου το εξώφυλλο.